登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: γενικες ρυθμισεις virtual
ξαναζηταω βοηθεια για να ρυθμισω το virtual dj, αν υπαρχει καποιος απο κω να βοηθησει η γνωστος σας ευχαριστω πολυ

发表时间 10 hours ago
τι ακριβως θελεις να ρυθμισεις? καταλαβαινεις οτι τα περισσοτερα απτωνται στο προσωπικο γουστο του καθενως βεβαια...

θελω να ρυθμισω τον ηχο ta pitch na στηθει το προγραμμα σωστα δεν μπορω να γραφω εχω κουραστει, αν υπαρχει καποιος να βοηθησει να δωσω τηλεφωνο να μιλησω

δως μου τις δικες σου

Φιλικά στο λέω, αυτό το "δεν μπορώ να γράφω", "έχω κουραστεί" και "δως μου τις δικές σου" λειτουργεί απωθητικά για τους περισσότερους από εμάς.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιράζομαι γνώσεις και να βοηθάω κόσμο.
Αλλά αν "ο κόσμος" δεν έχει την διάθεση να σπαταλήσει λίγο χρόνο και ενέργεια για να περιγράψει και στη συνέχεια να λύσει το πρόβλημα του, τότε εγώ γιατί να σπαταλήσω τον δικό μου χρόνο (και ενέργεια) για να τον βοηθήσω;

Στο είπα και άλλη φορά.. ΔΕΝ θες τις ρυθμίσεις τις δικές μου ή του Πάνου κτλ. Δεν τις θες γιατί ακριβώς είναι προσαρμοσμένες στο πως γουστάρει ο καθένας από εμάς να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα.
Για παράδειγμα ο Πάνος είναι σκλυροπυρηνικός. Δεν θέλει να γίνεται τίποτα αυτόματα και έχει κλείσει όλα τα autoBPM, autoGain, autoHeapdhones, autoCue κτλ.
Εγώ όμως είμαι αχόρταγος σε αυτοματισμούς. Τα έχω όλα άνοιχτα. Και το autoBPM, και το autoGain, και το autoHeadphones και το autoCue ότι άλλο "auto" υπάρχει...
Έχω γράψει μάλιστα και σε κουμπί να παίζει κάθε 22 λεπτά ένα sample αυτόματα για να μου βάζει ο μπάρμαν σφηνάκια τεκίλα..
Το τραβάω λίγο από τα μαλλιά, αλλά πίστεψε με τα δύο αντίθετα άκρα που μπορείς να φτάσεις πειράζοντας τις ρυθμίσεις απέχουν πολύ περισσότερο από αυτό το παράδειγμα.

Τέλος, αν δεν ξέρεις από ορολογία δεν είναι κακό, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να εξηγήσεις με δικά σου λόγια το πρόβλημα σου.
Η έκφραση θελω να ρυθμισω τον ηχο ta pitch na στηθει το προγραμμα σωστα δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα.
Κάτι θες να πεις, αλλά κάπου μπερδεύεσαι και κάπου μας μπερδεύεις κι εμάς και δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε.

Οπότε χωρίς να "γράψεις" δουλειά δεν γίνεται.

Αυτά από μένα. Έγραψα τα πενταπλάσια απ' όσα έγραψες εσύ, απλά για να σου εξηγήσω τι πρέπει να κάνεις.
Τώρα αν θα το κάνεις ή όχι.. είναι στο δικό σου χέρι.

εγω ζητα αν γινεται να ερθω σε επικοινωνια με καποιον αν ρωτησω καποια πραγματα, αν αυτο ειναι δυσκολο οκ , ευχαριστω απλα με το να γραφω δεν το μπορω