快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Master Tempo πρόβλημα

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Μετά το τελευταίο Update διαρκώς εχω πρόβλημα με το Master tempo!
Εκεί που ξεκινάει μια χαρά το καθε τραγούδι μετά απο 5 λεπτα αρχίζει να γίνεται η φωνή του τραγουδιστή πιο μπασα - σα να μειωσα τις στροφές σε βινύλιο! Αυτο δεν επανέρχεται εκτός αν κάνω επανεκκίνηση στο vdj 8 οποτε παλι διορθώνεται για 5 λεπτα!
Δεν πείραξα καμία ρύθμιση!
Τι μπορεί να φταίει?
Επίσης αν φεν διορθώνεται... Πως μπορώ να επαναφέρω το προηγούμενο Update που δεν είχα πρόβλημα?
Αν είναι σε καθε Update να έχουμε κι ενα κουσούρι... Να μας λείπει
 

发表时间 Sat 01 Feb 20 @ 7:07 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
 

发表时间 Sat 01 Feb 20 @ 7:34 pm
Μηπως, λεω μηπως εχεις το key_sync ενεργοποιημενο?
 

发表时间 Sat 01 Feb 20 @ 8:53 pm
Αυτό στο κάνει και χωρίς controller;
 

发表时间 Sun 02 Feb 20 @ 2:22 pm
Το παρατηρησα κι εγω οτι το τελευταιο update (αλλα και καποιο αλλο παλαιοτερο), αλλαζει (μαρκαρει απο μονο του) το key_sync η' με το Pich_sync η' ξεμαρκαρει το master tempo.
Επισης εμενα μου "εχασε" και το Milkdrop που το ειχα για τα mp3. (μαλλον δεν υποστηριζεται πια, γιατι δεν το βλεπω και στα downloads)
 

发表时间 Sun 02 Feb 20 @ 6:02 pm
Απενεργοποίησε το auto_key_sync

Επίσης ΚΑΜΙΑ έκδοση του VirtualDJ δεν απενεργοποιεί το master tempo.

Τέλος ναι, η αναβάθμιση από το 2018 στο 2020 έφερε μερικές νέες λειτουργίες που απο προεπιλογή είναι ενεργοποιημένες (όπως το auto_key_sync και το auto_pitch_lock)
Αλλά άμα αλλάξεις αυτές τις ρυθμίσεις το πρόγραμμα τις θυμάται και το σέβεται (εκτός κι αν πειράζεις συνέχεια το αρχείο settings.xml όπου αποθηκεύονται όλες οι προτιμήσεις σου)
 

发表时间 Mon 03 Feb 20 @ 11:59 am
Το καλοκαιρι που μας περασε, δουλευοντας για πρωτη φορα το vdj 2020 ειχα απενεργοποιησει τα auto_key_sync και το auto_pitch_lock.
Απο τον Σεπτεμβριο και εως τωρα δεν ειχα περασει αλλο update, κι ετσι δεν ξερω ποιο ειναι ακριβως, αλλα βαζοντας την περασμενη εβδομαδα το τελευταιο update, ξαναενεργοποιηθηκε το auto_key_sync μονο, αυτη τη φορα, οπως επισης δεν βλεπω πουθενα πλεον το video effe: milkdrop το οποιο ομως δεν θυμαμαι αν δεν το βλεπει απο τοτε που εγκατεστησα το 2020 η' μετα απο καποιο update του 2020

Ολα τα παραπανω γινανε στο laptop στο οποιο ομως ειχα κανει copy-paste το settings.xml απο το desktop pc του σπιτιου, οπου και πρωτοεστησα το προγραμμα πολυ πριν την 2020. Το αναφερω μηπως παιζει ρολο...
 

发表时间 Tue 04 Feb 20 @ 12:21 am
Το auto_key_sync δεν μπορεί να "ενεργοποιηθεί" μόνο του.
Υπάρχει μια περίπτωση να ενεργοποιηθεί το auto_key_sync φορτώνοντας κάποιο skin variation που έχει αυτή την εντολή στο onload και εφόσον δεν το έχεις ορίσει χειροκίνητα στο off. Όμως σ' αυτή την περίπτωση ενεργοποιούνται και άλλοι αυτοματισμοί ταυτόχρονα. Οπότε το πιθανότερο είναι να το ενεργοποίησες κατά λάθος πατώντας πάνω του με το ποντίκι.
Τέλος το milkdrop δεν υποστηρίζεται στην 64 bit έκδοση του VirtualDJ καθώς είναι effect 32 bit.
Αν θες να χρησιμοποιήσεις το milkdrop για την ώρα ο μόνος τρόπος είναι να τρέξεις την έκδοση 32 bit αντί για την 64 bit.
 

发表时间 Tue 04 Feb 20 @ 12:52 am
καλημερα το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το τελευταιο update μια μικρη βοηθεια παρακαλω πως θα απενεργοποιησω το auto sync?
 

发表时间 Wed 19 Feb 20 @ 6:34 am
Με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω.
Ανοίγεις τις ρυθμίσεις, πατάς την καρτέλα "Επιλογές" και πάνω στο κουτί της αναζήτησης γράφεις "auto"
Ρυθμίζεις όλους τους αυτοματισμούς όπως σε βολεύουν. Κάθε επιλογή έχει απο κάτω και επεξήγηση για το τι κάνει ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (εφόσον έχεις επιλεγμένη σαν γλώσσα του προγράμματος τα Ελληνικά)
 

发表时间 Wed 19 Feb 20 @ 3:25 pm
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.....
 

发表时间 Mon 24 Feb 20 @ 5:17 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)