登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Προακουστικη

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Γεια σας και καλως σας βρηκα.Ειμαι νεος στο του digital DJ,και εχω καποιες τεχνικες αποριες σχετικα με την προακουστικη.

Πρωτα θα ηθελα να μου πειτε στο pc ,(διαβασα εναν οδηγο,που εχει το forum ομως δεν καταφερα κατι).Η καρτα στο pc ειναι μια Audigy4 (αρχαια αλλα κ κορυφαια).
Τα mini jack ειναι τα εξης.Πορτοκαλι(εξοδος)-μαυρο(εξοδος)-πρασινο(εξοδος)-ροζ(mic)-μπλε(line in)--ασπρο (digital)

Στο πρασινο κ μαυρο εχω συνδεμενους τους ενισχυτες.(Καθε εξοδος jack και ενας ενισχυτης ,το εχω τετραφωνικο)

Πως γινετε λοιπον να εχω προακουστικη?Τα ακουστικα που (ή με τι...) τα συνδεω??

--------------------------------------------------------------

Με το laptop τωρα τι γινετε ,αυτο εχει 3 jack εκτον οποιων ,το ενα για ακουστικα (οπου απο κει το συνδεω με το μεικτη του μαγαζιου που παιζω).
Τα αλλα 2 μαλλον line in-mic θα ειναι.

Πως λοιπον γινετε και στο laptop να εχω προακουστικη?Χρειαζετε κατι extra να συνδεθει?
Οπως επισης επειδη καποια στιγμη θα αλλαξω laptop,υπαρχει κατι ποιο ενδεδειγμενο να προτιμησω για αυτη τη δουλεια,για προακουστικη παντα κ ποιοτητα ηχου)

-Ευχαριστω

发表时间 Wed 08 Aug 12 @ 10:50 am
Oson afora to PC..
H master eksodos tou ixou einai MONO i prasini, ara ekei prepei na syndeseis opoiondipote enisxyti/ixeia.
Sto mauro vazeis ta akoustika.
Apo to COnfig epilegeis to eikonidio pou deixnei ena PC kai mia 4.1 karta

Gia to laptop, yparxoun 2 tropoi.
1. Agorazeis ena Y-Splitter Stereo pou kataligei se 2 MONO adaptores. Sto ena MONO syndeeis ton enisxyti kai sto allo ta akoustika.
2. Agorazeis tin pio apli USN stereo sound card pou mporei na vreis stin agora, tin syndeeis sto USB kai ekei vazeis ta akoustika.
Tin eksodo tou laptop gia ta headphones tin xrisimopoieis gia ton enisxyti.

Des kai edw .. http://www.virtualdj.com/wiki/Pre-listen%20using%20headphones%20in%20VirtualDJ%20Home%20FREE%20or%20Broadcaster.html
kai edw
http://www.virtualdj.com/forums/99873/Greek_Forum/__931___973___957___948___949___963___951__VirtualDJ___956___949____954___940___961___964___945____942___967___959___965____954___945___953____960___961___959___945___954___959___965___963___964___953___954___942_.html?page=1%3Cbr/%3E

Yparxei kai mia triti lysi gia to laptop, alla den einai vevaio oti i karta ixou pou (tha) exeis ypostirizei auto tin symperifora (des edw .. http://www.virtualdj.com/forums/120857/Greek_Forum/To_kserate_oti_____.html

Στην πρωτη περιπτωση με το pc ,κατι εκανα!Εβγαλα ελευθερωσα τη μαυρη εξοδο.και με ενα jack 2-1 (οχι spitter)εβαλα και τους 2 ενισχυτες (τετραφωνια)στην πρασινη εξοδο.Και στη μαυρη συνδεσα τα ακουστικα.
Βεβαια δεν ξερω αν και η πορτοκαλι παλι εξοδος ειναι γιατι οταν τα συνδεσα εκει τα ακουστικα πρωτα,δεν παιξαν.(ισως να ηθελε καμια ρυθμιση απο το control panel της καρτας ,θα το τσεκαρω)
Παντως εκανα δουλεια.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση καθως πειραματιζομουν με της επιλογες .Η επιλογη 4.1 για να εχω προακουστικη ,ηταν εκεινη που επεζε πιο σιγα απο ολες.
Η δευτερη που εχει για εξωτερικη καρτα usb ,στην κυριολεξια πρεπει να εβγαζε 10 db+ πιο δυνατα.

Τωρα για το laptop ,η πρωτη λυση που λες ,ειναι ολοφανερο οτι θα εχεις MONO ηχο,επομενος και αποριπτεα.(αν και δεν καταλαβαινω πως μπορει να συνεργαστει με το προγραμμα αυτη η λυση,και απο το ενα καναλι να ακους το εκαστοτε deck που εχεις επιλεξει!εφοσον στην εξοδο του laptop(που παει το spitter),και τα 2 καναλια (L-R)βγαζουν το "αθροισμα"των 2 decks?

Η δευτερη προφανως ειναι πιο ενδεδειγμενη,με μια εξωτερικη που λες για τα ακουστικα.Οπου ολα κατανοητα!

Παντως νομιζω πως αν επιλεγει ενα laptop με καρτα ηχου 4.1 ,δεν πρεπει να χρειαζετε τιποτα απο ολα.(βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχουν θα το ψαξω,λογικα μαλλον)

Σε ευχαριστω

To Virtualdj den ypostirizei triti eksodo, mono master kai proakoustiki. Ara mono i prasini kai i mauri eksodoi tha sou vgazoun ixo.

Oson afora tin megalyteri entasi pou eixes otan epelekses tin USB epilogi, einai giati toso to master oso kai i proakoustiki pigan sto idio kanali, mia kai i Home Free version den ypostirizoun polykanales USB kartes.
Opws omws katalavaineis me auti tin epilogi den tha mporouses na exeis swsti proakoustiki.

Me ta PC ta pragmata einai eukola me tin proakoustiki afou diathetoun tis aparaitites eksodous kai ypostirizontai plirws (PCI kartes) apo tin Home Free version. Ta "dyskola" einai me ta laptops..anyways.

Xairomai pou vrikes akri. Kales mikseis.

kalhspera ithela na sas rotisw sindesa ta hxeia sto prasino kai ta akoustika sto mauro alla den kserw ti pataw meta sto config...

καλησπερα
επειδη ειμαι απειρος σχετικα , επαιζα καιρο με το virtual απο το λαπτοπ , αλλα τωρα πηρα μια κονσολα !!!
το θεμα ειναι οτι δεν εχω προακουστικη !!!
αν μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι πρεπει να κανω ...

καλησπερα
επειδη ειμαι απειρος σχετικα , επαιζα καιρο με το virtual απο το λαπτοπ , αλλα τωρα πηρα μια κονσολα !!!
το θεμα ειναι οτι δεν εχω προακουστικη !!!
αν μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι πρεπει να κανω ...

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)