Γεια σας ... ΜΕτα απο ενασχοληση 2 χρονων με idi controllers αποφασισα/καταλαβα οτι πλεον ηρθε η ωρα να μαθω να παιζω σε ccdires επειδη ομως δν εχω την πολυτελια να παιζω συχνα σε μαγαζια και ειδικα με cdiers πρεπει να αγορασω τις δικες μου. η ερωτηση μου ειναι η εξης brhka μεταχειρισμενς 2 NUMARK - NDX400 και τις δυο 250 ευρω αξιζει να τις παρω ? ή να περιμένω να αγορασω 2 cdj 400 με μεικτη beringer τετρακαναλο και θηκη [μεταχειρησμενα ] 800 ευρω ? αξιζει κατι απο τα δυο και τι περισσοτερο και ουσιαστικα σε τι μεινοεκτουν οι σιντιερες της numark ? προτεινετε κατι αλλο ?
发表时间 Wed 21 May 14 @ 9:54 am
Εγώ έχω να σου προτείνω να πάρεις 2 CDJ-100S και μόλις γίνεις καλός σ' αυτές να πάρεις 2 Technics SL-1200MKII
Και φυσικά να ανοίξεις και δικό σου δισκοπωλείο, γιατί αλλιώς αμφιβάλλω αν θα βρεις πουθενά βινύλια...
Φυσικά και κάνω χιούμορ. Καλή τύχη... :)
Και φυσικά να ανοίξεις και δικό σου δισκοπωλείο, γιατί αλλιώς αμφιβάλλω αν θα βρεις πουθενά βινύλια...
Φυσικά και κάνω χιούμορ. Καλή τύχη... :)
发表时间 Wed 21 May 14 @ 10:02 am
βασικα θα επερνα csj 100 -s μονο π θελω να παιρνει τουλαχιστον στικακι :Ρ .... περα απο την πλακα η cidiera της numark σε τι μειωνεκτει ?
发表时间 Wed 21 May 14 @ 10:09 am
Στα πάντα! Σταματάει να παίζει με το παραμικρό και γενικά εχει αρκετά θέματα. Κάνε μια αναζήτηση NDX400 problems και θα δεις όλα τις τα προβλήματα
发表时间 Wed 21 May 14 @ 12:43 pm