登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Οι βάσεις δεδομένων του VirtualDJ - Page: 3

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση.

"B" Δεν έχω ονομάσει κανέναν δίσκο γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκα όλη τη νύχτα για αυτό το θέμα.

'Ομως μου κάνει εντύπωση πως τελικά τα Virtual Folders δεν μεταφέρονται με τον φορητό δίσκο (όπου κάποιος έχει εκεί αποθηκευμένη τη μουσική του).
Και ο λόγος που δεν γίνεται αυτό, είναι γιατί πολύ απλά δεν είναι playlist που του λες "save" και το αποθηκεύεις όπου θες (αφού το πάρεις από τα έγγραφα).
Λέω κάτι λάθος;
Μπορείς να μεταφέρεις Virtual Folder από το ένα PC στο άλλο;

Νομίζω οτι αν πρόσεχες τι ακριβώς έγραψα θα καταλάβενες και την απάντηση.

Δεν έχει νόημα να μεταφέρεις το VirtualFolder αν δεν μεταφέρεις όλα τα αρχεία του δίσκου και την βάση δεδομένων.

Επίσης αν πρόσεχες θα καταλάβαινες οτι τα Virtual Folders μεταφέρονται με τον εξωτερικό δίσκο ΕΦΟΣΩΝ το Virtual Folder έχει τραγούδια που βρήσκονται σ' αυτό τον δίσκο.

Κάτι τελευταίο:

Για να ακριβολογούμε τα Virtual Folder πλέον στην έκδοση 8 δεν αποθηκεύονται στο database.xml αλλά σε "ειδικά" αρχεία .vdjfolder που βρίσκονται στο φάκελο "Documents\VirtualDj\Folders" (για τον δίσκο C) και "VirtualDj\Folders" για όλους τους υπόλοιπους δίσκους.
Επομένως είναι δυνατό να "αντιγράψεις" και να μεταφέρεις ένα αρχείο που περιέχει ένα VirtualFolder. Αλλά δεν θα έπρεπε να χρειάζετε να το κάνεις, εκτός κι αν κάτι πάει πολύ στραβά με τις ρυθμίσεις σου και για κάποιο λόγο το Virtual δεν σου δημιουργεί/ενημερώνει τα αρχεία αυτόματα στον εξωτερικό δίσκο.

pos mporo na kano antigrafh tragoydion no stop xoris keno

Να κάνεις αντιγραφή από που, που;;;
Και δεν νομίζω οτι η ερώτηση σου είναι σχετική με τις βάσεις δεδομένων του VirtualDj, οπότε καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο νήμα.

χρησιμοποιω το virtual με εξωτερικο δισκο. σημερα το pc μου ζητησε να κανει check στο εξωτερικο δισκο , αλλα επειδη ειχα αλλες δουλειες του ζητησα "later" . οταν ανοιξα το προγραμμα μετα , μου εχει κρατησει τις λιστες μου κανονικα , αλλα οσα τραγουδια ειναι απο τον εξωτερικο δισκο (τα δειχνει κιτρινα) δεν τα παιζει...βγαζει ενδειξη "error" !!! ο δισκος δουλευει κανονικα , τα τραγουδια τα περνω και τα "ριχνω" στο προγραμμα και παιζουν , αλλα οι λιστες εχουν αυτο το προβλημα. μπορειτε να βοηθησετε !!!

Προφανώς ο δίσκος σου "άλλαξε" γράμμα.
Θα πρέπει (αφού επισκευάσεις το δίσκο όπως σου ζητούν τα Windows) να ανοίξεις την διαχείριση δίσκων και να του αλλάξεις το γράμμα με αυτό που είχε.

ειναι απλο αυτο? ν αλλαξω "γραμμα"?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Καλημερα , στο 8 πως κανω clean ,fix ti databace για να μην βγαζει κομματια που δεν υπαρχουν στο search ?.

Κάτω αριστερά δίπλα απο τον browser πάνω απο τα κουμπιά Α+/Α- υπάρχει ένα στρόγγυλο κουμπάκι. Απο εκεί...

exw mac kai den mou emfanizonte oi playlist mesa se fakelous,prepei na tous exw eksw apo fakelo gia na ths dei.
pws mporw na exw kai tous fakelous?

djzakos wrote :
exw mac kai den mou emfanizonte oi playlist mesa se fakelous,prepei na tous exw eksw apo fakelo gia na ths dei.
pws mporw na exw kai tous fakelous?

για δοκιμασε στις επιλογες το ''showM3UAsFolders'' να ειναι στο ''yes''.

Καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω την database του virtual dj με ολα τα cue απο windows σε mac με traktor...ευχαριστω εκ των προτέρων!!

Η βάση του VirtualDj δεν χρειάζεται μετατροπή από υπολογιστή Windows σε υπολογιστή MAC.
Όμως η βάση του VirtualDj δεν μετατρέπεται σε "βάση" του Traktor.

Κάτι αναφέρει ο Phantom στην αρχή του νήματος, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχω καταλάβει καλά. Αν κουμπώσω τον εξωτερικό μου δίσκο σε ένα άλλο laptop το οποίο τον ονομάζει F ενώ στο δικό μου pc ήταν πχ G θα βρίσκει αυτόματα στο search τα τραγούδια και τα que bpm κλπ ή θα πρέπει να μετονομάσω τον δίσκο στο νέο laptop όπως ήταν πρώτα ? Ευχαριστώ.

djadamx wrote :
Κάτι αναφέρει ο Phantom στην αρχή του νήματος, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχω καταλάβει καλά. Αν κουμπώσω τον εξωτερικό μου δίσκο σε ένα άλλο laptop το οποίο τον ονομάζει F ενώ στο δικό μου pc ήταν πχ G θα βρίσκει αυτόματα στο search τα τραγούδια και τα que bpm κλπ ή θα πρέπει να μετονομάσω τον δίσκο στο νέο laptop όπως ήταν πρώτα ? Ευχαριστώ.

το vdj δεν εξετάζει το γράμμα που δίνει το λειτουργικό στον εξωτερικό δίσκο οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ VIRTUAL 7 ΤΗΝ DATABASE ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΗ ΤΟ VIRTUAL 8??

Την μετατροπή την κάνει το πρόγραμμα αυτόματα την πρώτη φορά που το τρέχεις.
Αν θες να ξαναδημιουργήσεις την βάση του 8 από την βάση του 7 τότε διέγραψε το αρχείο "database.xml" από το φάκελο Documents\VirtualDj για τον δίσκο C και από τον φάκελο "VirtualDj" για κάθε άλλο δίσκο (πχ F:\VirtualDj)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)