快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: KONTROL S3
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, και λοιπές ευχές σε όλους...

Ψάχνω να προτείνω κονσόλα σε ένα φίλο που έχει ένα μπαράκι. Θέλω κάτι ετοιμοπαράδοτο γιατί η προηγούμενη ετοιμάζετε να παραδώσει πνεύμα ...

Συζητάμε για κάτι με balanced έξοδο και 2, ή και 4 κανάλια αρκεί να μην είναι πάνω από 650 mm πλάτος. Να είναι στοιχειωδώς ανθεκτική και να έχει αξιοπρεπή ήχο.

Μια από τις επιλογές που βλέπω και μοιάζει καλό deal είναι η S3 αλλά με προβληματίζει λίγο το ότι δεν βλέπω να έχει asio drivers για Win 10.
Την έχει δουλέψει κανένας με VDJ να πει εντυπώσεις ;

Άλλες σκέψεις και προτάσεις δεκτές.




 

发表时间 Mon 09 Jan 23 @ 8:42 pm
Εάν δεν παίζει ο ίδιος μουσική ή παίζει πάρα πολύ σπάνια, τότε δεν έχει νόημα να αγοράσει έναν controller. Αγοράζει ένα USB Mixer, ελέγχει την όποια εξωτερική πηγή, ελέγχει (έστω και τυπικά) το όποιο Dj Software και όταν πάει στο μπαράκι να παίξει ο όποιος Dj, είτε συνδέει τον controller του στο mixer, είτε τον "παρακάμπτει" και συνδέει τον controller του απευθείας στο υπόλοιπο gear.

Εάν παίζει ο ίδιος μουσική, τότε έχει νόημα να αγοράσει έναν controller. Σε αυτή την περίπτωση, εγώ προσωπικά και με βάση τις απαιτήσεις σε μικρές διαστάσεις, πρώτα θα κοίταγα για Pioneer DDJ SR2 ή DDJ-RR (έστω και μεταχειρισμένο), μετά για Roland DJ-505...

Σαφώς και υπάρχουν και άλλες επιλογές, αλλά το κόστος πλέον αυξάνει σεβαστά...
 

发表时间 Fri 13 Jan 23 @ 1:40 pm