登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ DJ'S ΓΑΜΩΝ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Μιας και η καλοκαιρινη σαιζον θα ξεκινησει σε περιπου 1 μηνα, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας εναν μινι-οδηγο που εχω φτιαξει και δινω στους νεους μου συνεργατες.

Αυτός ο οδηγός αφορά κυρίως DJ’S γάμων , αλλά πολλά από τα σημεία αυτού του οδηγού μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Τα περιεχόμενα αυτού του mini-οδηγού δεν είναι όλα δικά μου , περιέχουν και μια συρραφή από ‘οδηγούς και αρθρα ’ οι οποίοι έχουν γραφτεί από συναδέλφους dj (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον phantomdeejay από το forum του VIRTUALDJ του οποίου τα άρθρα-οδηγοί έχουν βοηθήσει πάρα πολλούς dj’s).

Απλά αποφάσισα να τα μαζέψω όλα σε έναν μικρό οδηγό , ο οποίος όσο περνάν τα χρόνια εμπλουτίζεται..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους ,που με τα άρθρα τους
βοήθησαν και πρόσφεραν λύσεις σε διάφορα ερωτήματα-προβλήματα που προκύπτουν στην δουλειά ενός dj.

Δεν το παίζω έξυπνος ή παντογνώστης ή σοφός ,και εγώ ακόμα μαθαίνω από κάθε εκδήλωση στην οποία παίζω νέα πράγματα που ή νόμιζα ότι τα ήξερα ή πραγματικά δεν τα ήξερα.

Μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω

https://mega.co.nz/#!h10EBTTD!fnnntA3qxZheGrjyOyaBkWvPnFXKOXybHustZ8_osVE

发表时间 Fri 14 Mar 14 @ 4:30 am
ti prepei na kanw gia na to katebasw?eggrafi?

ilias7 wrote :
ti prepei na kanw gia na to katebasw?eggrafi?

Πατάς (download to your computer) και κατεβαίνει.

mporis na to stilis se kapio alo morfis to fakelo den mou to anigi me tipota :( thnxx

dokimase apo allon ypologisti,ki egw to idio epatha.

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)