快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: VIDEO

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν δουλευει η υπηρεσια οπου μπορεις να παιξεις Video με συνδρομη που ειναι στα 49.99Ευρω το μηνα,πως ακριβως γινετε δλδ πληρωνεις την συνδρομη και σου δινει τη δυνατοτητα να παιξεις το Videoclip χωρις να το εχεις στο λαπτοπ σου ??? Επισεις αν γνωριζει καποιος ποσο μεγαλη ειναι περιπου αυτη η λιστα με τα Video ??? Ευχαριστω
 

发表时间 Wed 14 Oct 20 @ 8:10 pm
Δεν υπαρχει καποιο νεοτερο σε αυτο που ρωταω ???
 

发表时间 Sat 17 Oct 20 @ 11:00 pm
Ναι, πληρώνεις την συνδρομή και μπορείς είτε να κάνεις απευθείας streaming τα video clips, είτε να τα κατεβάσεις τοπικά και να τα παίξεις αργότερα όταν δεν θα έχεις Internet.
Το μέγεθος της συλλογής δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο έχει αν η συλλογή έχει τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν.
Ακόμα και χωρίς συνδρομή, μπορείς να κάνεις κλικ στο σχετικό φάκελο και να κάνεις αναζήτηση. Εκεί θα δεις αν λαμβάνεις αποτελέσματα για τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν. Οπότε αν γενικά λαμβάνεις αποτελέσματα για τις αναζητήσεις σου τότε η συλλογή θα σε καλύψει.
Η συλλογή είναι μεν αρκετά μεγάλη αλλά αποτελείται κυρίως από mainstream ρεπερτόριο.
Οπότε μόνο δοκιμάζοντας με αναζητήσεις θα δεις αν σε καλύπτει.

Σημείωση: Στο Audio plan μπορείς να φορτώσεις το κομμάτι και να παίξεις τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα σαν demo χωρίς συνδρομή. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για το video plan.
 

发表时间 Sun 18 Oct 20 @ 8:22 am
Ναι εκανα δοκιμη και το ειδα ευχαριστω παρα πολυ θα δω λιγακι τη λιστα τι εχει στο περιπου να δω αν με καλυπτει,δεν ηξερα οτι μπορω να κανω search για να δω τι εχει στο περιπου η λιστα χωρις να εχω κανει την συνδρομη
 

发表时间 Sun 18 Oct 20 @ 6:59 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)