快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Stems...

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Παραθετω πρωτα το συστημα μου :
A) Laptop: i7 8ης γενιας, SSD μονο για το λειτουργικο, 16GB ram, GPU Nvidia 1050Ti.
B) Pionner DDJ-RX
Δουλευω με video-clips και εχω εκβιασει απο το πανελ της Nvidia η 1050Ti να ειναι by default πρωτευον καρτα.

Εκανα το τελευταιο update και ειδα για πρωτη φορα τα περιφημα stems !!

1) Στα options στο MathEngine βλεπω οτι εχει επιλεγει (by default) η "GPU" (οχι η "CPU"). Ειναι σωστο? η' αυτο συνεβει επειδη εχω πρωτευον την 1050ti ? Να το αφησω η' να το αλλαξω σε "CPU" ?
2) Στην DDJ-RX εχω 4 ομαδες (PADS) dy default : HOT CUE - PAD FX1 - SLICER - SAMPLER . μπορω π.χ αντι για το "SLICER" να εχω τωρα τα STEMS ?
φανταζομαι οτι αν δεν γινεται μεσα απο τα options του vdj, τοτε θα ειναι καποια εντολη, και η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο, θα ηθελα λιγο παραπανω εξηγηση (για παραδειγμα που την βαζουμε την εντολη κτλ)
Ευχαριστω
 

发表时间 Sat 15 Aug 20 @ 2:44 am
Κατ' αρχήν, για να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα περί stems, διάβασε το άρθρο αυτό: http://www.virtualdj.com/user/Theios_Giorgos/blogs/5925/VIRTUAL_DJ___STEMS_-_FAQ.html

Από κει και πέρα...

Το laptop σου είναι αρκετά "ισχυρό", ώστε να δουλέψεις απροβλημάτιστα.

Το ότι έχεις θέσει ως default κάρτα την nVidia για όλες τις εφαρμογές, νομίζω ότι είναι πλεονασμός. Ίσως και να ήταν καλύτερα να θέσεις μόνον την εφαρμογή του Virtual Dj να τρέχει με την εν λόγω κάρτα (εφόσον δουλεύεις με video clips).

Το ότι στο mahEngine έχει επιλεγεί η GPU by default, είναι λογικό.

Θα σου πρότεινα να κάνεις την εξής δοκιμή:

Κατ' αρχήν να θέσεις την CPU ως default και κατόπιν να δεις το ποσοστό (%) λειτουργίας της, καθώς επίσης και εάν υπάρχουν διακοπές στον ήχο (κατά την διάρκεια της ανάλυσης). Ακολούθως, να θέσεις την GPU ως default και κατόπιν να δεις εάν υπάρχουν διακοπές στην ροή της εικόνας (κατά την διάρκεια της ανάλυσης).
Τέλος, συγκρίνοντας τις 2 περιπτώσεις, να επιλέξεις εκείνη κατά την οποία το laptop σου ανταποκρίνεται καλύτερα - απροβλημάτιστα.

Όσον αφορά στην τελευταία σου ερώτηση, μέσα από το Pads Editor (το οποίο μπορείς να "ανοίξεις" από το default skin, μέσω του αντίστοιχου button), μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις όποια Pad Page, με όποια άλλη θες...
 

发表时间 Sat 15 Aug 20 @ 7:47 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)