登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: broadcast σε 2 servers ταυτόχρονα - Page: 2

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

paidia mou exei pei enas filos na tou ftiaksw ena radio sto net mhpws kserei kaneis apo esas an 8elei adeia apo aepi?

Ναι θέλει...
ΑΕΠΙ και Server για broadcast μέχρι 100 άτομα στα 48Kbps = 1000 ευρώ ετησίως περίπου...

se periptwsh pou to radio einai mh kerdoskopiko?

Το ίδιο κάνει...

μπορεις να παρεις αδεια απο εδώ http://www.fairmusic.gr/el/ σε πολυ φτηνότερη τιμή. Η απλά να είσαι παράνομος όπως χιλιάδες νετ ραδιόφωνα.

an parw adeia apo tn fairmusic 8a mporw na paizw oti 8elw?

theoritika mono oti exoun autoi. Praktika kai h Aepi pairnei fragka kai gia kallhtexnes pou den exoun upograpsei mazi tous sumfwnia.

Οπως λενε και αυτοι..... ενημερώνετε την οικεία Δημοτική Αρχή ώστε να διαθέτει επικαιροποιημένο το φάκελό σας και να αποφύγετε περαιτέρω "επισκέψεις".

t epsaksa ligo alla den leei pou8ena gi radio k eki pou pas gia na kaneis order sou exei mono gia magazi k sou leei k gia tetragonika metra

steiltous ena mail

tous rwthsa an dinoun adeia gia webradio k mou apanthsan......
Αγαπητέ φίλε,

Καλησπέρα. Δυστυχώς όχι. Για χρήση σε ραδιοφωνικό σταθμό διαδικτυακό δεν δίνει άδεια χρήσης το JAMENDO.
Ουσιαστικά διότι στο διαδίκτυο εκπέμπει το ίδιο το JAMENDO τη μουσική...

Για οποιαδήποτε άλλη χρήση (μνουσική επένδυση) ή μουσική background υπάρχουν άδειες.

Ωστόσο, στο τέλος της Άνοιξης φιοδοξούμε να έχουμε φτιάξει βάση δεδομένν με μουσική Public Domain (Δημόσιο Αγαθό) που θα είναι παντελώς ελύθερη για χρήση οπουδήποτε.
Δες και τα websites που δίνουμε στην ιστοσελίδα μας.

Να είσαι καλά. Στη διάθεσή σου.

pantos to fairmusic kanei mia kalh prospa8eia :)

καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω εκπομπη μεσω virtualdj αλλα με server που παιζει με icecast δηλαδη εχω μπει στις ρυθμησεις εχω βαλει ip κανονικα port και pass αλλα οταν ξεκιναω για εκπομπη μπαινω μεσα στο ραδιο και δεν παιζει? εχετε καποια λυση να μου δωσετε η δεν γινεται?ευχαριστω

to virtual dj exei thema me to icecast to exw dokimasi k den ekane perimene omws na sou apanthsh kapoios allos pou mporei na kserei kati parapano

οκ

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)