登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Πάγωμα controller ενα φαινόμενο καταστροφικό - Page: 1

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Γεια χαρά σε όλους ....Το φαινόμενο του πάγωμα τις του controller με επισκέφτηκε χτες για τα καλά !!! Ενώ ολα πήγαιναν σούπερ ξαφνικά πάγωσε ο Denon mc3000 και το vdj λειτουργούσε μονο με mouse και αυτο για ενα 2 εναλλαγές τραγουδιών ! Το σύστημα μετα παρέδωσε και είπα ήλθε έπειτα απο restart! Προσπαθώ να βρω τι φταίει αλλά μάταια , να σημειώσω πως η κονσόλα εχει μόλις 3 μήνες ζωής και ειναι η πρώτη φορά που με " κρέμασε"! Κατέβασα το latency Mon και μου γράφει κάτι για CPU throttling . Το laptop που τρέχω το προγραμμα ειναι ενα samsung qx310 με i5 στα 2,67ghz, 4gb ram, optimized for djing μονο, αρκετά γρήγορο θα έλεγα ... Έλα όμως που άρχισε να κανει νερά .. Αν εχει κάποιος κάποια συμβουλή θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα ..
Στο laptop έχουν γίνει ολα τα απαραίτητα updates , ρυθμίσεις για djing με βάση ολα όσα διαβάσει στο φόρουμ . Η μπάρα του processes στο vdj (η πράσινη επάνω ) ειναι πάντα στα πρώτα ενα , δυο τετράγωνα δείγμα του ότι δεν ζορίζεται ιδιαιτερα..
Επειδή οι πειραματισμοί τέτοια ώρα ειναι επικίνδυνοι ( παίζει μεροκάματο το βράδυ ) σκέφτομαι το add on optimize vdj , αλλά και πάλι δεν ξέρω αν φτάνει το laptop ή η κονσόλα ή και τα 2 ..
Το σεταρισμα δεν εχει αλλάξει ...ίδια πρίζα στο ίδιο μαγαζι , καινούργια καλώδια USB , τα ίδια ports
Ευχαριστωωωωωω

发表时间 Sat 15 Mar 14 @ 7:50 am
Η dennon εχει δικη της τροφοδοσια ρευματος φιλε μου;

Ναι εχει δική της .. Και απο την συγκεκριμένη πρίζα έχω ξαναπαίξει άλλες 5 φορές απροβλημάτιστα ...! Να φταίει το USB ; Το κουμπώνω μονο του ..να φταίει το καλώδιο ; Ειναι καινούργιο ! Και έπειτα ειναι και το άλλο ...το vdj γιατι κόλλησε ;

Αν εφαγε τσαμπουκα απ το controller κολλανε ολα φιλε.
Υπαρχει περιπτωση να σου κουνηθηκε η usb ή να μην παταει σφιχτα;

Απενεργοποίησε το throttling! Στους υπολογιστές με επεξεργαστές Intel έχει το όνομα SpeedStep και μπορείς να επέμβεις σε αυτό μέσω του BIOS! Απενεργοποίησέ το και ΜΗΝ αλλάξεις παραμέτρους! Ακόμα και να αποσυνδεθεί το καλώδιο το VDJ συνεχίζει να παίζει κανονικά(βέβαια να χρησιμοποιείς onboard κάρτα ήχου λογικό είναι να σταματήσει αλλά όχι να κολλήσει). Δεν φταίει το hardware και άλλωστε γιατί να φταίει! Το μόνο που κάνει είναι να στέλνει και λαμβάνει σήματα από το PC! Το να φταίει το controller είναι αρκετά πιο σπάνιο από το να φταίει το software! Απενεργοποίησε το throttle και λογικά όλα θα είναι καλά!

Αυτό συνήθως γίνεται όταν η κονσόλα μένει από ρευμα έστω και στιγμιαία.
Δεν φταίει κάτι στο vdj .
Αν το setup και όλα είναι σωστά βαλε κι ένα ups στην κονσόλα και τέλος.

Οχι το USB πατάει μια χαρά , η πρίζα ειναι σε σημείο όπου δεν εχει θεμα ..τώρα όσο αφορά το bios .. Επειδή δεν ειμαι και τεχνικός υπολογιστών μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να μπορέσω να απενεργοποιήσω το throttling δεν έχω τέτοιες γνώσεις δυστυχώς . Τα έκανα απεγκατάσταση/ εγκατάσταση ολα και πάλι μου κόλλησε ... Στο σπιτι αυτή την φορά ευτυχώς ...πάλι τα ίδια με την Μονή διαφορα πως δεν κόλλησε το vdj.. Το throttling ειναι η τελευταία προσπάθεια ...πως γινεται όμως ..τα διαφορα βίντεο που κυκλοφορούν έχουν διαφορετικά μηχανήματα ..

den dokimazeis kai me ena allo kalwdio usb

Αν και το κεφάλι μου εχει γίνει πελτες απο τόσους πληροφορίες και άγχος να καταφέρω να το φτιάξω μεχρι το βράδυ , νομίζω πως πάω να βγάλω άκρη ....ψάχνοντας αρκετά βρήκα το εξής ( απο το επίσημο site της denon dj ) .
Καταρχήν αυτο συμβαίνει κάποιες φορές στην εν λόγω κονσόλα , να χάνει δηλαδή το σήμα της , την επικοινωνία της με το λάπτοπ και κατα κάποιο τροπο να αλλάζει το midi κανάλι στο οποίο στέλνει το σήμα και διαβάζει το λάπτοπ ...θα δοκιμάσω λοιπόν να επαναφέρω την κονσόλα στα αρχικά midi με βάση το vdj και ελπίζω να διορθωθεί ...παρεμπιπτόντως το latency mon εξακολουθεί να μου βγάζει κόκκινα στο throttling κάτι που δεν το είχα
...για να δούμε

Ενα άλλο που βρήκα επίσης και δεν είχα δώσει σημασία ειναι να ζεσταίνεται ο υπολογιστής !!!!!! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοια βέβαια αφού το λάπτοπ ειναι σε stand και ψηλά οπότε δύσκολα να ζεσταίνει ... Ότι και να γίνει θα ψάχνω όσο μπορώ και ο θεός βοηθός !!!!!

Για την απενεργοποίηση του Throttling απλά μπες στο BIOS πατώντας ένα κουμπί (εξαρτάται από την μάρκα του PC σου, ψάξε στο net για πιο) κατά την εκκίνηση του και την εμφάνιση της αρχικής οθόνης! Το menu εξαρτάται από το PC πάλι επομένως δεν μπορώ να σου πω πως και που γιατί σε κάθε PC είναι διαφορετικό! Δεν είναι δύσκολο όμως γιατί συνήθως τα menu αυτά είναι απλά!

Εφιάλτης η προηγούμενη νύχτα ...το πάγωμα έγινε συχνότερο , περίπου ανα μια ώρα,έπρεπε να κάνω reboot . Ευτυχώς είχα ενα δυο cd και κάπως βολεύτηκα ... Η ουσία ειναι πως μάλλον με βλέπω για φόρματ .... Μονόδρομος θα έλεγα

ΜΕτρησε αν ανεβαζει θερμοκρασια το λαπτοπ και προληπτικα φυσηξε Ολους τους αεραγωγους με πιεση και δεν αν θα βγει σκονη και ποση.

Λες να ειναι θερμοκρασία τελικά ;;; Και γιατι δεν κολλάει και το λπτοπ;;; Η κονσόλα παγώνει το vdj συνεχίζει να δέχεται εντολές

ο denon έχει την τελευταία εκδοση Software?

Ναι ολα ειναι fully updated...

prin sou pw ti mporei na ftaei (giati mporei na ftaine polla), thelw na mou peis ti leitourgiko exeis kai ena screenshot apo LatencyMon, pou na deixnei tin kartella (tab) Drivers kai na exeis kanei sort by "Highest Execution (ms)" (apo to megalytero pros to mikrotero)

αυτη η εικονα ειναι πριν την χρηση τησ εφαρμογης vdj optimizer ...το optimization εχει γινει με βαση οσα εχω διαβασει στον οδηγο του φορουμ αλλα και στο επισημο site ths denondj
Να σημειωσω εδω πως αυτη η εικονα ειναι επειτα απο windows update...Δεν ειχα κανενα θεμα νωριτερα

71%