快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Πρόβλημα με timecoded vinyls

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

MPalHome userMember since 2006
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό το virtual dj σε συνδυασμό με ένα turntable και ένα hercules dj control mp3. Σήμερα αγόρασα ένα 2κάναλο μίκτη, για να τον συνδέσω και αυτόν με τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να αγοράσω τα κατάλληλα καλώδια και θέλω να ρωτήσω, πως πρέπει να γίνει η συνδεσμολογία, από τη στιγμή που χρησιμοποιώ ένα tcv.

Μέχρι τώρα το turntable ήταν συνδεδεμένο στο 1/2 line in της κάρτας ήχου μου και η επιλογή phono/line στο line. Το 1/2 line out της κάρτας ήχου ήταν συνδεδεμένο στα ηχεία μου. Η συνδεσμολογία αυτή δούλευε κανονικά.

Θα πρέπει τώρα να συνδέσω τa 1/2 & 3/4 line outs της κάρτας ήχου στα δύο channels του μίκτη και το master out του μίκτη στα ηχεία. Επίσης στις ρυθμίσεις του vdj να επιλέξω, ένα timecoded vinyl και έξοδο σε μίκτη, σωστά? Αυτό που με μπερδεύει, είναι ότι το ένα channel του μίκτη θα παίρνει το σήμα του tcv. Το δεύτερο channel τι σήμα θα παίρνει αφού το δεύτερο line in (3/4) της κάρτας ήχου θα είναι κενό (αφού δεν έχω δεύτερο turntable)??

Κάρτα ήχου: TC Electronic Konnekt 24D
Μίκτης: Stanton SA3
Turntable: Stanton T80
 

发表时间 Wed 12 Sep 07 @ 7:29 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Xwris na exw katholou epafi kai empeiria apo timecoded, tha dokimaza na balw kai stis dyo eisodous tou mikti to idio sima agorazwntas to analogo fisaki (metatropea apo ena RCA se dyo). Den mou fainetai pantws swsto. Den kserw an ekanes kala pou agorases mikti, apo tin apopsi oti mporei kai na min leitourgei etsi (dld me ena timecode kai ekswteriko mikti). Kalitera perimene omws na sou apantisei kapoios armodioteros.
 

发表时间 Wed 12 Sep 07 @ 8:10 pm
MPalHome userMember since 2006
Θα περιμένω.. ευχαριστώ!
 

发表时间 Wed 12 Sep 07 @ 8:58 pm
MPalHome userMember since 2006
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει!!!

Apopsis ποια είναι η γνώμη σου?
 

发表时间 Thu 13 Sep 07 @ 1:27 pm
MPalHome userMember since 2006
Προσπαθώ να συνδέσω τα 1/2 και 3/4 line outs της κάρτας ήχου μου ( TC Electronic Konnekt 24D http://www.tcelectronic.com/Konnekt24D.asp ) στα 2 channels του μίκτη μου. Στο software (Native Instruments Traktor 3) που παίζει τη μουσική σε δύο εικονικά players, οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς έτσι:

Mixer Mode: external

Out Channel A --> Left (Mono): line 1 | main L
Right: line 2 | main R
Out Channel B --> Left (Mono): line 3 | L
Right: line 4 | R

Το out 1/2 της κάρτας ήχου, πηγαίνει στο πρώτο (αριστερό) channel του μίκτη και το οut 3/4 στο δεύτερο (δεξί).

Αυτό που συμβαίνει, είναι όταν παίζει ο δεξής εικονικός player να έχω κανονικά σήμα στο δεξί channel του μίκτη, ενώ όταν παίζει ο αριστερός δεν πηγαίνει σήμα στο μίκτη. Παρακαλώ βοηθήστε με!!!
 

发表时间 Thu 13 Sep 07 @ 7:29 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)