Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου είχε παρουσιαστεί κανα 2 φορές στο παρελθόν αλλά δεν έδωσα σημασία. Τώρα όμως που μου συνέβει, λίγες μέρες πριν παίξω σε ενα παρτυ, εχω αρχισει και αγχώνομαι. Το πρόβλημα είναι, ότι όταν συνδέω τα ακουστικά στην κονσόλα, μετά από λίγο, είτε παίζει ένα κομμάτι, είτε και τα δύο μαζί, γίνεται ενα lag, ακούγονται άκυρα σημεία των τραγουδιών, και κάποιες φορές γίνεται pause. Το συγκεκριμένο lag δεν υφίσταται όμως όταν δεν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά στην κονσόλα..Any ideas?? (το προβλημα υφίσταται είτε παίζω με την κάρτα ήχου της κονσολας, είτε του pc που είναι η Onboard της Motherboard)
( Η κονσόλα είναι η JBSystems DJ-Kontrol3)
*Kάτι τελείως άκυρο. Ποιο το χρήσιμο της αγοράς ενός mixer με usb? Εννοώ, τι παραπάνω κερδίζω αν έχει usb?
( Η κονσόλα είναι η JBSystems DJ-Kontrol3)
*Kάτι τελείως άκυρο. Ποιο το χρήσιμο της αγοράς ενός mixer με usb? Εννοώ, τι παραπάνω κερδίζω αν έχει usb?
发表时间 Thu 21 Nov 13 @ 6:11 am
To 'lag' i opws alloiws mporeis na to peis, akougetai mono sta akoustika i kai sto Master ?
ti akrivws ennoeis 'lag' ? Mporeis na gineis pio sygkekerimenos ?
H LE version exei Sound configuration ? Ki an nai, poio einai auto ?
Frontise i karta ixou pou xrisimopoiei to VirtualDJ na MHN einai i default karta ixou twn windows.
ti akrivws ennoeis 'lag' ? Mporeis na gineis pio sygkekerimenos ?
H LE version exei Sound configuration ? Ki an nai, poio einai auto ?
Frontise i karta ixou pou xrisimopoiei to VirtualDJ na MHN einai i default karta ixou twn windows.
发表时间 Thu 21 Nov 13 @ 6:35 pm
Ευχαριστώ για την απάντηση djdad..Το πρόβλημα δημιουργείται είτε όταν ενώ παίζω συνδέσω τα ακουστικά, είτε από πριν (πριν ανοίξω το vdj).
Επίσης, το lag ακούγεται από το master πάντα, εκτός και αν κατεβάσω το deck που έχει laggαρει.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, συνεχόμενα παει σε ακυρα σημεία του εκαστοτε track, ακουγοντας μια βαβουρα. Ο μονος τρόπος για να σταματήσει είναι το το σταματήσω με το pause. Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, μήπως ξέρεις κάποιο site για να ανεβάσω ένα μικρό κομμάτι ήχου; (να το κάνω record για να ακούσεις..)
Το μονο configuration ειναι αυτο:
Επίσης, το lag ακούγεται από το master πάντα, εκτός και αν κατεβάσω το deck που έχει laggαρει.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, συνεχόμενα παει σε ακυρα σημεία του εκαστοτε track, ακουγοντας μια βαβουρα. Ο μονος τρόπος για να σταματήσει είναι το το σταματήσω με το pause. Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, μήπως ξέρεις κάποιο site για να ανεβάσω ένα μικρό κομμάτι ήχου; (να το κάνω record για να ακούσεις..)
Το μονο configuration ειναι αυτο:

发表时间 Mon 25 Nov 13 @ 2:41 pm
Kasapas wrote :
Kάτι τελείως άκυρο. Ποιο το χρήσιμο της αγοράς ενός mixer με usb? Εννοώ, τι παραπάνω κερδίζω αν έχει usb?
Η θύρα USB στους mixers/ power mixers, δίνει απλά τη δυνατότητα της ψηφιακής εγγραφής του master out, απευθείας στον υπολογιστή σου ή στο λογισμικό που χρησιμοποιείς, παρακάμπτοντας έτσι τη σύνδεση μέσω καλωδίων (πχ. RCA) του σήματος από το μείκτη στις εισόδους της κάρτας ήχου του υπολογιστή σου.
Δεν παίρνω όρκο, παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος ή αν δεν είμαι σαφής...
发表时间 Tue 26 Nov 13 @ 4:43 pm
Άρα, εφόσον παίζω με μία απλή κονσόλα, καλύτερα να επιλέξω ένα mixer με επιλογή usb, σωστά;
发表时间 Sun 01 Dec 13 @ 8:12 pm
Dee P wrote :
Η θύρα USB στους mixers/ power mixers, δίνει απλά τη δυνατότητα της ψηφιακής εγγραφής του master out, απευθείας στον υπολογιστή σου ή στο λογισμικό που χρησιμοποιείς, παρακάμπτοντας έτσι τη σύνδεση μέσω καλωδίων (πχ. RCA) του σήματος από το μείκτη στις εισόδους της κάρτας ήχου του υπολογιστή σου.
Πολλές φορές επίσης η θύρα USB λειτουργεί και σαν μια ΑΠΛΗ στερεοφωνική κάρτα ήχου που βγαίνει στον αέρα από κάποιο κανάλι του μίκτη.
Είναι κάτι σαν λύση "ανάγκης" για χρήστες laptop όπου ορίζεις το Master να είναι η κάρτα ήχου του μίκτη, και συνδέεις τα ακουστικά σου πάνω στο laptop για να παίξεις.
Φυσικά το latency είναι τεράστιο (στην καλύτερη θα παίξει στα 11ms αλλά πολλές φορές μπορεί και πιο πάνω) αλλά για κάποιον "dj" που δεν έχει επενδύσει στο να έχει τουλάχιστον μια κάρτα ήχου της προκοπής, δίνει μια λύση/διαφυγή... (και τον βγάζει "ασπροπρόσωπο" στο μαγαζί που πάει, ή βγάζει "ασπροπρόσωπο" το μαγαζί που τον "προσέλαβε"... δεν είμαι σίγουρος... :P)
发表时间 Mon 02 Dec 13 @ 3:34 am