快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Απο ενα σκληρο δισκο σε δυο τι κανουμε με την database
εχω ενα σκληρο δισκο με ολη την μουσικη μου και τον χωριζω σε δυο δοαφορετικους εχοντας την ιδια δομη την κανω στο virtual για να μην χασει διαδρομες playlist history
 

发表时间 Wed 20 Oct 21 @ 11:06 am
Εννοείς τον υπάρχον δίσκο να τον "χωρίσεις" σε 2 partitions ή να έχεις 2 δίσκους, ο ένας κλώνος του άλλου?
 

发表时间 Wed 20 Oct 21 @ 11:48 am
Αν έχεις ένα δίσκο που έχει σχεδόν γεμίσει και θες να τον σπάσεις σε δύο κρατώντας "τους μισούς φακέλους στον ένα και τους άλλους μισούς στον άλλο" τότε ναι μεν οι διαδρομές των playlist και του history "μπορεί να χαλάσουν" (ανάλογα με το πως θα κάνεις το σπάσιμο) αλλά θα διορθωθούν αυτόματα από το πρόγραμμα εφόσον η δομή των φακέλων στο νέο δίσκο είναι ίδια με πριν.

Βασικά αυτό που είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ, είναι αν μπορείς να κάνεις την μετακίνηση των αρχείων από τον "γεμάτο" δίσκο (που θα μείνει με τα μισά κομμάτια) στον δεύτερο δίσκο ΜΕΣΑ από τον browser του VirtualDJ.
Κι αυτό γιατί σ' αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα θα προσπαθήσει αυτόματα να διορθώσει και όλες τις playlists, τους εικονικούς φακέλους και το ιστορικό σου με τις νέες θέσεις των αρχείων.
 

发表时间 Wed 20 Oct 21 @ 1:02 pm
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΠΩς ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΑ..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕς ΟΙ ΔΟΜΕς ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟS ΣΤΗΝ DATABASE ΑΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ...? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙΠ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ...?ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ DATABASE PLAYLIST HISTORY...?
 

发表时间 Fri 22 Oct 21 @ 11:33 am