Προχωράω όμως!!! Χαχαχαχα. Κάποια στιγμή θα το δω το φως!
发表时间 yesterday @ 9:58 am
βαλε και μια αφισσα με την τελευταια εξοδο της Ριτας!! :p
发表时间 yesterday @ 10:07 am
Εγώ ξέρω να πω παντωσ ότι πιο πολύ βοήθεια έχω πάρει από εδώ για το QLC παρά από το forum τους
发表时间 yesterday @ 10:15 am
PhantomDeejay wrote :
Για να μην παρεξηγηθούμε, κάνω χαβαλέ και "υπονοώ" οτι στα μάτια μου μετατρέπεται σε μια υπερβολικά επίπονη χειρονακτική εργασία..
Σαν να σκάβεις τούνελ με κουτάλι αντί για κασμά και φτυάρι.
Σαν να σκάβεις τούνελ με κουτάλι αντί για κασμά και φτυάρι.
Ακριβώς έτσι είναι ειδικά αν δεν καθήσεις πρώτα να διαβάσεις πολύ και να δεις video στο qlc+ δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο θέλει πολύ δουλειά αλλά ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.
Εμένα το magigq της chamsys μου φαίνεται βουνό και μεχρι τώρα εχω συνδέσει το enttec και εχω φτιαξει κάποιες σκηνές αλλά δεν εχω κουράγιο για πολλά.
发表时间 yesterday @ 2:06 pm
Στείλε μου το αρχείο .qxw να το δω.
Εγώ πάντως πέρασα όλο το χειμώνα του 2024 με το qlc+ και από 1 βαθμό πρεσβυωπεία πήγα στο 1,5 χα χα χα
Εγώ πάντως πέρασα όλο το χειμώνα του 2024 με το qlc+ και από 1 βαθμό πρεσβυωπεία πήγα στο 1,5 χα χα χα
发表时间 yesterday @ 2:20 pm
Παιδια δεν θελω μασημενη τροφη, κι εγω διαβαζω και βλεπω youtube κι ετσι εχω παρει μια γενικη ιδεα (οπως ειχα παρει και με το Freestyler), αλλα οταν κολλαω καπου πολυ πολυ ωρα, και ειναι και κατι εκτος βασικου θεματος (οπως πχ γιατι δεν μενει το μονιτορ σε πρωτο πλανο), τοτε αναζητω λιγο βοηθεια γιατι δυστυχως ο χρονος μας πλεον ειναι πολυ περιορισμενος και προσπαθω να τον αφιερωσω στην ουσια του προγραμματος και οχι σε χαζομαρες. Εννοειται αν καποιος το ξερει ειναι πολυ απλο να γραψει 3 λεξεις και να σε γλυτωσει απο ωρες ανουσιου ψαξιματος (και απειρων Γαλλικων οταν τελικα το βρισκεις και συνειδητοποιεις ποσο απλο ηταν -συνηθως-) .Αν παλι δεν το γνωριζει δεν ειπαμε να κατσει να ψαξει για λογαριασμο μας...
Υ.Γ. Οταν ημουνα μικρος πριν πολλα πολλα χρονια, και επαιζα παιχνιδια με γριφους στο PS1, δεν κοιταγα-εψαχνα ποτε τις λυσεις, ακομα κι αν ημουν κολλημενος σε ενα σημειο 2 μηνες... Τωρα ειναι αλλιως
Υ.Γ. Ας μη μιλησουμε για πρεσβιοπιες και στραβομαρες... εχω αλλαξει ολη την δισκοθηκη μου απο Ελληνικα σε Greeklish, με ταυτογχρονη ενημερωση tags και ξανα σε Ελληνικα...
Υ.Γ. Οταν ημουνα μικρος πριν πολλα πολλα χρονια, και επαιζα παιχνιδια με γριφους στο PS1, δεν κοιταγα-εψαχνα ποτε τις λυσεις, ακομα κι αν ημουν κολλημενος σε ενα σημειο 2 μηνες... Τωρα ειναι αλλιως
Υ.Γ. Ας μη μιλησουμε για πρεσβιοπιες και στραβομαρες... εχω αλλαξει ολη την δισκοθηκη μου απο Ελληνικα σε Greeklish, με ταυτογχρονη ενημερωση tags και ξανα σε Ελληνικα...
发表时间 24 hours ago
[quote=KAPPASDJ
1 Συμβαίνει μόνο σ σένα μάλλον, εμένα μια χαρά είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.
2 Ναι μόνο ένα προς ένα θα το βάλεις και όπου θες ανά δύο κλπ ρύθμισε από chase.
3 Καλά το πας εκτός από το να περάσεις το ρυθμό από το virtualdj θα πρέπει να δείξεις στο qlc+ που θα χρησιμοποιηθεί οπότε πρέπει να συνθέσεις πχ chaser με το beat.
[/quote]
1 να υποθεσω οτι το τρεχεις με windows?
2 & 3. Θα ψαχτω αν και ειδικα για το 2 δεν το πολυκαταλαβαινω
1 Συμβαίνει μόνο σ σένα μάλλον, εμένα μια χαρά είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.
2 Ναι μόνο ένα προς ένα θα το βάλεις και όπου θες ανά δύο κλπ ρύθμισε από chase.
3 Καλά το πας εκτός από το να περάσεις το ρυθμό από το virtualdj θα πρέπει να δείξεις στο qlc+ που θα χρησιμοποιηθεί οπότε πρέπει να συνθέσεις πχ chaser με το beat.
[/quote]
1 να υποθεσω οτι το τρεχεις με windows?
2 & 3. Θα ψαχτω αν και ειδικα για το 2 δεν το πολυκαταλαβαινω
发表时间 23 hours ago
Το τρέχω σε win 10 και 11 και στέλνω απο Mac και win .
Το δουλέύω με δυο midi akai apc mk2 και οθόνη αφής.
Ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.tiktok.com/@vageliskappas/video/7548925276663680278?lang=el-GR
https://www.tiktok.com/@vageliskappas/video/7567813739194502422?lang=el-GR
Το δουλέύω με δυο midi akai apc mk2 και οθόνη αφής.
Ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.tiktok.com/@vageliskappas/video/7548925276663680278?lang=el-GR
https://www.tiktok.com/@vageliskappas/video/7567813739194502422?lang=el-GR
发表时间 22 hours ago
KAPPASDJ wrote :
Το τρέχω σε win 10 και 11 και στέλνω απο Mac και win .
Εννοεις οτι στελνεις το Beat απο το MAC?
发表时间 22 hours ago
Ναι στέλνω ταυτόχρονα από mac και win 11 από δύο υπολογιστές σε τρίτο που έχει το qlc+.
发表时间 21 hours ago
Ασυρματα με Router?
发表时间 21 hours ago
ναι
发表时间 20 hours ago