快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Προβλημα με τους Virtual folders

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπερα !!
Χρησιμοποιω πολλους Virtual folders για πρωτη φορα μου εκανε το εξης πριν 15 μερες εναν Virtual folder ενω υπηρχε κανονικα στο ''δεντρο μου'' ο φακελος ξαφνικα διαπιστωσα οτι ηταν πλεον αδειος ενω το προηγουμενο βραδυ ολα λειτουργουσαν αψογα,εκλεισα το προγραμμα (γνησιο φυσικα και κανω ολες τις τελευταιες ενημερωσεις του virtual dj και των Windows σε Dell Inspiron 3537 i7- 8g ram 1tb σκληρο) εκανα restart και εμφανιστηκαν τα τραγουδια ολα κανονικα στον φακελο περασαν 10 μερες χωρις προβλημα και μου ξανα εκανε το ιδιο σε αλλον φακελο αυτη τη φορα εκανα restart και παλι ολα μια χαρα.
Ξερει κανενας γιατι γινετε αυτο ?
Εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αναλογο ?
 

发表时间 Wed 20 Feb 19 @ 6:25 pm
Δεν μου έχει τύχει ποτέ (και χρησιμοποιώ εκατοντάδες Virtual Folders)
Ερώτηση: Οι Virtual Folders που σου εμφάνισαν το πρόβλημα που είναι αποθηκευμένοι; Στον δίσκο C: ή σε άλλο μέρος (π.χ. σε εξωτερικό δίσκο) ;
 

发表时间 Thu 21 Feb 19 @ 7:39 am
Οι Virtual folders βρίσκονται στον C δεν χρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό και δεν έχω πειράξει τίποτα εκεί στα έγγραφα,έχω πολλούς Virtual folders εδώ και χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα.
 

发表时间 Thu 21 Feb 19 @ 9:47 pm
Όχι οτι παίζει ρόλο, αλλά χρησιμοποιείς κάποιο άλλο skin πέρα του default ?
 

发表时间 Thu 21 Feb 19 @ 11:05 pm
Όχι μόνο το default χρησιμοποιώ και αποφεύγω να είμαι παράλληλα την ώρα που "παίζω" στο internet η να κάνω άλλα πράγματα σε άλλα προγράμματα.
Από την δεύτερη φορά που μου το έκανε έχουν περάσει περίπου 10 μέρες και προς το παρόν είναι όλα εντάξει χωρίς να μου έχει ξανά συμβεί,βέβαια με το που ανοίγω το πρόγραμμα πλέον πάω στους Virtual folders να τους τσεκάρω ότι είναι όλα καλά στην θέση τους !!
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ένα update που νομίζω είχαν κάνει τα Windows εκείνες τις μέρες και ίσως να φταίει αυτό δεν είμαι όμως και πολύ σίγουρος ,για την ώρα το παρακολουθώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !!
 

发表时间 Sat 23 Feb 19 @ 7:06 pm
Το ιδιο ακριβως εκανε και σε μενα πριν 8 μηνες. Ο virtual folder υπηρχε αλλα δεν ειχε κανενα τραγουδι μεσα (κανονικα επρεπε να εχει πανω απο 100).
Εγω πανικοβληθηκα και δεν περιμενα να δω αν με επανεκινηση στρωσει, και πηρα backup προηγουμενης χρονικης στιγμης.
Εκτοτε μου εχει δημιουργησει ψυχαναγκασμο και παιρνω το ενα backup μετα το αλλο, για να ειμαι πιο ασφαλης.
Δυστυχως δεν το ειχα αναφερει τοτε, θεωρησα οτι κατι θα εφταιξε με τον εξωτερικο σκληρο (εκει ειναι ολη η δισκοθηκη μου),
αλλα τωρα βλεπω οτι στον φιλο το εκανε και στον C:
Παρακαλω αν πηγαινει καπου το μυαλο σας ασχοληθειτε λιγο μηπως βρειτε τι φταιει...

Για να βοηθησω οσο μπορω την κατασταση θα πω οτι
- Δουλευω ΜΟΝΟ με virtual folders και ειναι παρα πολλοι (ολοκληρο δεντρο)
- τα τραγουδια χαθηκανε απο εναν υποφακελο-υποφακελου κτλ τον οποιον ΔΕΝ ετυχε να ανοιξω-χρησιμοποιησω για αρκετο καιρο, ουτε να προσθεσω ουτε να αφαιρεσω, αλλα ουτε και να παιξω καποιο τραγουδι. Ετυχε λοιπον να τον ανοιξω καποια στιγμη και ειδα εκπληκτος οτι ητανε τελειως αδειος.

Θεωρω οτι ειναι πολυ σοβαρο θεμα να χανονται τραγουδια ξαφνικα απο τους virtual φακελους
και ακομα χειροτερα τρεμω στην ιδεα οτι αν κατα καιρους χανονται μερικα μονο διασπαρτα τραγουδια ισως να μην το καταλαβω ποτε.
 

发表时间 Sun 24 Feb 19 @ 7:18 pm
Δουλεύω και εγώ με πάρα πολλούς Virtual Folders και αρκετούς Filter Folders.
Τέτοιο πρόβλημα δεν εντόπισα ποτέ, οπότε όταν υφίσταται είναι σπανιότατο και η αιτία του είναι μάλλον άγνωστη.

Τα αρχεία των Virtual Folders είναι απλά XML αρχεία (με κατάληξη .vdjfolder)
Το VirtualDJ ΔΕΝ γράφει κάτι σ' αυτά τα αρχεία παρά μόνο όταν κάποιος προσθέτει αρχεία (με drag & drop) ή αφαιρεί (με δεξί κλικ -> Αφαίρεση)

Οπότε ο μοναδικός λόγος να "χάθηκαν" τα περιεχόμενα ενός Virtual Folder είναι να μην έγινε σωστή αποθήκευση του αρχείου μετά από ενημέρωση (π.χ. κρασάρισμα του προγράμματος ή του υπολογιστή ακριβώς την στιγμή που γίνονταν αποθήκευση του τροποποιημένου αρχείου).

Το πρόβλημα όμως που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είναι αυτό.
Το πρόβλημα είναι οτι για κάποιο λόγο το VirtualDJ δεν έδειχνε τα αρχεία του Virtual Folder. Δηλαδή το αρχείο του virtualfolder υπήρχε κανονικά στο δίσκο, μέσα του είχε αποθηκευμένα κανονικά τα τραγούδια, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα έδειχνε στον browser μέχρι την επανεκκίνηση.

Δεν πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μου ούτε έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από άλλο χρήστη μέχρι σήμερα.
Αυτό που θα δοκίμαζα εγώ "καλού/κακού" θα ήταν να κάνω ένα έλεγχο και ανασυγκρότηση στο σκληρό δίσκο.

Τέλος άλλη μία ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση να έκανες μετακίνηση (drag) του εικονικού φακέλου πριν σου παρουσιάσει το πρόβλημα;
 

发表时间 Mon 25 Feb 19 @ 10:29 am
Συγνωμη αν σου εδωσα να καταλαβεις αλλο πραγμα (γραπτος λογος)
Το ιδιο προβλημα περιεγραψα κι εγω πιο πανω: Ο virtual folder "XML" υπαρχει κανονικα αλλα δεν εχει "αρχεια-τραγουδια" μεσα του.
Και στην τελευταια σου ερωτηση : Ναι υπαρχει περιπτωση να μετακινησω (drag) τους virtual folders, δεν ξερω για τον συγκεκριμενον, αλλα μπορει να μετακινησα τον συγκεκριμενο φακελο η' μπορει να μετακινησα ολοκληρο τον "κορμο" που εχει αυτον τον φακελο.
Γενικως κατα καιρους κανω πολλες μετακινησεις και αλλαγες στους φακελους, αλλα και στα "αρχεια" μεσα σε αυτους.
Αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος που ξεκινησα να δουλευω με virtual folders, ετσι ωστε μετα απο καθε τετοια αλλαγη να μην εχω προβλημα στο backup του δευτερου HDD που θα ειχα αν πειραζα το δεντρο του σκληρου δισκου.
 

发表时间 Fri 01 Mar 19 @ 4:24 pm
Επανερχομαι για να ενημερωσω οτι απο την τελευταια φορα που μου το εκανε δεν ξανα ειχα καποιο αντιστοιχο προβλημα !!
 

发表时间 Fri 13 Dec 19 @ 4:44 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)