Καλησπερα.Διαθετω 2 ηχεια audiophony acute-15.Τα τελευταια χρονια τα δουλευω με τον τελικο phonic max-2500plus που δινει 2χ500w rms στα 8ω ana καναλι χωρις κανενα προβλημα.Παντα μα παντα παιζω απο τον μικτη μου ως τα 0db,με λιγα λογια δεν δινει ποτε peak ο ενισχυτης.Τις τελευταιες 2 φορες σε εκδηλωσεις μετα απο 3-4 ωρες παιξιματος ενιωσα σαν να "γονατισαν" και μετα απο λιγα λεπτα να "ξαναεδωσαν ενταση".Βεβαια αυτο το καταλαβα μονο εγω μιας και τα δουλευω σαν βασικα ηχεια πιστας.Οχι κατι ωστε να σταματησουν αισθητα,αλλα εγω τα καταλαβα.Δεν επαιζα ιδιαιτερα δυνατα και φυσικα οπως παντα, λιγο gaiν , καθολου peak και με ιδιαιτερη προσοχη,αλλωστε χρονια δουλευω χωρις προβλημα.Δεν ξερω αν ειναι θεμα ενισχυτη ομως η θεμα ηχειων.Ο επομενος ενισχυτης που μπορω να τα δουλεψω ειναι ο behringer - ep-4000 europower.Μπορειτε να μου δωσετε καποια βοηθεια/συμβουλη με την εμπειρια σας? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Edited by PhantomDeejay
Turn OFF CAPS Lock!
Edited by PhantomDeejay
Turn OFF CAPS Lock!
发表时间 Mon 27 Jul 15 @ 2:02 pm
Το μόνο το οποίο μπορώ να σκεφτώ είναι να υπερθερμάνθηκε ο ενισχυτής. Αυτές τις μέρες με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αλλά και την μεγάλη σχετική υγρασία καλό είναι να προσέχουμε την ομαλή κυκλοφορία αέρα στους ενισχυτές μας για να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη ψύξη τους.
发表时间 Mon 27 Jul 15 @ 2:19 pm
ευχαριστω για την απαντηση...Συγνωμη πριν για τα κεφαλαια, πραγματικα ξεχαστηκα τελειως γιατι ηδη εγραφα κατι αλλο!
Προτεινεις να τα δουλεψω με εναν αλλο τελικο ωστε να δω αν συμβει παλι? Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα,σαν να "γονατισαν"σαν να ειχε λιγοτερο ρευμα, και μετα παλι εδωσε δυνατα...
Μιας και αναφερες θεμα ψυξης...Ηθελα παντα να ρωτησω αν αυτοενισχυομενα ηχεια ειναι αξιοπιστα σε πολλες ωρες παιξιματος σε μεγαλες εντασεις...
Προτεινεις να τα δουλεψω με εναν αλλο τελικο ωστε να δω αν συμβει παλι? Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα,σαν να "γονατισαν"σαν να ειχε λιγοτερο ρευμα, και μετα παλι εδωσε δυνατα...
Μιας και αναφερες θεμα ψυξης...Ηθελα παντα να ρωτησω αν αυτοενισχυομενα ηχεια ειναι αξιοπιστα σε πολλες ωρες παιξιματος σε μεγαλες εντασεις...
发表时间 Mon 27 Jul 15 @ 2:32 pm