登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Αλλαγη track search

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Πως κάνουμε αλλαγή στο Track Search ? (Να λειτουργεί σαν Search μόνο, όπως στο cd )

发表时间 Fri 05 Dec 14 @ 2:48 am
Επειδή είδα και την άλλη σου δημοσίευση και όπως παρουσιάζεις το αίτημα σου μάλλον θα μπερδέψει, εννοείς πως να αλλάξεις σε fast forward, δηλαδή να πας το track μπροστά ή πίσω. Γιατί το search είναι εύρεση (κομματιών, καλλιτέχνη κτλ.)

Σωστα φίλε μου να το κάνω fast forword

Prepei na kaneis mapping dio koumpia se kathe deck me tin entoli seek -4 kai seek +4. Egw to exw kanei sta koumpia Pitch Pend.

sorry Ξέχασα να πω ότι έχω την XDJ-R1 . Pich bend η κονσόλα δεν έχει
Κοιτάω και στα mapping δεν βρίσκω -mapping fast forword- Μήπως δεν υπάρχει?

Έτσι όπως διαβάζω το mapper τις XDJ-R1 τα πλήκτρα Track Search πρέπει να είναι "μαπάρισμενα" σε loop in και loop out όποτε θα πρέπει να τα αλλάξεις σε seek -4 και seek +4 αντίστοιχα.

Σωστα ειναι loop in και loop out .Στα mapping υπαρχει το seek αλλα απο οτι βλεπω δεν δουλευει. Μπορει να φταιει τιποτα αλλο ? (αλλα map που επιλεγω δουλευουν)

seek στο εργοστασιακό mapper δεν υπάρχει! τι εννοείς όταν λες "άλλα map που επιλεγω δουλευουν"

(Όταν κάνω mapping άλλες λειτουργίες στα κουμπιά τις κάνει .)
Eχει seek στο mapping αλά δεν δουλεύει. Το γράφω εγώ από το πληκτρολόγιο seek -4 και seek+4 αλλά πάλι τίποτα.

είναι άπλα τα πράγματα πηγαίνεις στο μαπερ της XDJ-R1 και αλλάζεις στο LOOP IN το pioneer_loop_in σε seek -4 και στο LOOP OUT το pioneer_loop_out σε seek +4

Αυτό έκανα φίλε αλλά δεν δουλεύει. δεν κάνει τίποτα . Τι να φταίει άραγε?

φίλε είχες δίκιο είναι οκ απλά έπρεπε να βάλω seek (κενό) -4 . Σ ευχαριστώ .

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)