登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 38

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

@djkappas: Μάλλον κάποια ρύθμιση του laptop σχετικά με την "πολιτική ψύξης" είναι το πρόβλημα σου. Η κάποιος driver από το chipset που αφού κάνεις τα απαραίτητα updates δεν σου κάθεται καλά.

@crystalll:
Ναι το πρόβλημα είναι ότι χάνεται η επικοινωνία μέσω USB.
Αλλά δεν μας είπες αν δοκίμασες με την τελευταία έκδοση η όχι καθώς έχουν γίνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σχετικά με την επικοινωνία μέσω USB

Σιγουρα ειναι από τον επεξεργαστη, drivers κατι τετοιο, δεν πρεπει να είναι από USB γιατι και από τον εσωτερικο δισκο το ιδιο κανει

ξαναπερνάω τα win 8,1 τελευταίους drivers και βλέπουμε ...

PhantomDeejay.εκανα update.χθες βραδυ που επαιξα σε μια εκδηλωση δεν ειχα κανενα πρόβλημα.τις αλλαγες που εκανα είναι το update και skin fps το εκανα 50.

PhantomDeejay wrote :
@djkappas: Μάλλον κάποια ρύθμιση του laptop σχετικά με την "πολιτική ψύξης" είναι το πρόβλημα σου. Η κάποιος driver από το chipset που αφού κάνεις τα απαραίτητα updates δεν σου κάθεται καλά.

το ξαναεστησα όλα από την αρχη drivers όλα τα παντα 8,1 και δεν εγινε τιποτα έτσι λοιπον το παρατησα , μου βγηκαν τα ματια και τιποτα.
καποια στιγμη λεω να το δω άλλη μια φορα .
Το ανοιξα και το labtop παει μια χαρα χωρις να κανω τιποτα.
ελπιζω να μην του στραβωσει τιποτα παλι......

Στις επιλογές ενέργειας κοίτα...
Κοίτα τες όλες καλού κακού, αλλά δώσε ιδιαίτερο βάρος εκεί που λέει "Πολιτική ψύξης" και "Μέγιστες/Ελάχιστες" επιδόσεις CPU.
Παρεπιπτόντως, το laptop τι GPU έχει;

LENOVO INTEL I3 -4000M ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 2,4 KAI 4G ΜΝΗΜΗ. HD GRAPHICS INTEL 4600

προσπαθω να κανω login στο vdj 8 και μου λεει ότι δεν είναι δυνατη η η συνδεση με τους servers.ti φταει

crystalll wrote :
προσπαθω να κανω login στο vdj 8 και μου λεει ότι δεν είναι δυνατη η η συνδεση με τους servers.ti φταει

paidia kalispera build 2162.945 gia mac molis to katevasa to deksi deck oso paizei to tragoudi vgazei ena aspro tetragwno gyrw tou deite to (to kanei mono sto skin vfruit)

Αυτό είναι ένα bug στο συγκεκριμένο skin. Ο Fruit το ψάχνει για να το διορθώσει...

PhantomDeejay wrote :
Στις επιλογές ενέργειας κοίτα...
Κοίτα τες όλες καλού κακού, αλλά δώσε ιδιαίτερο βάρος εκεί που λέει "Πολιτική ψύξης" και "Μέγιστες/Ελάχιστες" επιδόσεις CPU.
Παρεπιπτόντως, το laptop τι GPU έχει;

με ενεργεια από την μπαταρια του δουλευει κανονικα (γενικα το μηχανημα δεν παει όπως όταν πρωτοεγατεστησα τα win 7) όταν το βαζω στην μπριζα γινεται ερπετο. Οποια επιλογή ενεργειας και να κανω δεν ακουει με τιποτα .
Επισης καπου διαβασα ότι το πρόγραμμα διαχειρισης ενεργειας που ειχα εγκαταστησει από το site της Lenovo δημιουργει πρόβλημα και το
απεγκατεστησα.
Κατι εχει κατσει στραβα στην διαχειριση ενεργειας.

δοκιμασε να το κλεισεις και το ξανανοιξεις εχοντας το στη πριζα και μη κανεις καποια αλλαγη τροφοδοσιας οσο ειναι ανοιχτο.

μου εχει τυχει και μενα σε ενα λαπτοπ, καθως ειναι ανοιχτο και αλλαζα τροπο τροδοφοσιας απο μπαταρια σε πριζα ή απο πριζα σε μπαταρια να σερνοταν παρα πολυ
και δουλευε σωστα μονο αν δεν αλλαζα τιποτα απο την ωρα που το ανοιγα.

aledjo wrote :
δοκιμασε να το κλεισεις και το ξανανοιξεις εχοντας το στη πριζα και μη κανεις καποια αλλαγη τροφοδοσιας οσο ειναι ανοιχτο.

μου εχει τυχει και μενα σε ενα λαπτοπ, καθως ειναι ανοιχτο και αλλαζα τροπο τροδοφοσιας απο μπαταρια σε πριζα ή απο πριζα σε μπαταρια να σερνοταν παρα πολυ
και δουλευε σωστα μονο αν δεν αλλαζα τιποτα απο την ωρα που το ανοιγα.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα......
Η μονη λυση αυριο θα τους παρω τηλεφωνο και μαλλον θα το στείλω στο service.
Eπισης αυτό που παρατήρησα είναι ότι το vdj στην ένδειξη cpu έδειχνε 100% (μερικές φορες) και στην ένδειξη στις επιδόσεις των win δεν ξεπερνούσε το 22%.

aledjo wrote :
πηρα αυτο εδω το tablet, φορτωσα το vdj8 και παει σφαιρα!

http://www.e-shop.gr/innovator-tablet-w808-8-16gb-wi-fi-bt-windows-81-black-p-PER.903186

το δουλεύεις με hub από τη μινι USB κοντρολερ και εγωτερικο σκληρο η απλα του εβαλες το πρόγραμμα και καποια τραγουδια και
το δοκιμασες . Για ρίξε μας τα φωτα σου.
Το ρωταω λογο του μικρου ογκου με μια ddj sb και εξωτερικο σκληρο για backup...
Οσον αφορα το lenovo ποιο πανω υπηρχε αστοχια υλικου στο τροφοδοτικο.

καλησπερα. παιζω με audio 6 karta και vdj 8.. εχω χαμηλο σημα στα καναλια του μεικτη..δλδ για να πιασω ενα κοκκινο στα καναλια ειδικα σε djm 700 & 600 εχω τερμα τα gain..το zero db einai sto 1.000000 .. πως θα γινει να βγαλω περισσοτερο σημα? να πιανω 1 κοκκινο χωρις να εχω τερμα το gain.. τωρα θα μου πειτε γτ να παιζω στα κοκκινα.. αυτο ειναι αλλο θεμα ομως. καποιοσ να βοηθησει αν ξερει..ευχαριστω

Καλησπέρα, δε ξέρω αν πρέπει να κάνω την απορία μου σε αυτό το θέμα ή στο θέμα του skin καθώς δεν ξέρω αν πώς δουλεύουν τα samples στην έκδοση 8.

Έχω το skin Hercules RMX2 Black. Τα samples που εμφανίζονται στο αριστερό deck δεν εμφανίζονται στο δεξί όπως γινόταν και στην έκδοση 7. Επίσης δε αν ενεργοποιήσω ένα sample στο αριστερό deck δεν ενεργοποιείται και στο δεξί. Είναι φυσιολικό αυτό? Στην έκδοση 7 to deck a & b είχαν τα ίδια samples και ενεργοποιούσες sample ανα deck. Συννημένα τα ανάλογα print screen.

Ναι είναι φυσιολογικό ανάλογα με την sample bank που έχεις επιλεγμένη...

88%