快速登录:  

Forum: Dutch Forum

话题: Mega Dance & Dj Beurs 2006

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

DjgreetPRO InfinityMember since 2005
Zondag 30 april 2006 - Grenslandhallen Hasselt
flyers @ http://beurs.dj2dj.be/pictures/flyer/flyer_front.jpg & http://beurs.dj2dj.be/pictures/flyer/flyer_back.jpg

Op zondag 30 april 2006 vindt in de Grenslandhallen te Hasselt de Mega Dance en Dj Beurs plaats. Na de zeer goede maar wel veel kleinere editie in Aarschot op 1 november 2005 trekt de organisatie nu alle registers open voor deze Mega editie die een totaalaanbod voorstelt op het gebied van uitgaan, dj's en muziek.

Tijdens deze beurs zullen meer dan 50 standhouders uit binnen en buitenland zichzelf en hun producten voorstellen op een oppervlakte van meer dan 3.500 vierkante meter. Het aanbod is zeer divers: clubs, discotheken en danscafés, dj's en producers, evenementorganisatoren, dj-shops, vertegenwoordigers van dj- en producing-gear, winkels met uitgaanskledij, magazines en websites, verhuurfirma?s, events, en nog zoveel meer.

Ook mensen die in de toekomst denken aan de organisatie van een evenement of er al ervaring mee hebben kunnen hier terecht voor alle informatie in verband met de huur van licht en geluid, reclame en drukwerk, aankoop van gadgets en partystuff, boekingen van dj?s, en andere praktische items voor het vlotte verloop van hun event. Dit is de meest complete beurs voor wie houdt van muziek, uitgaan en allerlei dj-toestanden.

Tickets kosten 8 euro; in presale via de website betaal je slechts 6 euro. Voor die prijs kan je dan de hele dag tussen 10u00 en 18u00 kijken, vergelijken en je laten meeslepen in de sfeer van de beurs. Uiteraard zullen ook Dj performances talrijk aanwezig zijn.

Meteen profiteer je ook van de diverse acties van de standhouders. Dat gaat van serieuze kortingen bij de aankoop van cd's, vinyl en dj-gear, over gratis magazines, gratis cd's, gratis vinyls, gratis tickets voor party's en clubs tot nog een hoop andere kortingen en acties. Deze acties zijn speciaal voor de beurs en dus alleen op 30 april geldig!

Op de websites www.dancebeurs.be en www.djbeurs.be staat alle info over het evenement. Zo vind je er naast alle praktische info (openingsuren, wegbeschrijving, ...) ook een lijst van standhouders die zowat elke dag bijgewerkt wordt met daarbij de verschillende acties die van toepassing zijn. Nog op de websites kan je je inschrijven op de nieuwsbrief zodat je niets van info hoeft te missen!

Zelf een stand huren? Vraag vrijblijvend het standhoudersdossier aan via de website www.dancebeurs.be of via info@dancebeurs.be!
 

发表时间 Wed 22 Mar 06 @ 8:52 am
lijkt me wel leuk :p
 

发表时间 Wed 22 Mar 06 @ 1:55 pm
dj wimHome userMember since 2006
Om jullie van de nieuwste info te voorzien updaten we nog even dit topic.
Nu zondag, 30 april, om 10 uur zwieren de deuren van de Grenslandhallen open voor de eerste editie van de Mega Dance & Dj Beurs 2006. We zullen proberen om op zaterdag ook enkele foto's van de opbouw op de websites te zetten.

De presale is net afgelopen en we zijn volop bezig met het versturen van de tickets! Hoewel we een erg korte periode presale hadden en er alleen via de websites kon besteld worden kunnen we zeggen dat het toch een succes was!

Zoals beloofd dan nu het overzicht van de standhouders; per standhouder vind je op de websites www.dancebeurs.be of www.djbeurs.be alle info en beurscondities! Hieronder het overzicht van de belangrijkste deelnemers; en raar maar waar; er lopen nog altijd aanvragen binnen. Nog 2 standen zijn eventueel beschikbaar voor de gegadigden...

Goed, genoeg gezeverd: hier de lijst!

BE Electronics
Darcon Productions / Bassleader
Dj Classix
Dj School / Technics
Dj Tomek
Dj2Dj.be
Dj4Dj
Electromania.be
Enterprise Records
Eureka Sales
Eureka-Rent
Fonorama
GG Records
HK Audio
ID&T
JJ23's retro and oldskool
K-Records
Lazzurra : House of the Rising Sun
Mark Verhoeven
Mid-Town
Move-it-Campaign-Parade
Move-X
MSS Sound & Light
MVC
Out Soon
PartyDJ.be
Partyzone.be Belgian Nightlife Guide
Pioneer
Pro-Events
Publiprinting
Rodec
S2PRO
Slipperyslipmats.com
Sompi Audio Team International
Sound-Station
Stanton - Final Scratch
Synq Audio
ToffMusic
UnnamedRecords
Verhoeven's Vinyl
Wallys Groove World

In totaal zullen er een 50-tal standen zijn; zeker niet slecht voor een eerste editie! Specifieke info per stand op de websites!

Verder willen we nog even een speciale sponsor vermelden: www.musictunnel.be; surf zeker naar de website, want ook daar zijn serieuze beurspromoties!! (Free items to win alleen voor beursbezoekers!) Iedereen die de beurs bezoekt zal letterlijk met de mensen van Musictunnel
in contact komen!

Tickets zijn nu nog alleen verkrijgbaar aan de kassa aan 8 euro; maar die krijg je zeker terugbetaald in kortingen, tickets, gadgets en zoveel meer!

We rekenen op jullie aanwezigheid!
 

发表时间 Wed 26 Apr 06 @ 8:45 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)