登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Συνδομες του vdj
καλησπερα εκανα αυτο το νημα για να ρωτησω αν ξερει καποιος αν μπωρο να αγορασω η και το αντιθετο να πουλησω δηλαδη το ακκ μου αν εχω την συνδρομη την εφαπαξ..της προαλες ενα παιδι μου πουλαγε το ακκ του με την συγκεκριμενη συνδρομη στα 250ευρω απλα δεν ηξερα αν επιτρεπεται η αν θα το καταλαβει η vdj και θα το βγαλει για αυτο ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος.Επισησ γνωριζει κανεις τι θα γινει αν αγορασω το εφαπαξ και βαλο οτι ειμαι ΑΠΟ αλλη χορα για να γλητωσο το ΦΠΑ??

发表时间 14 hours ago
Στο κομμάτι του ΦΠΑ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ara den pazei na mou vgalei tipota oti ksero go to exo valei se allh xora h tipota tetoia?

Το EULA λέει ότι η Pro άδεια είναι προσωπική και μη μεταβιβάσιμη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο χρήστη σε δύο υπολογιστές υπό τους όρους του EULA, αλλά όχι από δύο διαφορετικά άτομα - χρήστες ταυτόχρονα.

Αλλά, εάν το γράψουμε αυτό στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, η εκάστοτε άδεια που αγοράζει ο οποιοσδήποτε, σχετίζεται με το e-mail του και ενεργοποιείται μέσω αυτού. Άρα, για να "πουλήσω" την άδεια του προγράμματος, θα πρέπει να δώσω και την πρόσβαση του e-mail μου (username και password) στον αγοραστή!

Τέλος, όταν κάνεις την αγορά, το σύστημα "βλέπει" τη χώρα (καλό είναι να μάθεις τι ακριβώς είναι η IP), ακόμη και εάν εσύ έχεις δηλώσει Αλάσκα!

Υ.Γ.

Μ αρέσεις ρε Θανάση... Μπαίνεις στην "επίσημη αντιπροσωπεία" (αν δεν το έχεις καταλάβει, εδώ πρόκειται για το επίσημο forum του Virtual Dj) και ρωτάς πως μπορείς να τους κοροϊδέψεις... :-)))