Καλησπέρα!
Η απορία είναι απλή και εύκολη για εσάς φαντάζομαι.
Έχουμε ενα laptop, hercules djconsole mk2, έναν μίκτη που λειτουργεί σαν ενισχυτής & ακουστικά.
Πως πρέπει να τα συνδέσω και τι να ρυθμίσω ώστε να mixάρω με virtualdj ?
Συνέδεσα laptop με hercules με usb, τον ενισχυτή που να τον συνδέσω? Τον έβαλα στο laptop αλλά έτσι δεν παίζουν τα ακουστικά :/
υγ έιμαι εντελώς άσχετος
Η απορία είναι απλή και εύκολη για εσάς φαντάζομαι.
Έχουμε ενα laptop, hercules djconsole mk2, έναν μίκτη που λειτουργεί σαν ενισχυτής & ακουστικά.
Πως πρέπει να τα συνδέσω και τι να ρυθμίσω ώστε να mixάρω με virtualdj ?
Συνέδεσα laptop με hercules με usb, τον ενισχυτή που να τον συνδέσω? Τον έβαλα στο laptop αλλά έτσι δεν παίζουν τα ακουστικά :/
υγ έιμαι εντελώς άσχετος
发表时间 Thu 27 Feb 14 @ 5:35 pm
κανείς ρε παιδιά ?
发表时间 Fri 28 Feb 14 @ 9:31 am
Κάτι λες λάθος, τι εννοείς ο μίκτης ως ενισχυτής ?
发表时间 Fri 28 Feb 14 @ 11:39 am
Vasika i exodos paei se mia konsola, pes tin opws thes.
to thema den einai auto, to thema einai i exodos apo pou tha feugei? apto laptop i apto hercules?
kai poies einai i ekastote rithmiseis gia na paizoun k akoustika ?
to thema den einai auto, to thema einai i exodos apo pou tha feugei? apto laptop i apto hercules?
kai poies einai i ekastote rithmiseis gia na paizoun k akoustika ?
发表时间 Fri 28 Feb 14 @ 12:24 pm
Εγω δε καταλαβαινω γιατι δε συνδεεις τη κονσολα στο Laptop και απο κει και περα με ενα Red & White RCA ,θα το συνδεσεις στην εξοδο της κονσολας και στην εισοδο του μικτη που εχεις και τελος.
Πολυ απλο και ετσι πρεπει να γινεται ,εγω εχω τη Numark Mixtrack Pro και εκει που παιζω τη συνδεσμολογια τη κανω ακριβως οπως σου ειπα.
Πολυ απλο και ετσι πρεπει να γινεται ,εγω εχω τη Numark Mixtrack Pro και εκει που παιζω τη συνδεσμολογια τη κανω ακριβως οπως σου ειπα.
发表时间 Fri 28 Feb 14 @ 1:56 pm
Kai oi rithmiseis tou vdj ? mporeis na mou peis?
发表时间 Sat 01 Mar 14 @ 9:26 am
Spiro53 wrote :
Kai oi rithmiseis tou vdj ? mporeis na mou peis?
Λοιπον :
Inputs : None
Outputs : Headphones
Soundcard : (Την καρτα ηχου της Hercules)
Οποτε ετσι , θα συνδεεις τα ακουστικα σου στη Hercules και θα τα κοντρολαρεις απο κει, η Hercules θα συνδεεται στο Μικτη που εχεις οπου και θα ενισχυεται (οπως ειπες και συ) και απο το μικτη θα χεις συνδεσει φανταζομαι τα ηχεια οπου θα βγαινει ο ηχος του Master.
Αν δε δουλευει αυτο , βγαλε μου ενα screenshot τι σου δειχνει στο Config του VDJ στη Soundcard!!
发表时间 Sat 01 Mar 14 @ 11:04 am
ok se euxaristw! tha to dokimasw kai sou lew! :)
发表时间 Sat 01 Mar 14 @ 2:40 pm