快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΉΧΟΥ ΜΕ PIONEER DDJ RR
1.Κάποια τιγμή εκεί που έπαιζα ο ήχος αυξήθηκε. 2. Μετά κατά την διάρκεια του set μου χαμηλωνε τον ήχο και μετά τον έκοβε τελείως για λίγο . 3. Στο τέλος που μάζεψα είδα κάπως χαλαρή την θύρα usb της rr. Έχω μπερδευτεί πάντως τι μπορεί να φταίει βρε παιδιά.
 

发表时间 Sun 17 Oct 21 @ 12:44 pm
Έτσι όπως το περιγράφεις, πολλά ΕΚΤΟΣ από την κονσόλα. (Με πιθανότερο ένοχο κάποιο καλώδιο ήχου)
 

发表时间 Sun 17 Oct 21 @ 1:49 pm
PhantomDeejay wrote :
Έτσι όπως το περιγράφεις, πολλά ΕΚΤΟΣ από την κονσόλα. (Με πιθανότερο ένοχο κάποιο καλώδιο ήχου)


Ακόμα και καλώδιο usb ίσως
 

发表时间 Sun 17 Oct 21 @ 5:13 pm
dj liakos wrote :
PhantomDeejay wrote :
Έτσι όπως το περιγράφεις, πολλά ΕΚΤΟΣ από την κονσόλα. (Με πιθανότερο ένοχο κάποιο καλώδιο ήχου)


Ακόμα και καλώδιο usb ίσως
, Και να πω οτι παιζω με το crossfader , δεν ξερω αν παιζει ρολλο αυτο



 

发表时间 Sun 17 Oct 21 @ 7:38 pm
Όχι ένα καλώδιο USB θα έκοβε τον ήχο τελείως, καθώς και την επικοινωνία του ποργράμματος με την κονσόλα. Γενικά θα είχες πολύ πιο σοβαρά προβλήματα με ένα κακό καλώδιο USB.
Το καλώδιο USB μεταφέρει ψηφιακά δεδομένα. Οπότε αν τα δεδομένα δεν μεταφέρονται σωστά, δεν θα χαμηλώσει απλά η ένταση των κομματιών.
Επίσης κάτι σημαντικό που δεν ανέφερες, είναι αν η διαφορά στις εντάσεις στον ήχο ήταν μόνο στα ηχεία σου ή και στα ακουστικά.
Αν στα ακουστικά ο ήχος ήταν ο ίδιος, το πρόβλημα σου ξεκινάει μετά την έξοδο master της κονσόλας σου
 

发表时间 Sun 17 Oct 21 @ 8:01 pm
Ναι όντως στα ακουστικά ήταν μια χαρά ο ήχος. Χθες πάλι είχα αυτό το πρόβλημα το ενα κανάλι του μικτή δεν έπαιζε και μετά χαμηλώνε σταδιακά. Πήγα είδα τους ενισχυτές ήταν στο πορτοκάλι δεν ήταν από εκεί. Μάλλον κάτι γίνετε στον μικτή με κάποιο καλώδιο σκέφτομαι εγω.
 

发表时间 Thu 28 Oct 21 @ 10:07 am
Δεν ξέρω τι ενισχυτές έχεις, αλλά συνήθως το πορτοκαλί χρώμα ΔΕΝ είναι καλό χρώμα όταν το βλέπεις αναμμένο σε ενισχυτές.. :P
Τώρα για το πρόβλημα σου, αν από την κονσόλα πας σε άλλο μίκτη (αυτό κατάλαβα από αυτά που λες) τότε κοίτα αν ο άλλος μίκτης στέλνει σωστά σήμα ή όχι (κοίτα τα master VU)
Αν τα master VU του άλλου μίκτη δείχνουν και τα δύο περίπου την ίδια ένταση τότε το πρόβλημα σου είναι είτε στα καλώδια που φεύγουν από τον δεύτερο μίκτη προς τους ενισχυτές, είτε στους ενισχυτές (μπορεί να έχει κάει κάποιο ηχείο ή μεγάφωνο και η μία πλευρά του ενισχυτή να παραμορφώνει, να ζεστσίνεται και να χτυπάει προστασία)
Επίσης μπορεί κάποιο ανεμιστηράκι κάποιου ενισχυτή να έχει καεί ή να έχει μπλοκάρει και ο ενισχυτής (ή ένα του κανάλι) να ζεσταίνεται και να κλείνει για προστασία όταν σηκώνεις την ένταση για ώρα. Μου έχει τύχει 4 φορές μέχρι τώρα σε διαφορετικά μαγαζιά.
Αν πάλι ο δεύτερος μίκτης δείχνει διαδορά στην ένταση του master VU τότε κοίτα πρώτα απ' όλα το ποτενσιόμετρο του καναλιού στο οποίο είσαι συνδεδεμένος. Μπορεί κάπου να μην κάνει καλή επαφή και να "χάνει" ένταση το ένα κανάλι σε τυχαία διαστήματα.
Αν αποκλήσεις κι αυτό το ενδεχόμενο τότε κοίτα και τα καλώδια που συνδέεις την κονσόλα σου με τον άλλο μίκτη.

Πάντως όσο κι αν εσύ το θεωρείς το πιο απίθανο σενάριο, για μένα το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο κανάλι κάποιου ενισχυτή. Αυτό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα.
 

发表时间 Thu 28 Oct 21 @ 5:25 pm
Καθολου πιθανο σεναριο , εκει ειχα καταληξει και εγω . Πρεπει ομως να πω , οτι επαιξε και καποιος αλλος με cd , και δεν ειχε κανενα προβλημα , μονο σε μενα το κανει . Θα παω να δοκιμασω με αλλο controler και βλεπουμε . Ευχαριστω για τις συμβουλες
 

发表时间 Fri 29 Oct 21 @ 8:56 am
Το έχω πάθει με χαλασμένο ποτενσιόμετρο fader ... δεν πάταγε καλά στο πάνω 20% της διαδρομής και μου έκανε αυξομειώνεις στον ήχο ... βάλε ένα σκιν που να φαίνονται τα faders και τσέκαρε αν τρεμοπαίζουν οι ενδείξεις στο σκίν, και γενικά αν το σκιν ακολουθεί το ποτενσιόμετρο ... σε κάθε περίπτωση , αν μετά την κονσόλα συνδέεσαι σε μίκτη , κούμπωσε στο μίκτη ενα ζευγάρι ακουστικά και κανε PFL στο κανάλι που είσαι συνδεμένος να δεις την στιγμή που κάνει το πρόβλημα, τι στέλνει η κονσόλα στο μίκτη.
 

发表时间 Fri 29 Oct 21 @ 9:57 am
Kαλημερα , καλη εβδομαδα και.καλο μηνα . Τελικα πηγα και επαιξα με αλλο controler στο ιδιο μαγαζι , και δεν ειχα κανενα προβλημα με τον ηχο . Ειχα την denon mc 4000 , kai to mono που παρατηρησα ηταν οτι επαιζε πιο χαμηλα απο την rr , σε οτι αφορα την καρτα της. Τωρα μαλλον θα πρεπει να τσεκαρω ξανα την rr , για να δω τι φταιει τελικα. Δεκτε; ολες οι ιδες φυσικα
 

发表时间 Mon 01 Nov 21 @ 8:22 am
ankosPRO InfinityMember since 2009
παρομοιο προβλημα ειχα και εγω που παιζω με crossfader αλλα το καταλαβα αμεσως γιατι τρεμοπαιζε η ενδειξη του crossfader στο σκιν
 

发表时间 Mon 01 Nov 21 @ 12:17 pm