登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Ερώτηση για database σε VDJ 8

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλημέρα σας,
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την database του προγράμματος.
Σκοπεύω να αλλάξω τον τρόπο που έχω οργανωμένα τα αρχεία μου στον σκληρό δίσκο. Αφού κάνω τις αλλαγές που θέλω, τι πρέπει να κάνω σχετικά με την database του προγράμματος για να μη μου εμφανίζει στο search τραγούδια που έχω διαγράψει ή έχουν μετακινηθεί; Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η επιλογή clean database όπως υπήρχε στην παλιά έκδοση.

发表时间 Sat 21 Jun 14 @ 4:14 am
Εντόπισα ότι υπάρχει επιλογή Database -> Remove Missing Tracks from search DB, οπότε η απορία μου λύθηκε.
Αν θέλει κάποιος υπέυθυνος μπορεί να κλείσει το θέμα.

Υπαρχει. Στη κατω αριστερη γωνια του skin, πανω απο τα βελακια που μεγαλωνεις την γραμματοσειρα ειναι το browser options. Εκει θα βρεις την επιλογη Database>>Remove missing files from search DB.

Ok με προλαβες..

An tis allages tis kaneis xrisimopiwntas tis leitourgies tou Browser tou VirtualDj, den nomizw oti tha to xreiasteis auto. Medeksi klik, file operations , exeis copy, move, oi fakeloi episis exoun tis leitourgies, kai an thymamai kala kanwntas drag ena track i perissotera, kai meta patwntas to CTRL i to SHIFT, exeis Copy kai Move me to pontiki (logika tha emfanistei kai Tooltip otan pas ena arxeio panw apo ena fakelo)

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)