登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: HID mode με cdj 400 . Παραμορφωση ηχου.

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Γεια σας παιδια .. Παιζω χρονια με cd αλλα ηρθε η ωρα να αλλαξω . Εχει μια ευδομαδα που ξεκινησα με pc . Εχω το vdj 7 και παιζω με συνδεση HID με 2 Pioneer 400 . Εχω το εξης προβλημα : Παιζω παντα με Vinyl mode. Οταν mixαρω και κανω το jog λιγο μπροστα η πισω αλειωνεται πολυ το κομματι . Δλδ κατι σαν να μην εχει master tempo . Ακουγεται εντονα . Διορθωνεται καπως αυτο ? Ευχαριστω .

发表时间 Mon 26 Jan 15 @ 3:28 pm
με την εκδοση 7 και σε vinyl mode, οταν κανεις bend, απενεργοποιειται το master tempo και κανει αυτη τη παραμορφωση

υπαρχουν 2 λυσεις
1) το βαζεις σε cd mode
2) βαζεις την εκδοση 8 που δε το κανει αυτο ακομα και σε vinyl mode

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι το δοκιμασα και σε cd mode αλλα τα ιδια .. Θα ξαναδοκιμασω αυτες τις μερες και αν ειναι το ιδιο θα παω στην 8 . Δεν υπαρχει καποια ρυθμηση παντος ετσι ?

Exo ayton ton controler kai 8elo na kano to back patontasto 2 fores na mou anigi kai toys ipofakelous,pos mporo na to kano ayto?
eyxaristo.

εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις λίγο διαφορετικά με holding κάπως έτσι
holding ? browser_folder : browser_enter -1

gia mena einai i apantisi? an nai pou einai ola ayta?efxaristo

benicos wrote :
gia mena einai i apantisi? an nai pou einai ola ayta?efxaristo

distixos den mporesa na to kano,den katalaveno ti kano la8os?

Καλησπερα ξανα παιδες .. Το δοκιμασα και με cd mode αλλα παλι το ιδιο εκανε .. Μηπως υπαρχει να κανω καμια ρυθμιση μεσα στο virtual για να μην ακουγεται ετσι ?

Με CD Mode και το Master Tempo ανοιχτό, δεν θα έπρεπε να σου το κάνει. Εκτός κι αν έχεις πειράξει κι άλλα πράγματα στιε ρυθμίσεις ή στον mapper των CDJ

Giorgo mia voi8ia me to pliktro Back mporo na exo?Efxaristo.
prepei na exo to controler sindedemeno gia na to kano?

Εξήγησε μου σε παρακαλώ ΑΚΡΙΒΩΣ τι θες να κάνει...
Πχ, όταν είσαι στα τραγούδια ; Να σε πάει στους φακέλους ;
Όταν είσαι στους φακέλους; Να ανοιγοκλείνει υποφακέλους;
Όταν είσαι στη sideview ? να σε πάει στα τραγούδια ή στους φακέλους;

κτλ...

Nai,Otan eimai stoys fakeloys aristera,na mpeni stoys ipofakeloys.kai pos mporo na to kano sto vdj8?
an prepei na exo to controler sindedemeno?

Me ksexases giorgio?

Όχι δεν σε ξέχασα.
Αλλά δεν μου απάντησες ποτέ τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να κάνει το κουμπί σε κάθε περίπτωση.

Τέλος πάντων:
Με το controller συνδεδεμένο άνοιξε τις ρυθμίσεις και πάτα το εικονίδιο controllers αριστερά.
Στο πάνω μέρος του παραθύρου επέλεξε την κονσόλα σου (λογικά θα έχει το keyboard σαν προεπιλογή και τον controller από κάτω).
Στο κεντρικό μέρος του παραθύρου θα δεις μια λίστα με όλα τα κουμπιά του controller που εκτελούν εντολές.
Ψάξε να βρεις το κουμπί BACK
Κάνε κλικ πάνω του.
Κάτω από την λίστα και προς τα δεξιά υπάρχει ένα πλαίσιο κειμένου που γράφει τον κώδικα που εκτελεί το κουμπί.
Σβήσε τον κώδικα που γράφει εκεί μέσα και βάλε τον εξής:

browser_window 'folders' ? browser_folder : browser_window -1

Κλείσε τις ρυθμίσεις.
Λογικά το κουμπί πρέπει να κάνει πλέον αυτό που θες.

PhantomDeejay wrote :
Όχι δεν σε ξέχασα.

browser_window 'folders' ? browser_folder : browser_window -1
Λογικά το κουμπί πρέπει να κάνει πλέον αυτό που θες.

Γιώργο νομίζω ότι άπαχ και ο browser βρεθεί στο 'folders' το browser_window -1 παύει να λειτουργεί.
για αυτό έχω δώσει παραπάνω την λύση με holder (παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου).

Ναι. Λογικό είναι να σταματήσει να δουλεύει σαν browser_window -1
Άπαξ και βρεθεί στους φακέλους θα πρέπει να πατήσει το FWD για να κάνει browser_window +1

Γι αυτό επέμεινα να μας πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλει να κάνει σε κάθε περίπτωση.

Ayto pou 8elo na kanei to BACK pliktro einai,proto clik stous fakelous,deytero clik na mou anigi tous ipofakelous,diladi aytous tous fakelous pou exoun kai ipofakelous.

browser_folder

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)