Δουλεύω σε ένα μπαρ στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο μας διαθέτει το πολύ καλό κοντρόλερ της pioneer το ddj-flx10.
Κάποιες βραδιές δουλεύουμε δυο άτομα μαζί και συνδέουμε τα κομπιούτερ σε αυτή και τα δύο, καθώς η κονσόλα δίνει αυτήν την δυνατότητα....
Εγώ δουλεύω με το πρόγραμμα μας και το άλλο παλικάρι serato....
Όταν συνδέσω το virtual μετά από κάποια δεύτερα σταματάει το serato για καμιά 10ριά δευτερόλεπτα και μετά ξανά συνεχίζει.
Επίσης υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες όπως να μην μπορώ να σταματήσω να κάνει beat matching χωρίς εγώ να του έχω δώσει την εντολή ή το τελευταίο να μου βρίσκει τα τραγούδια στο ψάξιμο αλλά όταν τα βάζω στα ντεκ αν μην τα αναγνωρίζει!
Έχετε μήπως γνώση γιατί συμβαίνουν αυτές οι δυσλειτουργίες? Πρέπει μήπως να κάνω κάτι στο πρόγραμμα? Κάνω κάτι λάθος εγώ? Φταίει το πρόγραμμα, το lap top?? (Apple M4)?
Ευχαριστώ!
Κάποιες βραδιές δουλεύουμε δυο άτομα μαζί και συνδέουμε τα κομπιούτερ σε αυτή και τα δύο, καθώς η κονσόλα δίνει αυτήν την δυνατότητα....
Εγώ δουλεύω με το πρόγραμμα μας και το άλλο παλικάρι serato....
Όταν συνδέσω το virtual μετά από κάποια δεύτερα σταματάει το serato για καμιά 10ριά δευτερόλεπτα και μετά ξανά συνεχίζει.
Επίσης υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες όπως να μην μπορώ να σταματήσω να κάνει beat matching χωρίς εγώ να του έχω δώσει την εντολή ή το τελευταίο να μου βρίσκει τα τραγούδια στο ψάξιμο αλλά όταν τα βάζω στα ντεκ αν μην τα αναγνωρίζει!
Έχετε μήπως γνώση γιατί συμβαίνουν αυτές οι δυσλειτουργίες? Πρέπει μήπως να κάνω κάτι στο πρόγραμμα? Κάνω κάτι λάθος εγώ? Φταίει το πρόγραμμα, το lap top?? (Apple M4)?
Ευχαριστώ!
发表时间 6 hours ago
netkostas72 wrote :
Αυτό είναι θέμα του Serato και ΟΧΙ δεν θα έπρεπε να το κάνει (οτι κι αν κάνεις εσύ στην άλλη USB)
netkostas72 wrote :
Επίσης υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες όπως να μην μπορώ να σταματήσω να κάνει beat matching χωρίς εγώ να του έχω δώσει την εντολή
Υπάρχουν 2/3 επιλογές που το επιρρεάζουν αυτό. Αλλά πριν αρχίσεις να ψάχνεις τις ρυθμίσεις (που υποθέτω οτι τις ξέρεις) και μιας και η κονσόλα έχει αυτό το κουμπί, ΚΛΕΙΣΕ το Quantize. Όταν το quantize είναι ενεργοποιημένο τότε εντολές όπως το play κάνουν αυτόματα και beat sync (λόγω του quantize)
netkostas72 wrote :
ή το τελευταίο να μου βρίσκει τα τραγούδια στο ψάξιμο αλλά όταν τα βάζω στα ντεκ αν μην τα αναγνωρίζει!
Κάνε ένα καθαρισμό της βάσης από το μενού του browser
发表时间 4 hours ago