登录:     

Forum: Balkan Forum

Topic: Dobro dosli na VirtualDJ forum - Page: 3

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Pozdrav Daki, dobrodosao. Kako je u Nemackoj?

DJ-ALF wrote :
Pozdrav Daki, dobrodosao. Kako je u Nemackoj?

u nemockaj, kako da bude dosadno i hladno. Cekam kao lud na DN-MC6000

pozzzz svima!!!

Evo da se tuspasim i ja.
Nedim 25 godina,dolazim iz Bosne i Hercegovine tacnije iz Sarajeva. DJ-ingom se bavim vec 6 godina medjutim 2010 sam sve rasprodao (2 x pioneer dj 400 + pioneer DJM 700 black) jer sam se tako iznervirao kad sam vidio kako se kod nas sve radi i kako djeca uzimaju poslove,a nebi o tome sad bit ce tema i hope so :).
Tako da evo od 2011 opet sam se malo angazovao naravno uzeo novo umjetnicko ime DJ_eigHtY-sIx(86) by L.N. i evo skupljam lovu da sebi uzmem Hercules DJ 4 Set jer mi se iskren da budem neda vise prziti cd-ovi i nosati playeri.Vecina klubova ima playere pa sam tom logikom isao.Trenutno sam dj u klubu Peoples u Sarajevu koji je ptvoren prije nepuna 2 mjeseca.Kapacitet objeka je cca 500 ljudi :)

Veliki pozdrav svim Balkancima :)

pozdrav eighty, sto ne razmisljas bolje da kupis Denon MC-6000 mnogo mocna stvar.
Ja je imam skoro mesec dana i moram da kazem da do sad nisam cuo bolji qualitet Soundkartice

a razmislajo sam i o Denonu nije lose,al ne znam vjeruj nekako mi je prakticniji bar mani hercules.Pregledao sam sve i jedan klip koji je postavljen i svi su oduseljveni sa Herculesom,a u sta sam siguran i sa Denonom MC6000.

DJ_eigHtY-sIx(86) by L.N. wrote :
a razmislajo sam i o Denonu nije lose,al ne znam vjeruj nekako mi je prakticniji bar mani hercules.Pregledao sam sve i jedan klip koji je postavljen i svi su oduseljveni sa Herculesom,a u sta sam siguran i sa Denonom MC6000.

ja bi ti ipak preporucio denon posto u nemackom i engleskom forumu gde se ja popravilno nalazujem, kazu svi da Soundkartica u Hercules mnogo slaba imao sam ja vec Mk2, Hercules RMX i stelle u combi sa connectiv M-Audio ali nista nije bilo toliko fantastcno kao Denon i nijedan controller nije imao te mogucnosti

Pozdrav svima!
Da se predstavim. Zovem se Igor i DJ ime mi je "DJ Kao", ima priča vezana uz to. Imam 28 godina i miksanjem na Virtual DJ-u se bavim već dobrih 10 godina. Oduvijek sam bio fasciniran DJ-ima na partijima, pa sam sam odlučio krenuti u te vode, pojavile su se prve mixete i počelo je maltretiranje ostalih ukućana techno zvukovima. Bili su i pokušaji nastupa pred najkritičnijom publikom - ekipom, koji su uvijek govorili "...to se nemre samo tak, DJ nemre bit svako, ti si KAO neki DJ....itd...". Nakon nekog vremena, tj. par godina ja sam se isteso i nastao je DJ Kao :)
Evo prošo sam dosta partija, čuo i probo svašta, promijenio par mikseta, par stilova el. muzike da bi danas bio usmjeren na minimal i njezine podvrste ćiji me zvukovi jednostavno ponesu.
Od opreme, osim original Virtual DJ imam i Numark MixTrack Pro koji je jednostavno bolestan controler....
super je sto ima ovaj forum gdje su sve domaći ljudi i virtual freekovi pa da se razmjenjuju iskustva i da se rijesavaju problemi,
nadam se da ste me kroz ovih par rijeci uspjeli upoznati, te Vas sve jos jednom pozdravljam.

Dobrodosao, Pozdrav DJ Kao :)

e ljudi kak se stavlja slika na profilnu pls helpajte!!!

Zdravoo svima... ja bi zeleo da skinem neki smple ili neki skin da li bi moglo to za dzabe ?
Hvala u napred

Cao Zuco, da skidas sample files ili Skin moras da kupis original licensiju Virtual DJ

Ljudi ja sam vamo novi jel moram kupiti virtual dj original da bi mogo skinuti skinove za effect????

Da, moras da imas Pro licencu za efekte.

Pozdrav svima.Procitao sam sva pitanja i jako mi se dopao forum.

Cao DeejayLesa, lepo ako ti se svidja

Pozz Svima Trebam pomoc kak da save-am pjesmu koju sam napravio?

cao, Dorian

treba mi neko da mi kaze sta mogu da radim imam hercules rmx kontrloler i disk sa virtual dj. 5.2. ali nemam serijski broj a nemam ni password od mejla sa kojeg sam registrovao kontroler hvala unapred

Sifru za tvoju verziju VDJ-a mozes videti u My Account>My Licenses ovde na sajtu.

pozdrav drustvo kako mogu mapirati vdj 8 i numarka mixtrack 3

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)