AggelakasK wrote :
μια ερωτηση και απο εμενα ...γιατι τους ελληνικους χαρακτηρες δεν μου τους διαβαζει? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ? να σημειωσω πως δεν μου το κανει σε ολα τα τραγουδια , δηλαδη υπαρχουν τραγουδια με ελληνικους χαρακτηρες οπου εμφανιζονται σωστα , στο finder ολοι οι χαρακτηρες ειναι σωστοι ...
ευχαριστω
ευχαριστω
Στους Ελληνικούς χαρακτήρες υπάρχει θέμα με τον τόνο (όταν υπάρχει). Το ερώτημα είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το finder όπως στην 7.
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 6:54 am
Παιδιά (απευθύνομαι στους developers του VDJ) πρέπει οπωσδήποτε να ''επισκευαστούν'' τα Smart_play & Smart_cue. Είναι απαράδεκτα στην 8. Δε λειτουργούν σχεδόν ποτέ σωστά..!!!!!
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 6:57 am
Όταν τα κομμάτια σε ένα φάκελλο είναι της μορφής ''03 - Born To Be My Baby'', δηλαδή με παύλα μετά το track number, στο φάκελλο του VDJ 8 δε βγαίνει το track number. Με ποια ρύθμιση μπορεί να φαίνεται?
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 7:26 am
Ρε παιδια μια ερωτηση:μπορω να επιλεξω να παιρνει μονο εντολες απο την κονσολα κ οχι απο το πληκτρολογιο?γιατι καθε φορα που παω να κανω search αν δεν εχει πατησει καλα για να μπω στο search κ παταω κουμπια στο πληκτρολογιο κ κανω το λαθος να πατησω πχ το p κανει pause.εγω το πληκτρολογιο το εχω μονο για το search μπορω να απενεργοποιησω τα υπολοιπα?
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 2:42 pm
Μπες στον mapper του πληκτρολογίου και όπου υπάρχει εντολή σε γράμμα σβήσε τελείως την εντολή για να μη έχεις πρόβλημα.
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 3:02 pm
Η απλά στα "preset" επιλέγεις "ignore"
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 12:58 am
Κατέβασα το"Virtual_DJ_8"Οταν βάζω τον μίκτη μου βγάζει μια διαφήμιση και μου τον πετάει εξω.Τι μπορώ να κάνω;
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 4:14 am
Diabases ti leei h "diafimisi" ?
Sou grafei ti mporeis na kaneis kai poies einai oi epiloges sou.
Sou grafei ti mporeis na kaneis kai poies einai oi epiloges sou.
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 5:41 am
Δεν μου λέει ποιες είναι οι επιλογές μου,μου λέει να αγοράσω το "Virtual DJ pro"
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 5:57 am
auto pou sou leei einai ousiastika oti xreiazetai na agoraseis mia adeia gia na xrisimopiiseis ton mikti sou (i midi controller) i oti allo exeis syndesei.
H Home Free (i kalytera to software xwris kapoia agorasmeni adeia/license) einai ousiastika ena plires programma miksis pou omws ypostirizei mono pontiki kai pliktrologio.
H Home Free (i kalytera to software xwris kapoia agorasmeni adeia/license) einai ousiastika ena plires programma miksis pou omws ypostirizei mono pontiki kai pliktrologio.
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 6:01 am
Ευχατιστώ παιδία
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 6:03 am
αυτό το εκανε μεχρι καποια στιγμη και στην εκδοση 6..-7..
όταν κανεις αναζητηση στο browaer υπαρχουν σπασιματα στον ηχο
στιγμιαια σαν να κομπιαζει.
όταν κανεις αναζητηση στο browaer υπαρχουν σπασιματα στον ηχο
στιγμιαια σαν να κομπιαζει.
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 11:13 am
DrJekyl wrote :
Όταν τα κομμάτια σε ένα φάκελλο είναι της μορφής ''03 - Born To Be My Baby'', δηλαδή με παύλα μετά το track number, στο φάκελλο του VDJ 8 δε βγαίνει το track number. Με ποια ρύθμιση μπορεί να φαίνεται?
oposdipoteeeee!!!!
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 3:55 pm
0rafa0 wrote :
oposdipoteeeee!!!!
DrJekyl wrote :
oposdipoteeeee!!!!
και με τελεια αν ειναι το track ( 01. left ) παλι το εμφανίζει σε τυχαία σειρά ακομα και αν το σορταρεις με βάση το όνομα αρχείου .. γενικότερα αυτο με εχει προβληματίσει ιδιαίτερα αφου δεν μου επιτρέπει να δουλέψω την playlist οπως επιθυμώ ..
发表时间 Mon 30 Jun 14 @ 4:09 pm
Πρέπει να κάνω Reload για να εμφανιστεί νέο μήνυμα (αν έχετε γράψει)?
发表时间 Tue 01 Jul 14 @ 12:16 am
εχουμε κανενα νεο για την αναβαθμιση που μας δινει την επιλογη με τα κιους?
发表时间 Wed 02 Jul 14 @ 2:44 am
Παρανόηση... Δεν είναι αναβάθμιση του προγράμματος. Είναι screen capture από ένα δικό μου skin που θα κυκλοφορήσω σύντομα και ενσωματώνει και αυτή την επιλογή...
http://www.virtualdj.com/forums/188952/VirtualDJ_Skins/Version_8_skin__Un-named__Teaser_inside_.html
http://www.virtualdj.com/forums/188952/VirtualDJ_Skins/Version_8_skin__Un-named__Teaser_inside_.html
发表时间 Wed 02 Jul 14 @ 5:47 am
ε πεστο ετσιιιι!επισης οταν θελουμε να καταργησουμε ενα κιου πως το καταργουμε απο την κονσολα?
发表时间 Wed 02 Jul 14 @ 6:10 am
μια χαζη ερωτηση...γιατι ενω δειχνει τις επιλογες που ειχαμε παλια οπως εφε και record δεν πατιουνται οι επιλογες?
εχω την infiniti
εχω την infiniti
发表时间 Wed 02 Jul 14 @ 6:37 am
χαιρετω τα παιδια ...θελω να μαθω αν και με ποιο τροπο ρυθμιζουμε το vdj8 ωστε οταν ενα κομματι παιζει και τελειωσει να ξαναρχιζει απο την αρχη, μπορει να ακουγεται καπως αυτη η επιλογη αλλα πολλες φορες πανω στην πιεση του set μπορει να συμβει το κακο (θες απο λαθος, θες απο καθυστερηση, οτι θελεις βαλε ) και να κοπει ο ηχος (ειναι λιγοτερο ντροπιαστικο να παιξει το ιδιο απο την αρχη και να το σωσεις στην πορεια , απο το να αφησεις χωρις ηχο το μαγαζι εστω και 5 δευτερολεπτα), ενα αλλο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης , ποια εκδοση του vdj 8 ειναι διαθεσιμη αυτη την στιγμη? σημερα ανοιγωντας το προγραμμα μου εγραψε πως υπαρχει ενημερωση (version 8.0.0 mac built 1855.704). Οι ενημερωσεισ στο 8 γινονται δηλαδη αυτοματα πλεον?
Στην προηγουμενη εκδοση (pro) οταν ξεκινουσε το προγραμμα εμφανιζοταν κατω αριστερα το id του χρηστη που ειχε αγορασει την αδεια , τωρα αυτο το tab ειναι κενο και καθε φορα πρεπει να κανω login , ομοιως και αν τρεξω πρωτα το 7 και επειτα την 8 θελει login.... διαβαζοντας στο φορουμ προσπαθησα να καταλαβω τι γινεται αλλα τιποτα ...Σε προηγουμενo post ειχε αναφερθει πως αν κανεισ login απο τον ιδιο υπολογιστη δεν χρειαζεται να ξανακανεις αν δεν παιζεις με ανοικτο το wifi (προσωπικα το κλεινω καθε φορα )...
ευχαριστω
Στην προηγουμενη εκδοση (pro) οταν ξεκινουσε το προγραμμα εμφανιζοταν κατω αριστερα το id του χρηστη που ειχε αγορασει την αδεια , τωρα αυτο το tab ειναι κενο και καθε φορα πρεπει να κανω login , ομοιως και αν τρεξω πρωτα το 7 και επειτα την 8 θελει login.... διαβαζοντας στο φορουμ προσπαθησα να καταλαβω τι γινεται αλλα τιποτα ...Σε προηγουμενo post ειχε αναφερθει πως αν κανεισ login απο τον ιδιο υπολογιστη δεν χρειαζεται να ξανακανεις αν δεν παιζεις με ανοικτο το wifi (προσωπικα το κλεινω καθε φορα )...
ευχαριστω
发表时间 Wed 02 Jul 14 @ 7:08 am