Οχι ψύχραιμος είμαι!
Απλά θέλω να βρω τον γιαπωνεζο που ανακαλυψε το karaoke να τον κοιταξω στα ματια και να τον ρωτησω ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???
Τέλος πάντων στην ερώτησή μου: Που αποθηκεύονται τα lyrics που φτιαχνουμε;;
Επαθα φοβερο κάζο χθες. Είχα 2-3 μέρες που έφτιαχνα τα lyrics από κάποια κομμάτια που μου είχαν ζητήσει για ένα εταιρικό παρτυ.
Τα φορτώνω στο στικάκι μου, πάω στο μαγαζί, τα αντιγράφω, παταω το karaoke, παίρνει ο επίδοξος Σαρμπελ το μικρόφωνο κι αρχίζει και τραγουδάει:
Για δες. Κορμί ελίο, χιλιών γραμμή. Άψογη. Μάτια μαγικά. Μάτια μπλε. Διαβελαστικά.
Οκ... το καραοκε παρτυ έγινε standup comedy, αλλά θα ήθελα να μάθω που πάνε αυτά τα lyrics που φτιάχνουμε!
Απλά θέλω να βρω τον γιαπωνεζο που ανακαλυψε το karaoke να τον κοιταξω στα ματια και να τον ρωτησω ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???
Τέλος πάντων στην ερώτησή μου: Που αποθηκεύονται τα lyrics που φτιαχνουμε;;
Επαθα φοβερο κάζο χθες. Είχα 2-3 μέρες που έφτιαχνα τα lyrics από κάποια κομμάτια που μου είχαν ζητήσει για ένα εταιρικό παρτυ.
Τα φορτώνω στο στικάκι μου, πάω στο μαγαζί, τα αντιγράφω, παταω το karaoke, παίρνει ο επίδοξος Σαρμπελ το μικρόφωνο κι αρχίζει και τραγουδάει:
Για δες. Κορμί ελίο, χιλιών γραμμή. Άψογη. Μάτια μαγικά. Μάτια μπλε. Διαβελαστικά.
Οκ... το καραοκε παρτυ έγινε standup comedy, αλλά θα ήθελα να μάθω που πάνε αυτά τα lyrics που φτιάχνουμε!
发表时间 4 hours ago
djachi wrote :
Που αποθηκεύονται τα lyrics που φτιαχνουμε;;
Πάντως όχι στην database
djachi wrote :
Τα φορτώνω στο στικάκι μου,
Πρώτο λάθος
djachi wrote :
πάω στο μαγαζί, τα αντιγράφω, παταω το karaoke, παίρνει ο επίδοξος Σαρμπελ το μικρόφωνο κι αρχίζει και τραγουδάει:
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
djachi wrote :
Σε ένα αρχείο
发表时间 3 hours ago
Ρε συ Γιώργο, τα αντέγραψα μέσα από το VDJ. Ο φάκελος Cache μέσα στον φάκελο VirtualDJ (στο στικάκι) είναι κενός! Μόνο το database.xml υπάρχει στον βασικό φάκελο!
Πφφφφφφ....
Υπάρχει κάποιο work around για αυτό που ήθελα να κάνω?
Πρόταση επειδή το έζησα: Καλό θα είναι στο lyrics editor ή να επιλέγεις μέσω κειμένου πολλές λέξεις (mouse drag- select) ή μέσω των λέξεων στην κυματομορφη (με shift? Ctrl?) για να μετακινούνται περισσότερες από 1 λέξεις! Εφτιαξα και το Ferto και μου φυγε η μαγκιά!!!!
Πφφφφφφ....
Υπάρχει κάποιο work around για αυτό που ήθελα να κάνω?
Πρόταση επειδή το έζησα: Καλό θα είναι στο lyrics editor ή να επιλέγεις μέσω κειμένου πολλές λέξεις (mouse drag- select) ή μέσω των λέξεων στην κυματομορφη (με shift? Ctrl?) για να μετακινούνται περισσότερες από 1 λέξεις! Εφτιαξα και το Ferto και μου φυγε η μαγκιά!!!!
发表时间 3 hours ago
Φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι.. Καθώς υπάρχει από πίσω ολόκληρος αλγόριθμος που προσπαθεί να χρονίσει τις λέξεις του κειμένου με τα vocal stems.
Γι αυτό δεν δουλεύει ένα απλό copy/paste ή ένα "drag them all"
Από εκεί και πέρα, υπάρχει στο πλάνο κάποια στιγμή τα lyrics να μεταφέρονται όπως η database, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι στην κορυφή της λίστας.
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είναι το τραγούδι να έχει την ίδια διαδρομή στους δύο υπολογιστές, και να κάνεις copy/paste το αρχείο extra.db
Ή το αρχείο να είναι σε εξωτερικό δίσκο/φλασάκι, πριν το φτιάξεις, και φυσικά να το παίξεις από τον δίσκο/φλασάκι.
Γι αυτό δεν δουλεύει ένα απλό copy/paste ή ένα "drag them all"
Από εκεί και πέρα, υπάρχει στο πλάνο κάποια στιγμή τα lyrics να μεταφέρονται όπως η database, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι στην κορυφή της λίστας.
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είναι το τραγούδι να έχει την ίδια διαδρομή στους δύο υπολογιστές, και να κάνεις copy/paste το αρχείο extra.db
Ή το αρχείο να είναι σε εξωτερικό δίσκο/φλασάκι, πριν το φτιάξεις, και φυσικά να το παίξεις από τον δίσκο/φλασάκι.
发表时间 3 hours ago
djachi wrote :
Εφτιαξα και το Ferto
Γι αυτό και μόνο σου αξίζει να καείς στο πυρ το εξώτερο.. :D
发表时间 3 hours ago
πάντως ο lyrics editor είναι πολύ δύστροπος στο edit, αν είχε σαν επιπλέον επιλογή την εμφανίσει των στίχων όπως είναι στην db
πχ
[81.07-82.11] celebrate.
[82.61-82.95] Oh
[83.07-83.49] yeah。
[83.67-83.93] All
θα ήταν πιο εύκολο στην χειροκίνητη επεξεργασία των λαθών του AI
πχ
[81.07-82.11] celebrate.
[82.61-82.95] Oh
[83.07-83.49] yeah。
[83.67-83.93] All
θα ήταν πιο εύκολο στην χειροκίνητη επεξεργασία των λαθών του AI