快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Default skin lagging vdj 8.5

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπέρα,
Έχω πρόβλημα με το default skin στο vdj 8.5 2021 στο pro layout και στο performance.Όταν βάζω αυτό το skin λαγκάρουν οι κυματογραφές και τα jogs και γενικά δεν τρέχει ομαλά,ενώ μόλις ανοίγω το vdj 8.4 με το ίδιο ακριβώς skin τρέχει τέλεια και ομαλότατα.Το πρόβλημα το έκανε σε όλες τις εκδόσεις του 8.5 από την αρχή.Έχω windows 10 σε 64bit.Παραθέτω και δύο φώτο.Αν γνωρίζετε κάτι θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ!
 

发表时间 Sat 23 Jan 21 @ 6:11 pm
Από την έκδοση VDj 2021 (8.5.5918 @ 18/06/2020) το πρόγραμμα παρέχει πλέον την δυνατότητα των stems (real-time stem separation on any track, perfect live mashups...).

Επειδή η εν λόγω λειτουργία είναι άκρως "απαιτητική", το πιθανότερο είναι (με βάση τα όσα αναφέρεις) το laptop σου να μην μπορεί να ανταποκριθεί και κατ' επέκταση να παρουσιάζει τα όσα αναφέρεις.

Οπότε, από: Settings -> Options -> Performance -> mathEngine, θέσε την τιμή στο "Disable" και δες εάν το πρόβλημα διορθώθηκε.
Εάν ναι, τότε το laptop σου δεν διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά (με κυριότερο την ξεχωριστή κάρτα γραφικών), για να μπορέσει να ανταπεξέλθει απροβλημάτιστα στην δυνατότητα των stems...
 

发表时间 Sun 24 Jan 21 @ 1:30 pm
Καλησπέρα κ ευχαριστώ για το σχόλιο.Το έχω ήδη κλείσει το stems από την αρχή κ απ την πρώτη αναβάθμιση το 8.5 γιατι γνωρίζω οτι είναι απαιτητική η συγκεκριμένη λειτουργία.Παρ όλα αυτά συνεχίζει το ίδιο σκηνικό και δεν μπορώ να καταλάβω πώς τρέχει κανονικά στο 8.4 και στο 8.5 κολλάει.Που στο κάτω κάτω το ίδιο hardware χρησιμοποιούν.Ίσως να υπάρχει κάποια λεπτομέρεια η οποία μου διαφεύγει.
 

发表时间 Sun 24 Jan 21 @ 3:44 pm
Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Είναι ενημερωμένοι οι drivers ?
 

发表时间 Sun 24 Jan 21 @ 4:07 pm
Phantom εδω είναι τα spcs.Μήπως έχει θέμα με το directx?Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τρέχει τέλεια με το 8.4 και όχι με το 8.5.
 

发表时间 Mon 25 Jan 21 @ 11:05 am
Ανεξαρτήτως του "προβλήματός" σου και του τι θα σου απαντήσει ο Phantom, θα σου πω ότι διαθέτεις ένα laptop, το οποίο για επαγγελματική χρήση (και όχι μόνον), δεν κάνει πλέον...

Μπορεί, μεν, να έχει επεξεργαστή i5, αλλά είναι 2ης γενεάς. Κοινώς, ένας επεξεργαστής, που βγήκε στην αγορά ακριβώς πριν 9 χρόνια!

Επίσης, τα 6GB μνήμης, δεν αποτελούν κάτι "θετικό", όταν πλέον τα 8GB μνήμης θεωρούνται δεδομένα πλέον...

Τέλος, η κάρτα γραφικών σου διαθέτει τεχνολογία 10ετίας!

Οπότε...
 

发表时间 Mon 25 Jan 21 @ 11:32 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Σωστά όλα αυτά που έγραψε ο Γιώργος, αλλά έχω μία μικρή επιφύλαξη για την κάρτα γραφικών που τελικά χρησιμοποιεί το VirtualDJ. Στα στατιστικά που ανεβαίνουν στον server μας, βλέπω ότι ο υπολογιστή σου έχει και 2η κάρτα γραφικών (AMD Radeon 7400), οπότε δες το από τα utilities της κάρτας. Ισως σε κάποιο σημείο άλλαξε εκεί κάποιο setting
 

发表时间 Mon 25 Jan 21 @ 12:59 pm
Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Γιώργος απο πάνω και εννοειται πως πρέπει να ακολουθούμε την τεχνολογία και να εξελισόμαστε και να αναβαθμιζόμαστε αλλά έχω να πω πως το συγκεκριμένο μηχανημα που έχω είναι καθαρά και μόνο για επαγγελματική χρήση χωρίς ούτε ένα επιπλέον πρόγραμμα για να το επιβαρύνω και πραγματικά πάει σφαίρα το μηχάνημα και δεν κολλάει πουθενά.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι εαν τίθεται θέμα κάρτας γραφικών τότε πώς τρέχει ομαλότατα μόλις ανοίγω το 8.4 ...??Να εξηγήσω βέβαια πως το λαγκάρισμα που κάνει είναι πολύ μικρό σχεδόν ανεπαίσθητο αλλά το δικό μου μάτι το πιάνει και είναι λίγο σπαστικό.
 

发表时间 Wed 27 Jan 21 @ 2:05 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)