apopsis wrote :
Prospatho na katalavo ti ennoeis edo alla dyskolevome.
Isos ena screenshot ?
djniots wrote :
πρόβλημα με το πρώτο beat στο cue. Σε αντίθεση με το vdj7 στο vdj8 το πρώτο beat φαίνεται μισό και όχι ολόκληρο. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ?
Prospatho na katalavo ti ennoeis edo alla dyskolevome.
Isos ena screenshot ?
Λοιπόν σας επισυνάπτω το screenshot. Στην πρώτη φωτογραφία το πρώτο beat φαίνεται ολόκληρο και ακούγεται ολόκληρο. Ακριβώς από κάτω στο vdj8 φαίνεται περίπου μισό και ακούγεται μισό. Δηλαδή είναι σαν να τρώει το μισό πρώτο beat. Δεν συμβαίνει σε όλα τα κομμάτια αλλά συμβαίνει.

发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:15 am
PhantomDeejay wrote :
To VirtualDj επιτρέπει και αυτό μέχρι δύο υπολογιστές ταυτόχρονα υπό την προϋπόθεση οτι χρησιμοποιούνται από ΕΝΑ χρήστη, και για μία ενιαία εργασία.
Αν πας να παίξεις σε ένα πολυχώρο π.χ. και βάλεις το automix στο ένα laptop να παίζει στο "pool bar" ενώ εσύ παίζεις κανονικά με το άλλο στο "ball room" τότε η άδεια χρήσης για 2 υπολογιστές ΔΕΝ σε καλύπτει.
Αν πας να παίξεις σε ένα πολυχώρο π.χ. και βάλεις το automix στο ένα laptop να παίζει στο "pool bar" ενώ εσύ παίζεις κανονικά με το άλλο στο "ball room" τότε η άδεια χρήσης για 2 υπολογιστές ΔΕΝ σε καλύπτει.
Μισό λεπτό τώρα. Εγώ δηλαδή που χρησιμοποιώ στις εκδηλώσεις μου δύο laptops χρειάζομαι δύο άδειες?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:36 am
Εξαρτάται από το πως τα χρησιμοποιείς.
Εάν το δεύτερο laptop το έχεις για backup του πρώτου τότε δεν χρειάζεσαι δεύτερη άδεια.
Εάν όμως εκτελείς δεύτερη εργασία στον ίδιο χώρο, τότε με βάση την EULA κανονικά χρειάζεσαι δύο άδειες.
Εάν το δεύτερο laptop το έχεις για backup του πρώτου τότε δεν χρειάζεσαι δεύτερη άδεια.
Εάν όμως εκτελείς δεύτερη εργασία στον ίδιο χώρο, τότε με βάση την EULA κανονικά χρειάζεσαι δύο άδειες.
发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:40 am
PhantomDeejay wrote :
Το έχω ανοιχτό και έτοιμο να το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το πρώτο..
发表时间 Wed 28 May 14 @ 2:28 am
Τότε δεν χρειάζεσαι δεύτερη άδεια χρήσης. Σε καλύπτει η πρώτη. :)
发表时间 Wed 28 May 14 @ 2:43 am
hello paidia.erwthsh pou einai to volume sta sampler?den to vriskw.elpizw na min einai xazh erwthsh
apla mou fainetai api8ano na min exei volume
发表时间 Wed 28 May 14 @ 4:32 am
DrJekyl wrote :
Το Σάββατο που πήγα να παίξω για πρώτη φορά στο μαγαζί με την 8 μου ζήτησε πάλι login. Δεν είχα συνδεθεί στο Internet και ενώ έγραφα το pass δεν έκανε login παρά μόνο όταν συνδέθηκα στο Internet. Γιατί αυτό?
Μόλις τώρα (και εφ'οσον μου ζήτησε να κάνω login) έκλεισα το internet για να δω αν μπορώ να μπω στο πρόγραμμα χωρίς να είμαι συνδεδεμένος και μου έβγαλε το εξής μήνυμα : Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τους servers του VirtualDj. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι είσαστε συνδεδεμένοι στο internet''. Δηλαδή χωρίς internet δε θα μπορούμε πλέον να παίξουμε μουσική.....??
发表时间 Wed 28 May 14 @ 6:33 am
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, η database του εσωτερικού σκληρού του εκάστοτε υπολογιστή είναι το αρχείο ''database'' στο φάκελο ''Έγγραφα>VirtualDj'' ?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 7:15 am
DrJekyl wrote :
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, η database του εσωτερικού σκληρού του εκάστοτε υπολογιστή είναι το αρχείο ''database'' στο φάκελο ''Έγγραφα>VirtualDj'' ?
Ναι
发表时间 Wed 28 May 14 @ 7:31 am
DrJekyl wrote :
Το έχω ανοιχτό και έτοιμο να το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το πρώτο..
PhantomDeejay wrote :
PhantomDeejay wrote :
Τότε δεν χρειάζεσαι δεύτερη άδεια χρήσης. Σε καλύπτει η πρώτη. :)
DrJekyl wrote :
Μόλις τώρα (και εφ'οσον μου ζήτησε να κάνω login) έκλεισα το internet για να δω αν μπορώ να μπω στο πρόγραμμα χωρίς να είμαι συνδεδεμένος και μου έβγαλε το εξής μήνυμα : Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τους servers του VirtualDj. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι είσαστε συνδεδεμένοι στο internet''. Δηλαδή χωρίς internet δε θα μπορούμε πλέον να παίξουμε μουσική.....??
DrJekyl wrote :
Το Σάββατο που πήγα να παίξω για πρώτη φορά στο μαγαζί με την 8 μου ζήτησε πάλι login. Δεν είχα συνδεθεί στο Internet και ενώ έγραφα το pass δεν έκανε login παρά μόνο όταν συνδέθηκα στο Internet. Γιατί αυτό?
PhantomDeejay wrote :
Σε αυτή την περίπτωση και αφού (όπως αναφέρω) χρησιμοποιώ δύο υπολογιστές δε θα χρειαστεί να κάνω login στον δεύτερο για να μην έχω πρόβλημα? Αν λοιπόν σε κάποιο χώρο δεν έχω internet τι κάνω?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 9:24 am
Ρε παιδια καποιος που ξερει να απαντησει κ σε μενα?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 10:52 am
dj_betty wrote :
Ρε παιδια καποιος που ξερει να απαντησει κ σε μενα?
Άνοιξε τι sideview (κάτω δεξιά) και κάνε κλικ στο δεύτερο από αριστερά εικονίδιο
发表时间 Wed 28 May 14 @ 10:58 am
Τα sampler τα βρηκα το volume δεν βρισκω!!!δεν εχει πια???
发表时间 Wed 28 May 14 @ 11:13 am
dj_betty wrote :
Δεξιά από τα samplers δε βλέπεις τις εντάσεις? (είπαμε όταν ανοίγεις τη sideview). Κοίτα κάτω δεξιά στη photo

发表时间 Wed 28 May 14 @ 11:18 am
dj_betty wrote :
meta pata to idio koympi pano deksia kai voila!!!
发表时间 Wed 28 May 14 @ 11:19 am
Οκ επρεπε να αλλαξω το view.ευχαριστω γιατι ειχα τρελαθει
发表时间 Wed 28 May 14 @ 11:48 am
Να αναφέρω και ένα ''κουφό'' που μόλις συνέβη. Φόρτωσα ένα κομμάτι στο deck του προγράμματος και είχε χάσει όλη την εισαγωγή. Είχα cue 2 στην αρχή της εισαγωγής και cue 1 σε ένα καθορισμένο σημείο (πείτε το first beat). Πατώντας cue 2 με πήγαινε σε ένα τρίτο σημείο. Αντέγραψα το κομμάτι σε άλλο φάκελο και το φόρτωνε κανονικά. Το ξαναπήγα στο φάκελο που ήταν πριν και το έπαιζε πάλι κανονικά. Είχα αναφέρει κάπου στο topic της pre-release ένα παρόμοιο συμβάν. Σε τι μπορεί να οφείλονται αυτά τα παράξενα?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 12:16 pm
Ας ρωτήσω και κάτι άλλο.
Έκανα format στο σκληρό και πέρασα κατευθείαν το 8. Μετά σκέφτηκα οτι καλό θα ήταν να περάσω και το 7 για παν ενδεχόμενο.
Αν εγκαταστήσω το 7 τώρα που έχω ήδη το 8, θα χρειαστεί να ξανατρέξω τον installer του 8 για repair μήπως έχει κάνει overwrite σε κανένα αρχείο το 7 ή είναι εντελώς ανεξάρτητο το ένα με το άλλο?
Έκανα format στο σκληρό και πέρασα κατευθείαν το 8. Μετά σκέφτηκα οτι καλό θα ήταν να περάσω και το 7 για παν ενδεχόμενο.
Αν εγκαταστήσω το 7 τώρα που έχω ήδη το 8, θα χρειαστεί να ξανατρέξω τον installer του 8 για repair μήπως έχει κάνει overwrite σε κανένα αρχείο το 7 ή είναι εντελώς ανεξάρτητο το ένα με το άλλο?
发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:31 pm
dj_betty wrote :
hello paidia.erwthsh pou einai to volume sta sampler?den to vriskw.elpizw na min einai xazh erwthsh
Yparxoun kai alloi tropoi pou opos ola ta kala pragmata prepei na psakseis na ta breis...
Ftiaxneis ena group mixer... Dystoixos den einai sto skin. alla mporeis na to prostheseis ston mapper se kapoion midi mixer.
Ola ta samples mporei na ginoun assign se kapoio group, ta samples autou tou group mporei na exoun koina xaraktiristika opos volume.
Tropos 1 :
-Allazeis to volume se ena sample kai allazoun ola ta samples tou idiou group.
Tropos 2, (advanced)
kaneis mapping merika sliders ston controller sou san 'sampler_group_volume' kai exeis enan oraiotato group mixer gia to sampler.
px, mporei na theleis ta loop sou se ena group, effects se allo, klp. klp..
发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:47 pm
Αν εγκαταστήσεις το 7 πάνω απ' το 8 το μόνο που μπορεί να χαλάσει έτσι όπως το σκέφτομαι είναι οι μεταφράσεις (τα αρχεία γλώσσας) καθώς είναι διαφορετικά μεν, αλλά στην ίδια ακριβώς θέση.
Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να "χαλάσει"
Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να "χαλάσει"
发表时间 Wed 28 May 14 @ 1:47 pm