快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Ηχος στα ακουστικα
Καλησπέρα, ειμαι ερασιτέχνης και προσπαθώ να παίξω μουσική με το virtual dj το δωρεάν, το εγκατέστησα λειτουργεί άψογα, εγκατέστησα και μια κάρτα ήχου, για να ακούω τα κομμάτια πριν τα βάλω να ακουστούν, όμως η έξοδος του laptop, είναι η ίδια που πρέπει να βάλω και το βύσμα των ακουστούν, τι κάνω ? ώστε να ακούγεται η μουσική αλλά και να ακούω και τα κομμάτια πριν ακουστούν ?
Ευχαρισυω πολυ
 

发表时间 Tue 12 Oct 21 @ 6:41 pm
Αυτό που ζητάς, είναι η λεγόμενη προ-ακουστική. Το θέμα είναι, ποια κάρτα και πώς την εγκατέστησες?
 

发表时间 Tue 12 Oct 21 @ 9:17 pm
Καλησπερα, εχω βαλει με usb την καρτα LogiLink, επανω της εχω βαλει με καρφι την εξοδο για την μουσικη, και στο laptop εχω βαλει κανονικα τα ακουστικα, αλλα δεν λειτουργει, δυστιχως,
κοιταω τις ρυθμισεις , πανω δεξια του ηχου, και οταν βαζω εξοδο Ηχεια και ακουστικα και συσκευες Καρτα Ηχου, μου βγαζει οτι χρειαζαται καρτα Timecode, το ερωτημα ειναι, εαν αγορασω την εν λογω καρτα, κοστιζει 22,00 ευρω , θα λειτουργισει η προ ακροαση που θελω η πρεπει να κανω κατι αλλο ?
Παρακαλω , αν γνωριζει καποιος θα ειμαι υποχρεος, ευχαριστω πολυ
 

发表时间 Fri 15 Oct 21 @ 7:14 pm
Καλησπερα και παλι, ενω ολα λειτουργουν, δεν εχω τον προ ακροαση στα ακουστικα, ειναι νεκρα, πηπως πρεπει να αγορασω την pro εκδοση, και αυτη η εκδοση να σου δινει αυτην την δυνατοτητα ?
Ευχαριστω
 

发表时间 Fri 15 Oct 21 @ 7:20 pm
Εάν θυμάμαι καλά, η προ-ακουστική δεν είναι εφικτή στην free έκδοση. Οπότε και εάν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να αγοράσεις μία άδεια.

Χρησιμοποίησε το "Support", για να σε ενημερώσουν κατάλληλα...
 

发表时间 Sat 16 Oct 21 @ 4:56 pm