快速登录:  

Forum: Nordic Forum

话题: Grooveshark deep packet inspection blokade og Net Search

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Hej alle

Grooveshark som Net Search i VDJ bruger som content provider, er i øjeblikket ved at blive blokeret i Danmark pga manglende rettigheder, og selskabet 3 bruger som de første deep packet inspection, hvor de tjekker hver enkelt datapakke i netværket for at sikre at den ikke indholder grooveshark data. Det forventes at de øvrige selskaber vil følge med og gøre det samme

Er der nogen der kan gennemskue om det vil "fange" og blokere Net Search muligheden i VDJ?

Mvh
Klaus

 

发表时间 Thu 15 Mar 12 @ 5:59 pm
Det tvivler jeg på det vil gøre :) eftersom VDJ betaler til USA...så ville det være mærkeligt hvis det skulle være sådan :-)

MEN det er faktisk allerede sket med en dansk internet provider..så måske skal VDJ kommer op med noget andet så det er muligt i stedet for..f.eks. som Spotify :-)


//Høimark
 

发表时间 Tue 17 Jul 12 @ 4:30 pm
Det er blokeret nu flere steder, hvilket kan klares med en dns ændriing når du har direkte adgang (brug f.eks Googles dns server med ip 8.8.8.8)

På mobiltelefon hvor dns kan være sværere at sætte, kan det klares med en Hotspot Shield app, som fås både til iPhone og Android.
Så hvis du er i en situation hvor du er nødt til at bruge din mobil som WiFI hotspot for at få internet adgang til virtual dj, kan denne gratis app løse problemet. Jeg har netop testet det på en android telefon

Mvh
Klaus
 

发表时间 Thu 13 Sep 12 @ 11:21 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)