登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 10

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

djdad wrote :
Oi entoles CUE twra ousiastika den aggizoun ta HotCues. I kalytera den ta xalane. an loipon exeis spatalisei xrono na ftiakseis ta HotCues se orismenes theseis, den tha itheles na sto xalasei an patiseis to CUE se kapoio allo simeio tou tragoudiou , etsi den einai ?
an pantws theleis tin ora pou fortwnei to tragoudi na pigainei kai automata sto Cue 1, yparxei setting sta Options.. auoCue ..valto sto cue.

To skin twra mporei na parei 3 morfes (modes) ta opoia enallasontai kyklika me to Maximize button...
Windowed, pou simainei oti pianei meriko apo ton xwro tis othonis sou,
Semi-maximized, opou vlepeis to Taskbar, kai ..
Full-Maximized opou vlepeis mono pliri othoni me VirtualDj.
sta dyo teleutaia modes, den yparxei dynatotita na kaneis move.
an theleis na to exeis auto, tote dialekse to Windowed mode, kai kane to skin oso resize theleis.
Episis sto Semi_Maximized mode, den mporeis na kaneis move, alla mporeis na kaneis resize. Kai meta to resize, mporeis na exeis kai Move.

to VirtualDj 8 tha diavasei oles tis database (apo olous tous sundedemenous sklirous) kai tha ftiaksei dikes tou database. xwris esy na xreiastei na kaneis tipota Add. Ola ta filter Folders, Virtual Folder, Playlists, History klp, tha metaferthoun kai stin 8 automata

an apofasisesi na kratiseis mono tin 8, den xreiazetai vasika na apegkatastiseis tipota apo tin 7. Kai kalytera tha elega na min to kaneis, giati yparxei kindynos na sviseis kata lathos koina folders kai arxeia. Kane delete to shortcut apo to desktop sou kai eisai OK.

Μπαμπη σε ευχαριστω για την απαντηση ....... τωρα αυτο με το skin δεν το καταλαβα ?? οταν παταω το + την μια γινεται full screen και την αλλη πολυ μικρο ....... εχει καποια ρυθμισει καπου που μπορω να το φτιαξω οσο θελω ? πηγα στης ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα ακρη.

όταν γίνει πολύ μικρο πήγαινε στην κάτω δεξιά γωνιά και τράβα το οσο και οπού θέλεις!!!
τόσο απλό!!

djsadim wrote :
όταν γίνει πολύ μικρο πήγαινε στην κάτω δεξιά γωνιά και τράβα το οσο και οπού θέλεις!!!
τόσο απλό!!

Μπράβο ρε φιλαράκι ευχαριστώ ....

1. Είχαμε πει ότι για εμάς που έχουμε αγοράσει δύο φορές το πρόγραμμα θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σε 4 pc συγχρόνως (διορθώστε με αν και όπου κάνω λάθος). Εγώ λοιπόν άνοιξα τα 3 από τα 4 pc και φόρτωσα το πρόγραμμα. Στα δύο από αυτά μου ζήτησε login. Κάπου διάβασα πως αν κάνουμε μία φορά login δε θα μας το ξαναζητούσε. Όταν όμως έκλεισα και ξαναάνοιξα το πρόγραμμα στα 2 από τα 3 μου ξαναζήτησε login. Γιατί αυτό? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

2. Το Σάββατο που πήγα να παίξω για πρώτη φορά στο μαγαζί με την 8 μου ζήτησε πάλι login. Δεν είχα συνδεθεί στο Internet και ενώ έγραφα το pass δεν έκανε login παρά μόνο όταν συνδέθηκα στο Internet. Γιατί αυτό?

Και κάτι ακόμη. Στο λογαριασμό μου έχω δύο pro, και αρκετές limited edition. Το πρώτο παράξενο είναι το ότι ενώ έχω χρησιμοποιήσει τη μία limited (αν δεν κάνω λάθος της ddj ergo) κάνοντάς την pro, εξακολουθεί να τη βγάζει στο λογαριασμό μου και σαν limited. Το δεύτερο είναι το ότι σήμερα προσπάθησα να κάνω upgrade σε pro και τη limited από την XDJ-R1 αλλά δε με αφήνει. Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν έχω δικαίωμα να αγοράσω τρίτη φορά το πρόγραμμα?

DrJekyl wrote :
Και κάτι ακόμη. Στο λογαριασμό μου έχω δύο pro, και αρκετές limited edition. Το πρώτο παράξενο είναι το ότι ενώ έχω χρησιμοποιήσει τη μία limited (αν δεν κάνω λάθος της ddj ergo) κάνοντάς την pro, εξακολουθεί να τη βγάζει στο λογαριασμό μου και σαν limited. Το δεύτερο είναι το ότι σήμερα προσπάθησα να κάνω upgrade σε pro και τη limited από την XDJ-R1 αλλά δε με αφήνει. Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν έχω δικαίωμα να αγοράσω τρίτη φορά το πρόγραμμα?

Με το νέο τρόπο ενεργοποίησης θα σου χρησιμεύσει σε κάτι;

Λοιπόν. Η επίσημη απάντηση είναι:
Από εδώ και μπρος όσοι έχουν πάνω από μία έκδοση PRO Infinity στο λογαριασμό τους θα πρέπει να φτιάχνουν δεύτερο και τρίτο διαφορετικό προφίλ για να μπορούν να χρησιμοποιούν τις επιπλέον άδειες.
Για αυτό τον λόγο το σύστημα δεν σ' αφήνει να αγοράσεις και τρίτη φορά το PRO καθώς το έχεις ήδη στο λογαριασμό σου.
Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα άλλο λογαριασμό και να κάνεις αγορά (με έκπτωση)

Έτσι λοιπόν όσοι έχουν πάνω από μία PRO Infinity ας φτιάξουν και δεύτερο - τρίτο κ.ο.κ account και ας επικοινωνήσουν με το support για τα περαιτέρω...

Λοιπον κ μενα μου ζηταει συνεχεια login.γιατι?επισης χανει τις ρυθμισεις.ηρθα σημερα γοα δουλεια στις 18:00 κ ξεκινησα να παιζω αφου πρωτα ρυθμισα το pitch στο 6.τωρα πηγα να κουνησω λιγο το pitch κ μου ανεβασε 10bpm.σαφως κ εφυγε η ρυθμιση κ δεν ειναι πρωτη φορα

πρόβλημα με το πρώτο beat στο cue. Σε αντίθεση με το vdj7 στο vdj8 το πρώτο beat φαίνεται μισό και όχι ολόκληρο. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ?

papagpanos wrote :
DrJekyl wrote :

Με το νέο τρόπο ενεργοποίησης θα σου χρησιμεύσει σε κάτι;

Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλους δύο υπολογιστές..!!

PhantomDeejay wrote :
Λοιπόν. Η επίσημη απάντηση είναι:
Από εδώ και μπρος όσοι έχουν πάνω από μία έκδοση PRO Infinity στο λογαριασμό τους θα πρέπει να φτιάχνουν δεύτερο και τρίτο διαφορετικό προφίλ για να μπορούν να χρησιμοποιούν τις επιπλέον άδειες.
Για αυτό τον λόγο το σύστημα δεν σ' αφήνει να αγοράσεις και τρίτη φορά το PRO καθώς το έχεις ήδη στο λογαριασμό σου.
Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα άλλο λογαριασμό και να κάνεις αγορά (με έκπτωση)

Έτσι λοιπόν όσοι έχουν πάνω από μία PRO Infinity ας φτιάξουν και δεύτερο - τρίτο κ.ο.κ account και ας επικοινωνήσουν με το support για τα περαιτέρω...

Βασικά έχω και άλλο account αλλά πως θα μεταφέρω π.χ. τη limited edition της Pioneer XDJ-R1 που την έχω ''φορτώσει'' στο λογαριασμό με τον οποίο είμαι αυτή τη στιγμή συνδεδεμένος?

Επίσης, αν μπορώ να μεταφέρω τη limited edition, μπορώ και τη μία από τις δύο pro?

Steile ena support ticket !

djniots wrote :
πρόβλημα με το πρώτο beat στο cue. Σε αντίθεση με το vdj7 στο vdj8 το πρώτο beat φαίνεται μισό και όχι ολόκληρο. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ?

Prospatho na katalavo ti ennoeis edo alla dyskolevome.
Isos ena screenshot ?

dj_betty wrote :
Λοιπον κ μενα μου ζηταει συνεχεια login.γιατι?επισης χανει τις ρυθμισεις.ηρθα σημερα γοα δουλεια στις 18:00 κ ξεκινησα να παιζω αφου πρωτα ρυθμισα το pitch στο 6.τωρα πηγα να κουνησω λιγο το pitch κ μου ανεβασε 10bpm.σαφως κ εφυγε η ρυθμιση κ δεν ειναι πρωτη φορα

Login tha sou zitisei an:
- Kaneis login se allo ypologisti
- epistrefontas ston arxiko ypologisti brei internet connection.
(prepei na isxoun kai oi 2 proypotheseis).

Gia to pitch yparxei mia kaki mallon default epilogi, "auto Pitch Range"
Apenergopoihse tin.

Εχω το προγραμμα κ στο λαπτοπ του σπιτιου για να κανω δοκιμες κ απο εκει.πρεπει να το βγαλω δηλαδη?

apopsis wrote :
Steile ena support ticket !

Για μένα είναι αυτό Γιώργο? Αν ναι, τι ακριβώς θα αναφέρει? (Ισχύει και για την pro?)

Στείλε το ticket και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις από εκεί... (ναι για σένα ήταν η απάντηση του Γιώργου)

PhantomDeejay wrote :
Στείλε το ticket και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις από εκεί... (ναι για σένα ήταν η απάντηση του Γιώργου)

Συγνώμη (και μη γελάσετε σας παρακαλώ) αλλά δεν έχω ξαναστείλει. Πως το στέλνω?

DrJekyl wrote :
Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλους δύο υπολογιστές..!!

Συγνωμη που ξαναρωταω, θες ολους τους υπολογιστες σου ενεργοποιημενους ταυτοχρονα;
Το αναφερω αυτο γιατι σε αλλο προγραμμα (Serato) μπορεις να το εχεις σε οσους υπολογιστες θελεις αλλα μονο σε δυο ενεργο. Εαν θελεις να αλλαξεις υπολογιστες κανεις απλα logout και login σε οποιον θες να χρησιμοποιησεις.
Το Virtual Dj επιτρεπει μονο ενα ενεργο;

To VirtualDj επιτρέπει και αυτό μέχρι δύο υπολογιστές ταυτόχρονα υπό την προϋπόθεση οτι χρησιμοποιούνται από ΕΝΑ χρήστη, και για μία ενιαία εργασία.

Αν πας να παίξεις σε ένα πολυχώρο π.χ. και βάλεις το automix στο ένα laptop να παίζει στο "pool bar" ενώ εσύ παίζεις κανονικά με το άλλο στο "ball room" τότε η άδεια χρήσης για 2 υπολογιστές ΔΕΝ σε καλύπτει.

23%