快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Περι ακουστικων ......

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

TDManPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας τσακαλια και καλως σας βρισκω !
Λοιπον πηρα εχθες την hercules rmx να την δουλεψω σε iMAC . Μετα τα setup αγορασα και το Virtual Dj 5 αλλα 177ευρω .... Ολα καλα λεω , μεχρι που παω στο config του Virtual . Μετα απο πολλες ωρες και συνδιασμους καταφερα να βγαλω ηχο στα ηχεια ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ...... Αν θα εχω ηχο στα ηχεια δεν θα εχω στα ακουστικα , κι αν εχω στα ακουστικα δεν θα εχω στα ηχεια. Το περιεργο και παλι ειναι οτι οταν ακουω απο τα ακουστικα , ακουω μονο το κομματι απο την πλευρα που εχω το fader. Οτι συνδιασμο κι αν εκανα δεν μπορεσα να ακουσο τι παιζει απο το αλλο deck.
Στο /System Preferences/Sound του iMAC εχει στο input/output εχει τις επιλογες Built in -- Hercules Rmx USB -- Hercules Rmx Aggregated εκει παλι οτι κι αν εβαλα , μια και ιδιο ηταν , δεν αλλαζε κατι.
Δεν αναφερομαι στο section με τα προβληματα σε MAC γιατι δεν ξερω να τα γραψω ολα αυτα σε αγγλικα ..... Ελπιζω να βρουμε εδω μαζι την λυση.

Αν παλι καποιος γνωριζει απο Mac ή ειναι τεχνικος κτλπ , θα ηθελα να κοιταξει το προβλημα και να πληρωθει με επισκεψη τεχνικου στο σπιτι.



Ευχαριστω και τα λεμε ....
 

发表时间 Tue 07 Oct 08 @ 1:41 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)