快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Αγορα Virtual Dj ??
Καλησπερα σε ολους εχω τον παρακατω controler http://www.hercules.com/us/leisure-controllers/bdd/p/239/djcontrol-air-s-series/ ,ασχολουμε ερασιτεχνικα , και εχω κατεβασει την δοκιμαστικη εκδοση για 30 μερες αν δεν κανω λαθος στις ημερες
Eιμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα και η ερωτηση ειναι , οτι για να κατεβασω την κανονικη εκδοση θελει 90,00 $ , αυτη η αδεια εχει ορισμενο χρονο , δηλαδη θελει καθε χρονο ανανεωση (χρηματα ? ) η ειναι για παντα
απο οτι διαβασα εδω , ειναι για δυο PC , αν χαλασει ο ενας υπολογιστης εχω δικαιωμα να το μεταφερω στον καινουργειο ??
και μια τελευταια ερωτηση ελπιζω μην σας κουρασα . Στις επιλογες για controler δεν υπαρχει ο ποιο πανω http://www.hercules.com/us/leisure-controllers/bdd/p/239/djcontrol-air-s-series/ , ομως ειδα οτι εχει την επιλογη για συτον που ειναι ηδη συνδεδεμενος για να κανω την σωστη αγορα χωρις προβληματα

Eυχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Aris K
 

发表时间 Tue 14 Nov 17 @ 7:34 pm
Γεια σου Αρη , η αδεια νομιζω ειναι για παντα ...αλλα εαν στην πορεια θελεις να αλλαξεις controller θα πρεπει να αγορασεις αλλη αδεια... τωρα οσο αφορα το αν μπορεις να εχεις την αδεια σε αλλον υπολογιστη μπορεις.. απλα θα πρεπει να συνδεεσαι με το λογαριασμο που εχεις στο virtual .το email εννοω!!
 

发表时间 Tue 14 Nov 17 @ 8:02 pm
Το VirtualDJ μπορείς να το εγκαταστήσεις σε όσους υπολογιστές θέλεις. Όμως μόνο 2 υπολογιστές μπορούν να έχουν ταυτόχρονα ενεργοποιημένη την άδεια σου.
Η ενεργοποιήση / απενεργοποιήση της άδειας γίνεται μέσω Internet και είναι αυτόματη. Δηλαδή όταν ενεργοποιείς την άδεια σου σε ένα τρίτο υπολογιστή αυτή απενεργοποιείται από τον πρώτο. Στο VirtualDJ δεν υπάρχει περιορισμός πόσες φορές ενεργοποιείς / απενεργοποιείς την άδεια σου είτε γενικά, είτε στον ίδιο υπολογιστή. Έτσι λοιπόν αν έχεις 3 ή 4 υπολογιστές μπορείς σε καθένα από αυτούς να ενεργοποιείς την άδεια σου αρκεί να έχεις πρόσβαση στο internet. Ο μόνος περιορισμός είναι οτι μόνο 2 από τους 4 θα μπορούν να έχουν ενεργή την άδεια την ίδια στιγμή.
Έτσι λοιπόν αν έχεις 1 laptop και 1 δεύτερο για backup μπορείς να έχεις ενεργή την άδεια σ' αυτά τα δύο. Αν έχεις κι ένα τρίτο σταθερό υπολογιστή στο σπίτι μπορείς να ενεργοποιήσεις κι έκει την άδεια, αλλά αυτόματα θα απενεργοποιηθεί η άδεια στον πιο "παλιό" υπολογιστή (έστω στο backup laptop). Αν ανοίξεις το backup laptop μπορείς και πάλι να ενεργοποιήσεις την άδεια σου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η άδεια του VirtualDJ συνδέεται με το προφίλ που έχεις εδώ στο forum και για να την ενεργοποιήσεις στο πρόγραμμα απλά κάνεις ένα login με τον ίδιο τρόπο που κάνεις login και εδώ.

Για να αγοράσεις μια άδεια δεν απαιτείται κάποιος controller. Όμως (ανάλογα με το πως χρησιμοποιείς ή θες να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα) χωρίς controller μπορεί και να μην χρειάζεσαι μια άδεια καθώς το πρόγραμμα είναι δωρεάν για οικιακή χρήση χωρίς controller με όλες του τις λειτουργίες ενεργές.

Οι άδειες αυτές καθ' αυτές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
Την PLUS που αφορά ένα και μόνο συγκεκριμένο controller* και που η τιμή της εξαρτάται από τον controller και
Την PRO που είναι το πλήρες πρόγραμμα χωρίς κανένα περιορισμό.
Την άδεια PRO μπορείς είτε να την αγοράσεις εφάπαξ (PRO Infinity - $299) και να την έχεις εφόρου ζωής, είτε να την αποκτήσεις συνδρομητικά πληρώνοντας $19 το μήνα (PRO Subscriber)
Προσοχή: Η συνδρομή, είναι απλά συνδρομή. Αν σταματήσεις την συνδρομή σου σταματάς να έχεις άδεια PRO. Βέβαια, μπορείς να ξεκινήσεις και να σταματήσεις τη συνδρομή σου απεριόριστες φορές. Τέλος, η συνδρομή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόγραμμα πληρωμής με δόσεις. Δηλαδή δεν αποκτάς την άδεια PRO Infinity αν είσαι συνδρομητής για Χ μήνες.

Σημείωση για την άδεια PLUS:
Η άδεια PLUS ξεκλειδώνει ένα και μόνο συγκεκριμένο controller. Αν κάποια στιγμή αλλάξεις controller θα πρέπει να αγοράσεις μια καινούργια άδεια PLUS από την αρχή. Επίσης, αν επιχειρήσεις να συνδέσεις ταυτόχρονα 2 διαφορετικούς controllers θα χρειαστείς και δεύτερη άδεια για τον δεύτερο controller.
 

发表时间 Wed 15 Nov 17 @ 11:48 am
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και απο τους δυο !!!!
 

发表时间 Wed 15 Nov 17 @ 8:04 pm
Καλησπέρα

Να ρωτήσω και εγώ , αν αγοράσω άδεια για τον controller μου , μπορώ να έχω custom mapping για τον συγκεκριμένο controller σωστά;
Και κάτι ακόμα , μπορώ να αναβαθμιστώ από plus άδεια , σε pro πληρώνοντας την διαφορά ;

Ευχαριστώ.
 

发表时间 Sun 26 Nov 17 @ 6:52 pm
1) Ναι

2) Όχι
 

发表时间 Mon 27 Nov 17 @ 12:25 pm
thnks
 

发表时间 Mon 27 Nov 17 @ 2:39 pm
Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα να ρωτήσω : αγόρασα πρόσφατα μηνιαία συνδρομή virtualdj PRO μέσω πιστωτικής κάρτας (22,10 EUR) και στο τιμολόγιο αναφέρονται:
Περίοδος υπολογισμού : μηνιαίως και διάρκεια συνδρομής : χωρίς προθεσμία
Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα αυτόματα θα χρεώνεται η κάρτα μου με το αντίστοιχο ποσό και αν αυτό ισχύει πως αυτό ακυρώνεται δεδομένου ότι στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει μόνο η περίοδος χρήσης που ήδη πλήρωσα.
Ευχαριστώ.
 

发表时间 Mon 24 Sep 18 @ 11:19 am
Ναι, σημαίνει οτι στο τέλος του μήνα θα σε ξαναχρεώσει για τον επόμενο.
Για να σταματήσεις τη συνδομή σου πας εδώ: http://www.virtualdj.com/buy/index.html και πατάς το κουμπί cancel
 

发表时间 Mon 24 Sep 18 @ 12:33 pm
Σ ευχαριστώ!
 

发表时间 Mon 24 Sep 18 @ 1:00 pm
ΚΣΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΑΓΒΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΝΕΟΘΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 5-2023 ΤΙ ΕΝΟΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ΄ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ΄ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΓΩΡΑΖΑ ΜΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 

发表时间 Sun 21 Jun 20 @ 4:35 am
Καλησπέρα σε όλους!! Αποφάσισα να αγοράσω για την κονσόλα μου (ddj-rb) το πακέτο home plus το οποίο γνωρίζω ότι θα είναι συμβατό μόνο για την συγκεκριμένη κονσόλα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: όταν θα πληρώσω το πακέτο μετά τι θα πρέπει να κάνω ώστε να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο πακέτο; Θα μου σταλεί κάποιος κωδικός τον οποίο θα γράψω κάπου ή απλά θα κάνω log in στο πρόγραμμα και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η άδεια; Επίσης ένα τελευταίο ερώτημα: Όταν μετά από καιρό αλλάξω λάπτοπ και έχω πάλι την ίδια κονσόλα δηλαδή δεν θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο πακέτο, απλά θα πρέπει αφού κατεβάσω το πρόγραμμα στο καινούργιο μου λάπτοπ να κάνω στο πρόγραμμα log in με τον κωδικό μου και απλά θα ενεργοποιηθεί η άδεια μου; Ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ....
 

发表时间 Mon 15 Mar 21 @ 8:26 pm
1) Δεν θα σου σταλεί κάποιος κωδικός. Δεν υπάρχει κωδικός.
2) Κατά την αγορά που θα κάνεις η άδεια σου θα προστεθεί στο προφίλ σου σε αυτό εδώ το site.
3) Στο πρόγραμμα θα συνδεθείς με το ίδιο προφίλ (το ίδιο email και password που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς εδώ) και αυτόματα θα "ξεκλειδώσει" η κονσόλα σου.
4) Στο νέο laptop (ή και σε δεύτερο υπολογιστή) απλά θα κάνεις log in με τα στοιχεία του προφίλ σου
 

发表时间 Mon 15 Mar 21 @ 9:31 pm
djjan7Home userMember since 2019
Καλησπερα αγορασα την NUMARK NS4-FX και θελς να την ενεργοποιησω στο virtual τι πρεπει να κανω.
Εχω ηδη αδεια
 

发表时间 Wed 11 May 22 @ 5:29 pm