apopsis wrote :
Ti ennoeis ? - Me ena grigoro test pou ekana leitourgei kanonika edo.
djkappas wrote :
εχω την εντυπωση ότι στην τελευταια εκδοση του 8 στην 1855 στην automix το μιξη τωρα λειτουργει όποτε θελει
για ριξτε μια ματια..
για ριξτε μια ματια..
Ti ennoeis ? - Me ena grigoro test pou ekana leitourgei kanonika edo.
meta apo epanekinisi doylepse ok
kati 8a egine sto update
ola ok
发表时间 Thu 26 Jun 14 @ 11:44 am
Den thymamai an exei anaferthei, alla mia kai arketoi fantazomai mazi me tin egkatastasi tis version 8 kai tin periigisi tous stis nees leitourgies, tha ithelan na doun tin database tous sta kalytera tis, sas proteinw anepifylakta auto to Ergaleio http://www.virtualdj.com/addons/16760/My_Library.html
发表时间 Thu 26 Jun 14 @ 6:04 pm
Και πως μπορουμε τα hot ques να τα διαχειριζομαστε με το κουμπι "que"?δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω χρηση que point με το ποντικι,οπως επισης δεν μπορω να φανταστω να χρησιμοποιω αυτο το ειδικο que οπως δουλευει τωρα ΧΩΡΙΣ να φαινεται η γραμμη του que στην μπαρα του κομματιου,δεν καταννοω το νοημα υπαρξης του ειδικου que,που εξυπηρετει?
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 1:32 am
To proswrino CUE fainetai stin kymatomorfi sto panw meros (rhythm). Ta Hotcues twra douleuoun aneksartita, did ta xeirizesai me ta koumpia HotCUes pou profanws exei o controller sou. Me auta ta apothikeueis.
To CUE koumpi opws proanaferthike apothikeuei ena proswrino CUE. Mporei omws na kanei kai preview to Hotcue, an auto einai epilegmeno. An exeis koumpi stop, tote auto kanei kykliki epilogi metaksy twn HotCues.
Pws akrivws douleues me tin 7 ?
To CUE koumpi opws proanaferthike apothikeuei ena proswrino CUE. Mporei omws na kanei kai preview to Hotcue, an auto einai epilegmeno. An exeis koumpi stop, tote auto kanei kykliki epilogi metaksy twn HotCues.
Pws akrivws douleues me tin 7 ?
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 3:32 am
εβρισκα το σημειο που ηθελα να ξεκινησει το κομματι,παταγα pause και μετα το τεραστιο κουμπι que της ddj-sx ωστε να σημαδευσω την εκινηση του κομματιου.κ φυσικα πρπει να βλεπω το σημαδι στην μπαρα κατι που δεν μπορω να κανω τωρα .ενοητε οτι δεν θα μου κανει καλυτερη την δουλεια μου αν παταω τα μικρα κουμπακια που εχει για hot que..εγω θελω να δουλευω οπως δουλευα και πριν σε αυτο το κοματι,και λογικα και ο περισσοτερος κοσμος που εχει μαθει με το κουμπι que διπλα απο το Play θα θελει να συνεχισει να παιζει ετσι.δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αλλαξανε αυτο,ποσο δυσκολο θα ητανε και το main κουμπι que να αφηνε σημαδι στην μπαρα του τραγουδιου....
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 4:34 am
alfa 156 wrote :
ενοητε οτι δεν θα μου κανει καλυτερη την δουλεια μου αν παταω τα μικρα κουμπακια που εχει για hot que
Στην SX, μικρά τα Pads δεν τα λες... :P
Δεν αντιλέγω με αυτά που λες. Αλλά δεν είναι μικρά τα hot_cue στην SX.
Απλά αυτή την στιγμή χρειάζεσαι ακόμα ένα κλικ... Αφου πατήσεις το CUE (και αποθηκεύσεις τη θέση στην προσωρινή μνήμη) να πατήσεις και ένα pad (πχ το πρώτο) ώστε η προσωρινή μνήμη να αποθηκευτεί και σαν hot_cue 1
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 5:24 am
και αφου το ψαχνω ακομα με την κονσολα και τα κιους,αν υποθεσουμε οτι βαζω ενα χοτ κιου με το ασπρο κουμπι της ddj και το παιζω με το μεταλικο,ειδα οτι γινεται αυτο,παρατηρησα οτι 1) δεν μπορω να κανω διορθωση εαν θελω να το προχωρησω λιγο μπροστα η λιγο πισω εκτος αν το σβησω τελειως το κιου με το ποντικι ομως,ακομα δνε εχω βρει ποιο κουμπι σβηνει τα χοτ κιου απο την κονσολα 2)αν υποθεσουμε οτι βαζω ενα χοτ κιου σε ενα σημειο και μετα θελω να το δουλεψω με το κανονικο μεταλικο κουμπι της κονσολας,οταν το τραγουδι παιζει και ειναι μετα το προκαθορισμενο χοτ κιου και πατησω το μεταλικο κουμπι με πηγαινει στο χοτ κιου που εχω ορισει,οταν το τραγουδι παιζει και ειναι πισω απο το προκαθορισμενο χοτ κιου κ πατησω το μεταλικο κουμπι κιου δεν κανει τιποτα.κανω κατι λαθος?
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 5:27 am
PhantomDeejay wrote :
Απλά αυτή την στιγμή χρειάζεσαι ακόμα ένα κλικ... Αφου πατήσεις το CUE (και αποθηκεύσεις τη θέση στην προσωρινή μνήμη) να πατήσεις και ένα pad (πχ το πρώτο) ώστε η προσωρινή μνήμη να αποθηκευτεί και σαν hot_cue 1
alfa 156 wrote :
ενοητε οτι δεν θα μου κανει καλυτερη την δουλεια μου αν παταω τα μικρα κουμπακια που εχει για hot que
τωρα ειδα οτι τα τεραστια ασπρα τετραγωνα κουμπια ειναι (και)τα χοτ κιου...χαχαχαχα
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 5:28 am
Ε όχι!!! :P
Τεσπά... σου ετοιμάζω script ;)
Τεσπά... σου ετοιμάζω script ;)
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 5:39 am
ωραια θα αναμενω,κατ εμε το κομματι των "κιους" και ο τροπος λειτουργιας τους ειναι πολυ βασικο ειδικα οσον αφορα για την ταχυτητα χρησης τους,και σιγουρα οσο περισσοτερα κουμπια τοσο πιο δυσχρηστη γινεται η χρηση.
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 5:56 am
Όποιος θέλει την παλιά συμπεριφορά, αλλάζει τον κώδικα του κουμπιού CUE σε:
play ? cue_stop : cue ? cue_stop : param_equal get_cue 2 ? set_cue 2 : param_equal get_cue 3 ? set_cue 3 : param_equal get_cue 4 ? set_cue 4 : param_equal get_cue 5 ? set_cue 5 : param_equal get_cue 6 ? set_cue 6 : param_equal get_cue 7 ? set_cue 7 : param_equal get_cue 8 ? set_cue 8 : set_cue 1
play ? cue_stop : cue ? cue_stop : param_equal get_cue 2 ? set_cue 2 : param_equal get_cue 3 ? set_cue 3 : param_equal get_cue 4 ? set_cue 4 : param_equal get_cue 5 ? set_cue 5 : param_equal get_cue 6 ? set_cue 6 : param_equal get_cue 7 ? set_cue 7 : param_equal get_cue 8 ? set_cue 8 : set_cue 1
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 6:19 am
PhantomDeejay wrote :
Όποιος θέλει την παλιά συμπεριφορά, αλλάζει τον κώδικα του κουμπιού CUE σε:
Στο skin τι ακριβώς γράφω για να βρω το υπάρχον Γιώργο ώστε να το αλλάξω?
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 7:11 am
Ποιο αρχειο θα πειραξουμε?τελικα εχω την εντυπωση οτι και αλλοι θα ειχανε το προβλημα που ειχα και εγω..για να ξετρυπονονται ενας ενας!
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 7:31 am
Ο κώδικας δουλεύει και σε skin και στον controller. Προσωπικά όμως συστήνω να αλλάξετε μόνο τον controller
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 7:39 am

Σε λίγες μέρες με το καλό...
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 7:41 am
tote αν σε λιγες μερες μας το δωσει σαν επιλογη να μην πειραξουμε τιποτα τωρα!
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 7:53 am
alfa 156 wrote :
tote αν σε λιγες μερες μας το δωσει σαν επιλογη να μην πειραξουμε τιποτα τωρα!
γιατι να το πειραξεις αφου παντα όταν φορτώνεται το κομματι το cue είναι παντα στο cue 1 και από
εκει και περα εχεις να επιλεξεις 8 cue αναλογα ποιο cuepad εχεις πατησει.
με την ασφαλη φορτωση θα υπαξει επιλογή αλλα παλια γιατι τα κουμπια load της sx μερικες φορες πιανουν
διπλο το πατημα και φορτωνουν το κομματι (καμια φορα πινουμε και κανενα ποτακι εμεις οι μεγαλητεροι σε ηλικια
για να εσθανομαστε μικρότεροι) και εκει χρειαζομαστε αυτή την επιλογή που ποτε δεν κανει λαθος......
发表时间 Fri 27 Jun 14 @ 1:39 pm
μια ερωτηση και απο εμενα ...γιατι τους ελληνικους χαρακτηρες δεν μου τους διαβαζει? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ? να σημειωσω πως δεν μου το κανει σε ολα τα τραγουδια , δηλαδη υπαρχουν τραγουδια με ελληνικους χαρακτηρες οπου εμφανιζονται σωστα , στο finder ολοι οι χαρακτηρες ειναι σωστοι ...
ευχαριστω
ευχαριστω
发表时间 Sat 28 Jun 14 @ 9:57 am
και αλλη μια ερωτηση ....υπαρχει τροπος τα τραγουδια να φορτωνονται με drag and drop και οχι μεσα απο το vdj?
ευχαριστωωωω και παλι
το setup μου
macbook pro retina i5 ,8 g ram
10.9.3 os
mc3000
ευχαριστωωωω και παλι
το setup μου
10.9.3 os
mc3000
发表时间 Sat 28 Jun 14 @ 10:02 am
AggelakasK wrote :
και αλλη μια ερωτηση ....υπαρχει τροπος τα τραγουδια να φορτωνονται με drag and drop και οχι μεσα απο το vdj?
ευχαριστωωωω και παλι
το setup μου
10.9.3 os
mc3000
ευχαριστωωωω και παλι
το setup μου
10.9.3 os
mc3000
[quote=AggelakasK]και αλλη μια ερωτηση ....υπαρχει τροπος τα τραγουδια να φορτωνονται με drag and drop και οχι μεσα απο το vdj?
Διαβάζοντας λοιπόν στο φόρουμ διαπίστωσα πως το drag and drop στο vdj8 απο mac ειναι κατι που προς το παρόν δεν γινεται για άγνωστους λόγους ! Θεωρητικά ειναι κατι στο οποίο δουλεύει το team ώστε να διορθωθεί στο μέλλον ...ωστόσο θα πρεπει να προσαρμοστω στα folders του vdj κατι το οποίο πραγματικά δεν ειναι και ότι καλυτερο αφού θα πρεπει να " όργωνω " κάθε τι που βάζω πάνω ... Ειναι βολικό να κουμπωνεις ενα σκληρό με χιλιάδες mp3 να επιλέγεις μονο αυτο που θες και να το συρεις στο επιθυμητό deck , υπάρχει κάποιος άλλος τροπος ;;;;
Επίσης θα ήθελα να μάθω με τροπο γίνονται τα updates στο vdj μιας και δεν εχω εντοπίσει το αντίστοιχο μενού στο 8 , γινεται αυτόματα ;;
Ενα άλλο που δεν εχω καταλάβει και ψάχνω ειναι το εξής , εχω αριθμησει την σειρά με την οποία θα παίξω μια playlist αυτο το έκανα εύκολα μεσω windows explorer δημιουργώντας ενα folder στο οποίο αντέγραφα τα κομμάτια και τα μετονομαζα βάζοντας τους στην αρχη ενα αυξων αριθμό ( 01. 02. Κτλ) αφήνοντας ίδιο το ονομα και με drag and drop τα έβγαζα στα decks . Τώρα που δεν εχω δυνατότητα για drag and drop τα φορτώνω στο vdj επιλέγω και μια στήλη με την ονομασία filepath και ενώ θα έπρεπε να την βλέπω με την σειρά μου την εμφανίζει οπως θελει ! Στο finder φαίνεται κανονικά η σειρά . Πως το διορθώνω αυτο;; Τα κομμάτια που περιέχουν ονομασία με την μορφή filename_file_name_ (δηλαδή με το _ στο ονομα ) δεν τα εμφανίζει καθόλου !! Μεγάλο θεμα για εμένα που χρησιμοποιώ το _ !!
Σορρυ για το κατεβατο
Ευχαριστώ
发表时间 Sun 29 Jun 14 @ 5:08 am