快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Μη αναγνώριση data και Playlists
Γειά σας. Έχω αλλάξει πολλές φορές σκληρούς και υπολογιστές και κάθε φορά μετέφερα μουσική και αρχεία πάντα με επιτυχία συνεχίζοντας από εκεί που ήμουν με τα cue και τις playlists μου. Ελα μου όμως που τώρα μουλαρωσε το σύμπαν και δεν αναγνωρίζει τίποτα!!!!!!
Άλλαξα τον main disc του laptop για μεγαλύτερη χωρητικότητα και μετέφερα τα πάντα όπως τα είχα. Τίποτα όμως!! Να αναφέρω ότι είναι windows 11 με 2Tbt σκληρό. Εγκατάσταση του virtual, μεταφορά των αρχείων, μεταφορά της μουσικής όπως ήταν και στον προηγούμενο δίσκο, αλλά τζίφος!!! Πάει κάπου ο νους σας? Παρεμπιπτόντως συνδέω τον εξωτερικό και τα διαβάζει όλα κανονικά!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
 

发表时间 Thu 18 May 23 @ 2:33 pm
Αν έκανες νέα εγκατάσταση του προγράμματος (που αυτό νομίζω οτι έκανες) τότε η διαδρομή "Home" του προγράμματος έχει αλλάξει.
Σε νέες εγκαταστάσεις, ο φάκελος "Home" δεν είναι Documents\VirtualDJ
Έχει μεταφερθεί μέσα στο Application Data.
Για να βρεις τον νέο φάκελο "Home" και να κάνεις paste εκεί ότι χρειάζεσαι, άνοιξε το VirtualDJ, άνοιξε τις ρυθμίσεις, πάτα την καρτέλα "Επιλογές" στα αριστερά, και στην κάτω δεξιά γωνία του παράθυρου των ρυθμίσεων θα πρέπει να δεις ένα γρανάζι. Πάτα το, και το πρόγραμμα θα σου ανοίξει αυτόματα τον φάκελο "Home"
 

发表时间 Thu 18 May 23 @ 2:48 pm
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!
Είχα δει στο tutorial ότι στα Windows 11 εχει αλλάξει η θέση του φακέλου εγκατάστασης του virtual και πλέον είναι στο appdata των Windows, οπότε και τα μετέφερα εκεί αυτούσια. Περνώντας όμως την μουσική στο music φάκελο του υπολογιστή, φαίνονται μόνο οι λίστες και το ιστορικό. Δεν μου αναγνωρίζει τα τραγούδια μέσα στις λίστες αλλά ούτε και τα cue's. Τα τραγούδια μου τα βγάζει όλα σαν νεοεισελθεντα και στις λίστες με το κίτρινο χαρακτηριστικό χωρίς να λειτουργεί η επαναδρομολογιση. Πιστεύεις πως πρέπει να πάει σε άλλο φάκελο η μουσική ή φταίει το ότι ο εξωτερικός δίσκος είναι χωρίς Windows και ο ενσωματωμενος με τα Windows αλλάζει την δρομολόγηση, οπότε και είναι ανούσιο να προσπαθήσει να διαβάσει την ίδια δρομολόγηση?
Ευχαριστώ!
Επίσης να σου αναφέρω πως την μεταφορά την έκανα μέσο του virtual για να μεταφερθούν όλες οι πληροφορίες αλλά και πάλι τζίφος!
 

发表时间 Fri 19 May 23 @ 6:18 am
Λοιπόν.....
Μετά από 2 μέρες ψακτικης τα κατάφερα!!!!!! Είμαι κ επίσημα ένας virtual hacker!!🤣🤣😜😜
Αφού μεταφέρεις όλον τον εξωτερικό σκληρό με μουσική στον μοναδικό εσωτερικό, (πράγμα που συμβαίνει με ολα τα καινούργια laptops που δεν παίρνουν 2ο σκληρό),μεσα απο το virtual,κάνεις φουλ ανάλυση όλης της μουσικής πάλι μέσα από το πρόγραμμα, και για τους 2 δίσκους μαζί με τις ρυθμίσεις και τα data και τις playlists που έχουμε μεταφέρει. Αναλόγως τον όγκο και τον υπολογιστή παίρνει αρκετές ώρες αλλά έτσι συγχρονιζονται τα data και δεν χάνεις τίποτα!!!!
Ολα καλά!!!
 

发表时间 Fri 19 May 23 @ 4:12 pm