Πως κάνουμε αλλαγή στο Track Search ? (Να λειτουργεί σαν Search μόνο, όπως στο cd )
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 2:48 am
Επειδή είδα και την άλλη σου δημοσίευση και όπως παρουσιάζεις το αίτημα σου μάλλον θα μπερδέψει, εννοείς πως να αλλάξεις σε fast forward, δηλαδή να πας το track μπροστά ή πίσω. Γιατί το search είναι εύρεση (κομματιών, καλλιτέχνη κτλ.)
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 6:07 am
Σωστα φίλε μου να το κάνω fast forword
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 9:23 am
Prepei na kaneis mapping dio koumpia se kathe deck me tin entoli seek -4 kai seek +4. Egw to exw kanei sta koumpia Pitch Pend.
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 9:30 am
sorry Ξέχασα να πω ότι έχω την XDJ-R1 . Pich bend η κονσόλα δεν έχει
Κοιτάω και στα mapping δεν βρίσκω -mapping fast forword- Μήπως δεν υπάρχει?
Κοιτάω και στα mapping δεν βρίσκω -mapping fast forword- Μήπως δεν υπάρχει?
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 10:07 am
Έτσι όπως διαβάζω το mapper τις XDJ-R1 τα πλήκτρα Track Search πρέπει να είναι "μαπάρισμενα" σε loop in και loop out όποτε θα πρέπει να τα αλλάξεις σε seek -4 και seek +4 αντίστοιχα.
发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 12:58 pm
Σωστα ειναι loop in και loop out .Στα mapping υπαρχει το seek αλλα απο οτι βλεπω δεν δουλευει. Μπορει να φταιει τιποτα αλλο ? (αλλα map που επιλεγω δουλευουν)
发表时间 Sat 06 Dec 14 @ 3:58 am
seek στο εργοστασιακό mapper δεν υπάρχει! τι εννοείς όταν λες "άλλα map που επιλεγω δουλευουν"
发表时间 Sat 06 Dec 14 @ 4:21 am
(Όταν κάνω mapping άλλες λειτουργίες στα κουμπιά τις κάνει .)
Eχει seek στο mapping αλά δεν δουλεύει. Το γράφω εγώ από το πληκτρολόγιο seek -4 και seek+4 αλλά πάλι τίποτα.
Eχει seek στο mapping αλά δεν δουλεύει. Το γράφω εγώ από το πληκτρολόγιο seek -4 και seek+4 αλλά πάλι τίποτα.
发表时间 Sat 06 Dec 14 @ 5:03 am
είναι άπλα τα πράγματα πηγαίνεις στο μαπερ της XDJ-R1 και αλλάζεις στο LOOP IN το pioneer_loop_in σε seek -4 και στο LOOP OUT το pioneer_loop_out σε seek +4
发表时间 Sat 06 Dec 14 @ 5:24 am
Αυτό έκανα φίλε αλλά δεν δουλεύει. δεν κάνει τίποτα . Τι να φταίει άραγε?
发表时间 Sat 06 Dec 14 @ 6:41 am
φίλε είχες δίκιο είναι οκ απλά έπρεπε να βάλω seek (κενό) -4 . Σ ευχαριστώ .
发表时间 Wed 10 Dec 14 @ 3:44 am