Geia sas,
Endiaferomai n agorasw enan controller gia to vdj. Exw kataliksei sts eksis epiloges:
1) HERCULES RMX
http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=9727
2)HERCULES STEEL + HERCULES MUSE POCKET LT 5.1 USB
http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=9778
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.503027
Tha ithela tn gnwmi sas. Egw kleinw pros tn deuteri epilogi kathws einai pio oikonomiki (80 eurw diafora), omws to provlima einai oti dn kserw pws n sindesw t ixeia kai t akoustika :(
An exete kapoia alli protasi tha ithela n tn akousw :D
Endiaferomai n agorasw enan controller gia to vdj. Exw kataliksei sts eksis epiloges:
1) HERCULES RMX
http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=9727
2)HERCULES STEEL + HERCULES MUSE POCKET LT 5.1 USB
http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=9778
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.503027
Tha ithela tn gnwmi sas. Egw kleinw pros tn deuteri epilogi kathws einai pio oikonomiki (80 eurw diafora), omws to provlima einai oti dn kserw pws n sindesw t ixeia kai t akoustika :(
An exete kapoia alli protasi tha ithela n tn akousw :D
发表时间 Thu 03 Sep 09 @ 3:38 pm
makriaaaaa apo to 2
dagkoto to 1
dagkoto to 1
发表时间 Thu 03 Sep 09 @ 3:42 pm
h apopsh mou einai makria ap thn karta hxou pou proteineis.
an 8es kati pragmatika poiotiko se hxo pare mia Maya44 h mia GigaportHD mazi me to STEEL. alliws pairneis thn RMX opws einai. sta idia lefta 8a sou vgoun k oi dyo lyseis pou proteinw.
h diafora einai oti an pareis STEEL+karta hxou kai 8elhseis n allaxeis konsola st mellon, 8a sou meinei k h karta hxou.
akoma, h poiothta ths enswmatwmenhs kartas tou RMX dn einai oso kalh oso twn kartwn pou sou anefera.
vevaia an dn 8es n mplekeis me polla kalwdia klp, kalytera n pareis thn RMX h opoia einai plug-n-play.
an 8es kati pragmatika poiotiko se hxo pare mia Maya44 h mia GigaportHD mazi me to STEEL. alliws pairneis thn RMX opws einai. sta idia lefta 8a sou vgoun k oi dyo lyseis pou proteinw.
h diafora einai oti an pareis STEEL+karta hxou kai 8elhseis n allaxeis konsola st mellon, 8a sou meinei k h karta hxou.
akoma, h poiothta ths enswmatwmenhs kartas tou RMX dn einai oso kalh oso twn kartwn pou sou anefera.
vevaia an dn 8es n mplekeis me polla kalwdia klp, kalytera n pareis thn RMX h opoia einai plug-n-play.
发表时间 Thu 03 Sep 09 @ 3:52 pm
diladi esi lewnida an katalava kala protineis tn steel kai mia diaforetiki karta ixou?
omws i steel me tn maya i tn gigaport kseperna ta 350 eurw!! (distixws dn exw tetoio budget :(... idi me tn steel ksepernw kata poli ta leuta p eixa sxediasei gia tn bcd3000)
omws i steel me tn maya i tn gigaport kseperna ta 350 eurw!! (distixws dn exw tetoio budget :(... idi me tn steel ksepernw kata poli ta leuta p eixa sxediasei gia tn bcd3000)
发表时间 Thu 03 Sep 09 @ 4:15 pm
e tote koita thn RMX, einai exisou kalh lysh.
apla mn peseis pio katw ap aytes, gt oi BCD einai entelws aparadektes konsoles.
egw pantws 8a s proteina n kaneis ligh ypomonh, n mazepseis liga fraga akomh k n pareis kati kalo. dn axizei n agoraseis mia "kakh" konsola (BCD h HerculesMkII) gia arxh, gt 8a se talaipwrhsei adika k 8a xreiastei n thn antikatasthseis k syntoma.
apla mn peseis pio katw ap aytes, gt oi BCD einai entelws aparadektes konsoles.
egw pantws 8a s proteina n kaneis ligh ypomonh, n mazepseis liga fraga akomh k n pareis kati kalo. dn axizei n agoraseis mia "kakh" konsola (BCD h HerculesMkII) gia arxh, gt 8a se talaipwrhsei adika k 8a xreiastei n thn antikatasthseis k syntoma.
发表时间 Thu 03 Sep 09 @ 4:41 pm
mallon tha agorasw tn steel me karta ixou...
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 9:33 am
g n mn me parexhghseis, dn kanw diafhmish sth STEEL.... :P
apla aythn exw k m aythn doulevw, k eimai apolyta eyxaristhmenos.
opote dn exw gnwmh g n sou proteinw kati allo. apla s anefera k t pleonekthmata p exei ayth h lysh.
to kalo einai oti me thn kainouria ekdosh tou VDJ mporei n mappareis tis konsoles akrivws opws 8es esy, k etsi sou dinontai aperiosristes dynatothtes. malista, an agoraseis STEEL h RMX exeis k mia gennai ekptwsh gia n pareis t VDJ PRO (to agorazeis sta 100 evrw etsi).
k pistepse me, axizei n agoraseis mia kalh karta hxou (k oxi mia ths plakas me 20 evrw), gt 8a katalaveis diafora sto latency (efoson exei ASIO) alla k sthn poiothta tou hxou genika.
*k diavase st parakatw topic to proteleytaio post, opou exhgw gt einai protimoterh h GigaportHD ap thn Maya44 (efoson fysika dn exeis skopo n xrhsimopoihseis timecodes):
http://www.virtualdj.com/forums/106576/Greek_Forum/Hercules_STEEL_(entypwsiasthka____).html?search=gigaport%20hd%20maya&page=1
apla aythn exw k m aythn doulevw, k eimai apolyta eyxaristhmenos.
opote dn exw gnwmh g n sou proteinw kati allo. apla s anefera k t pleonekthmata p exei ayth h lysh.
to kalo einai oti me thn kainouria ekdosh tou VDJ mporei n mappareis tis konsoles akrivws opws 8es esy, k etsi sou dinontai aperiosristes dynatothtes. malista, an agoraseis STEEL h RMX exeis k mia gennai ekptwsh gia n pareis t VDJ PRO (to agorazeis sta 100 evrw etsi).
k pistepse me, axizei n agoraseis mia kalh karta hxou (k oxi mia ths plakas me 20 evrw), gt 8a katalaveis diafora sto latency (efoson exei ASIO) alla k sthn poiothta tou hxou genika.
*k diavase st parakatw topic to proteleytaio post, opou exhgw gt einai protimoterh h GigaportHD ap thn Maya44 (efoson fysika dn exeis skopo n xrhsimopoihseis timecodes):
http://www.virtualdj.com/forums/106576/Greek_Forum/Hercules_STEEL_(entypwsiasthka____).html?search=gigaport%20hd%20maya&page=1
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 9:44 am
katarxin dn s pareksigw gt exw doulepsei m prointa ts hercules kai exw enthousiastei..!!
dn exw provlima n plirwsw kati parapanw gia mia kali karta ixou alla pisteuw pws dn aksizei kathws dn pisteuw oti pote tha peksw se club kai tetoia..
dn exw provlima n plirwsw kati parapanw gia mia kali karta ixou alla pisteuw pws dn aksizei kathws dn pisteuw oti pote tha peksw se club kai tetoia..
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 10:19 am
dn pisteveis oti 8a katafereis n paixeis s ena kafe-bar estw???
akoma k ekei, eidika se megalo xwro me megala hxeia, metraei h poiothta.
k skepsou oti pi8anotata ta mp3 sou dn 8a einai ola 320 kbps, ta hxeia k o enisxyths dn 8a einai ta kalytera dynata, opote milame g polles apwleies poiothtas. gt n mn kaneis ap th meria sou to kalytero wste n mn akougetai skata o hxos??
akoma k ekei, eidika se megalo xwro me megala hxeia, metraei h poiothta.
k skepsou oti pi8anotata ta mp3 sou dn 8a einai ola 320 kbps, ta hxeia k o enisxyths dn 8a einai ta kalytera dynata, opote milame g polles apwleies poiothtas. gt n mn kaneis ap th meria sou to kalytero wste n mn akougetai skata o hxos??
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 10:31 am
an peksw kapou epaggelmatika tha parw kai kali karta ixou...pros to parwn paizw mono se party filwn i dika mou kai se ena radiofwno p exoume stisei me alla 3 paidia sto internet..
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 11:22 am
exo mia aporia
autos o "miktis" mporei na doulepsei kai san controler me to vdj?
http://www.djmarket.gr/allen-heath-mixer-xone-20channel-audio-interface-p-1855.html
autos o "miktis" mporei na doulepsei kai san controler me to vdj?
http://www.djmarket.gr/allen-heath-mixer-xone-20channel-audio-interface-p-1855.html
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 12:26 pm
re file lewnida n s rwtisw kati afou idi douleueis to sistima p les...
an thelw n allaksw deck sto monitoring ti tha pataw??tha xrisimopoiw pontiki?
an dn katalaves t ennow px. an exoume mia konsola m enswmatwmeni karta ixou i ena mikti exei panw eite ena knob eite ena mini crossfader gia t akoustika etc wste n epilegeis poio deck thes n akous s auta..
an thelw n allaksw deck sto monitoring ti tha pataw??tha xrisimopoiw pontiki?
an dn katalaves t ennow px. an exoume mia konsola m enswmatwmeni karta ixou i ena mikti exei panw eite ena knob eite ena mini crossfader gia t akoustika etc wste n epilegeis poio deck thes n akous s auta..
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 12:47 pm
apla patas ena koumpi panw sthn konsola. exei ena g ka8e deck, k ana8etei to monitor sto analogo deck.
exei omws k ena knobaki to opoio an t gyriseis phgaine apo "cue" se "mix". wste n akous eite to cue eite to mix, eite kati endiameso. analoga pws se volevei.
exei omws k ena knobaki to opoio an t gyriseis phgaine apo "cue" se "mix". wste n akous eite to cue eite to mix, eite kati endiameso. analoga pws se volevei.
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 1:57 pm
aledjo ayto to xone4D 8elw n mou t ferei o ai vasilhs.......... (8a kanw oso ypomonh xreiastei...!)
einai ena MIDI controller me enswmatwmenh karta hxou. kati analogo me to RMX (elpizw n mn ginomai ierosylos!).
apla exei 4 kanalia (anti gia 2 p exei t RMX) ta opoia nomizw mporoun eite n xeirizontai kanalia tou software, eite exwterikes phges.
sthn ousia milame gia MIDI controller, alla me poly kalh enswmatwmenh karta hxou.
logika einai symvato k me VDJ, efoson katseis k t mappareis.... alla egw 8a t dokimaza mono me traktor, afou einai optimized gia to programma ayto... isws k me ableton n doulevei kala.
t 8ewrw ligo vlakeia omws n dwsei kaneis tosa lefta, gt mporei n kanei akrivws thn idia douleia me 2 xone1D, enan mikth k mia karta hxou me 4 stereo outputs. (k ara sta misa lefta peripou...)
http://www.thomann.de/gr/allenheath_xone1d.htm
einai ena MIDI controller me enswmatwmenh karta hxou. kati analogo me to RMX (elpizw n mn ginomai ierosylos!).
apla exei 4 kanalia (anti gia 2 p exei t RMX) ta opoia nomizw mporoun eite n xeirizontai kanalia tou software, eite exwterikes phges.
sthn ousia milame gia MIDI controller, alla me poly kalh enswmatwmenh karta hxou.
logika einai symvato k me VDJ, efoson katseis k t mappareis.... alla egw 8a t dokimaza mono me traktor, afou einai optimized gia to programma ayto... isws k me ableton n doulevei kala.
t 8ewrw ligo vlakeia omws n dwsei kaneis tosa lefta, gt mporei n kanei akrivws thn idia douleia me 2 xone1D, enan mikth k mia karta hxou me 4 stereo outputs. (k ara sta misa lefta peripou...)
http://www.thomann.de/gr/allenheath_xone1d.htm
发表时间 Fri 04 Sep 09 @ 2:02 pm
apla patas ena koumpi panw sthn konsola. exei ena g ka8e deck, k ana8etei to monitor sto analogo deck.
thnx file m...
tlk tha parw tn steel me tn gigaport! kai t dio aksizoun t lefta ts ;)
thnx file m...
tlk tha parw tn steel me tn gigaport! kai t dio aksizoun t lefta ts ;)
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 7:14 am
pistepse me, sta lefta tous, oi STEEL k RMX einai ap tis kalyteres epiloges p mporeis n kaneis. ante, me geia!!
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 7:20 am
Poia einai diladi i kaliteri kata tin gnomi sas all in one console kai me karta ixou , asxeta me to kostos , alla san kritirio katarxin na sinergazetai apsoga me to virtual , genika na min exei provlimata , eidika me tin karta ixou tis , kai episis na einai oti kalitero se foritotita.Oxi kamia koumoutsa....
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 7:28 am
dn xerw kata poso synergazetai apsoga me to VDJ, pantws to VCI-300 nomizw einai to kalytero all-in-one controller. 8a mporouse kaneis n anaferei ta xone3D k xone4D, alla xefeygoun poly se kostos. enw to vci einai k arketa prosito.
isws k t NS7, alla dn exw ka8olou proswpikh gnwmh g ayto.
isws k t NS7, alla dn exw ka8olou proswpikh gnwmh g ayto.
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 7:41 am
sumfona me ta kritiria sou to vci 300 einai mallol i kalliteri epilogi.
oso gia to ns7 pisteyw oti einai oti kallitero yparxei gia polous logous. psa3te to. alla eina opos eipes "koumoutsa".
oso gia to ns7 pisteyw oti einai oti kallitero yparxei gia polous logous. psa3te to. alla eina opos eipes "koumoutsa".
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 8:59 am
nomizw kai ta dyo einai mia kathgoria apo mona tous, dedomenou oti einai ta monadika all-in-one controllers ta opoia epitrepoun th xrhsh gia scratch k malista poly apotelesmatika. dn einai tyxaio oti k ta dyo exoun kataskevastei me skopo n leitourgoun me to SERATO ITCH (k mono t software arkei g n ksexasei kaneis oti einai numark.....). apla to ns7 einai akoma poly kainourio k dn exw akousei polles gnwmes apo xrhstes.
epomenws an eixa analogo budget 8a epelega to vci-300 asyzhthti (k an m endiafere t scratch fysika). anti8eta, ta xone einai pio akrives lyseis, k apey8ynontai kyriws se house DJs.
epomenws an eixa analogo budget 8a epelega to vci-300 asyzhthti (k an m endiafere t scratch fysika). anti8eta, ta xone einai pio akrives lyseis, k apey8ynontai kyriws se house DJs.
发表时间 Mon 07 Sep 09 @ 9:20 am