快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Βοήθεια με dvs και ddj rev1
J.D.MarxPRO SubscriberMember since 2024
Καλησπέρα, έχω 2 κάρτες reloop flux, η μία χειρίζεται 2 πικαπ (με timecode), το sampler και το recording ενώ η δεύτερη κάρτα χειρίζεται 2 cdj με timecode. Είπα να πάρω μια ddjrev1 για να αντικαταστήσω τα cdj . Το πρόβλημα που προέκυψε είναι όταν καταφέρνω να βγάλω ήχο απο την ddj (decks 3,4) απενεργοποιούνται οι έξοδοι των πικαπ (decks 1,2) ενω το sampler παιζει κανονικά, ενω όταν καταφέρνω να έχω ήχο απο τα πικάπ δεν έχω απο την ddj. Και στις δυο περιπτώσεις οι χειρισμοί των deck γίνονται κανονικά απο τα timecodes και την ddj. Δεν μπορω να καταλάβω τι μου διαφευγει.
 

发表时间 Fri 18 Oct 24 @ 8:45 pm
To Audio Setup που βλέπω, είναι πολύ "σαλάτα" για αυτό που περιγράφεις.

Κατ' αρχήν, θες να έχεις κουμπωμένες πάνω 2 Reloop Flux και την DDJ-REV1 ?
Η θες 1 Reloop Flux (για τα timecode) και τα υπόλοιπα από την REV1 ?

Επίσης, αν και δεν έχω 2 Reloop Flux εδώ, νομίζω οτι έτσι όπως δουλεύει ο ASIO driver της Reloop η χρήση του ASIO4ALL είναι λάθος.
Λογικά ο ASIO driver θα έπρεπε να κάνει Agregate και να σου δώσει το άθροισμα των δύο καρτών σε εισόδους/εξόδους.
Αλλά και να μην κάνει, υποψιάζομαι οτι το μεγάλο πρόβλημα ξεκινάει από εκεί. Εκτός κι αν ξέχασες κάτι να μας πεις
 

发表时间 Fri 18 Oct 24 @ 9:19 pm
J.D.MarxPRO SubscriberMember since 2024
Ναί θέλω να έχω και τις δυο reloop πάνω γιατί έχω αναλογικό μείκτη. Την rev1 την θέλω μόνο για το hid control των deck 3&4. Το σεταπ έτσι όπως είναι παίζει μια χαρά με τα πικαπ και τα cdj. Ο asio δυστυχώς δεν μου ενώνει τις κάρτες, μου το επιβεβαίωσαν και απο τη reloop. Σε wasapi μου δίνει latency 12ms και έτσι προτίμησα το asio4all. Τώρα τί ρυθμίσεις προτείνεις για να έχω input timecode1 & timecode2 & recording και output Deck 1 & 2 & sampler στην πρώτη κάρτα και στην δευτερη κάρτα να έχω input timecode3 & timecode4 (παίζω καμμιά φορά και βινύλια και cd) και output deck 3 & 4 ;

Ps. Δεν νομίζω να ξέχασα να σου αναφέρω κάτι, μήπως υπάρχει κάποιο αρχείο που μπορώ να σου στείλω;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
 

发表时间 Fri 18 Oct 24 @ 10:12 pm