登录:     

Forum: Balkan Forum

Topic: Potrebna Pomoc!!! - Page: 1

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Interesuje me staje sve potrebno za Laptop, dabi mogo koristiti VirtualDj pomocu mixete u Diskoteci, koji babal treba da kupim. Ako moze neko da mi objasni. I koliko kosta to sve, i dje se moze nabaviti.

HVALA UNAPRIJED

发表时间 Sat 01 Nov 08 @ 5:31 pm
Potrebna ti je samo zvucna kartica sa 4 kanala (2x stereo) za oba deka u VDJ-u. Od kablova ti je potrebno, to jes zavisi koju karticu uzmes, na primer Sound Blaster Live USB 5.1 koja je oko 60 evra ima male 3,5mm "banane" a sa druge strane ti trebaju stereo RCA "Chinch" konektori koji idu u miksetu. Neke zvucne imaju RCA na sebi i u tom slucaju uzimas klasicne kablove kao za Cd plejere.

Aha, Ok care.. postomi je to sve potrebno za ovu Subotu. Jeli mozes izeti moj msn adressu, mr.da-ny@hotmail.com pa da se dogovorimo detaljnije , ako moze. Hvala ti

Can anyone tell me how to put the language that i want on my VirtualDj?send me pm ;)

Jacks^_^w wrote :
Can anyone tell me how to put the language that i want on my VirtualDj?send me pm ;)

Do not spam the board please, use General forum for English.

kako da ubacim jezik u virtual dj program za windows,downloadovao sam ali neide....hvala

Na koji jezik mislis, u VDJ ili Windows? Postoje Srpski, Hrvatski za VDJ ali je to radjeno za stare verzije tako da nece raditi na novim verzijama.

Your current licenses do not allow you to download Skins kako mogu dobiti tu licencu za skinove !!

DE ZNAM jJA kako da ubacis jezik i RADI 100 posto ja sam svoju virtual dj 5 napravio samo neke rjeci na hrvatskom..A I MOZES CJELI program da bude na Hr Ili koji vec oce

Pa ne vrede nam samo neke reci, ili je sve prevedeno kako treba ili nista ;)

PA ALF ja sam sam sebi preveo cjeli VDJ NA hrvatski ali posto nisam ljubitelj naseg jezika tipa--glazba jos uvjek svira na Decku broj 2--ja sam preimenovo Mjuza ti js uvjek svira na decku broj 2

Pa uradi to ozbiljno i posalji na sajt da mogu i drugi da skinu.

a kako cu da uploadam kad nisam koisnik BAR NE KUPLJENI HEHE..ajde javi mi sto prije jer bi stvarno zelio da ljudi si mogu skinit

Mislim da ne moras da imas licencu za postavljanje prevoda. Provericu pa javljam.

ajde vidi mi to ali mislim da ne treba jer bio jedan lik speedy ghost koji je t uradio pisalo je no licence user
i skinove mozs uplodavat ai akao nisi registriran...e lako je uzet treba nesto i djaba dat

kako da ubacim efekte i skinove u virtual dj sve sam skinuo al nemogu da ih ubacim...

Kada instaliraš Virtual DJ, u My Documents ti se pojavi folder "VirtualDJ", i tu imaš posebne foldere za "Skins", "Effects"... To što si skinuo prebaci tamo i to je to.

Moze li mi neko pomoci da resim ovaj problem: kupio sam notebook i instalirao virtual dj na njega, ali ono nece da mi udje u program jer je velika rezolucija programa i ne moze da se prikaze na malom ekranu notebook-a...naime, meni je potreban SKIN VIRTUAL DJ-a SA REZOLUCIJOM KOJA JE 800 x 480 KOJA BI ODGOVARALA NOTEBOOK-u? Ako ima neko ko bi mogao da mi pomogne neka se javi i neka ostavi link sajta na kome mogu da nadjem Virtual DJ sa ovakvom rezolucijom ;) Pozz

87%