快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Μεταφορα hot cue απο παλιοτερο virtual

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

hercogrHome userMember since 2016
Καλως σας βρηκα!
Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Η κατασταση μου εχει ως εξης..επαιζα επαγγελματικα μουσικη για αρκετα χρονια αλλα σταματησα τα 3 τελευταια για προσωπικους λογους!Τωρα ηρθε η στιγμη να επανελθω..οποτε ειπα να οργανωθω!ειχα 4 σκληρους και καθισα τους καθαρισα και ετσι ολη η μουσικη μου ειναι σε εναν!Επαιζα με το virtual 5 pro και κονσολα herculs rmx!
Τωρα θα ξεκινησω με την ιδια κονσολα αλλα με το virtual 7!

Θελω να ρωτησω..
1)Τα hot cue που ειχα φτιαξει ολα αυτα τα χρονια τι θα απογινουν?
2)Πειραζει που εβαλα ολες τις database των σκληρων που χρησιμοποιουσα στον καινουριο δισκο?

Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που θα σπαταλησετε διαβαζοντας αυτο το topic!
 

发表时间 Mon 14 Nov 16 @ 8:11 am
Με τον τρόπο που περιγράφεις τις εργασίες που έκανες, η απάντηση είναι οτι θα χρειαστεί να φτιάξεις όλα τα cues από την αρχή.
1) Δεν γίνεται να περάσεις 4 βάσεις σε ένα δίσκο. Δεν ξέρω τι εννοείς οτι αντέγραψες όλες τις βάσεις, αλλά για κάθε δίσκο η βάση είναι μία
2) Αν τα αρχεία όπως τα "καθάρισες" δεν είναι στις αρχικές τους θέσεις τότε πάλι το VirtualDj δεν θα ξέρεις που να τα βρει και επομένως θα έχει χάσει τα cues.

Για να μην έχανες τα cues θα έπρεπε να μας ρωτήσεις ΠΡΙΝ κάνεις τις αλλαγές
 

发表时间 Mon 14 Nov 16 @ 11:46 am
hercogrHome userMember since 2016
Καταρχην ευχαριστω θερμα για την απαντηση!

Εκανα χαζομαρα δηλαδη..και μου πηρε και ποσες μερες για να ξεκαθαρισω την μουσικη μου..οσο για τα database καθε σκληρος ειχε την δικη του οποτε ολες τις database δηλαδη 4 τις εβαλα στον νεο σκληρο!

Υπαρχει καποια λυση "γιατρε" μου η ειναι μονοδρομος και πρεπει να κατσω να τα φτιαξω απο την αρχη?
 

发表时间 Mon 14 Nov 16 @ 2:03 pm
djadamxControlleristMember since 2006
Αν τα γυρίσεις στους παλιούς δίσκους με μαζικά copy paste το ίδιο και τα αρχεία και ξαναρωτήσεις ? Εκτός αν τα έχεις μπερδέψει ήδη στον νέο σκληρό.
 

发表时间 Tue 15 Nov 16 @ 6:27 pm
hercogrHome userMember since 2016
Καλησπερα!ειναι ηδη μπερδεμενα και αρχειοθετημενα!κανενας τιτλος δεν ταιριαζει με τους παλιους δισκους!πακετο!δεν πειραζει..καλα να ειμαστε να φτιαχνουμε cue!!
 

发表时间 Tue 15 Nov 16 @ 6:30 pm
Ναι, έτσι όπως τα περιγράφεις η λύση είναι να τα φτιάξεις όλα από την αρχή.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως έβαλες και τις 4 database μέσα στον ίδιο δίσκο... :P

Η database για την version 5 είναι ένα αρχείο (VirtualDj Local Database.xml) στο root του δίσκου.
Αν προσπάθησες να αντιγράψεις 4 αρχεία με το ίδιο όνομα στην ίδια θέση τότε ή κράτησες μόνο μία από τις 4 βάσεις (αφού κάθε φορά που έκανες "copy" αντικαθιστούσες την προηγούμενη) ή κατέληξες με 4 αρχεία τύπου VirtualDj Local Database.xml, VirtualDj Local Database (1).xml, VirtualDj Local Database (2).xml και VirtualDj Local Database (3).xml.
Ότι από τα δύο και να έκανες, το VirtualDj διαβάζει ΜΟΝΟ την μία βάση (VirtualDj Local Database.xml)

Βέβαια στην περίπτωση σου πάλι δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά. Πέρα από το γεγονός οτι οι περισσότερες εγγραφές θα έδειχναν αρχεία που λείπουν (χήρες εγγραφές στη βάση) καθώς τα αρχεία έχουν μετακινηθεί σε άλλη θέση, το VirtualDj 8 ΔΕΝ κάνει αυτόματη μετατροπή της βάσης δεδομένων της έκδοσης 5.
Θα έπρεπε να ζητήσεις από το Support ένα Special Download της έκδοσης 6 για να μετατρέψει την βάση του VirtualDj 5 στην έκδοση 6, και μετά να χρησιμοποιήσεις το VirtualDj 8 για να πάρεις τη νέα βάση! (Το VirtualDj 6 και VirtualDj 7 χρησιμοποιούσαν την ίδια βάση δεδομένων)
 

发表时间 Fri 18 Nov 16 @ 12:59 pm
hercogrHome userMember since 2016
Καλημερα και ευχαριστω για την συμμετοχη!

Τις 4 database τις δεχτηκε ο σκληρος δισκος χωρις να κανει καποια μετατροπη και τις δεχτηκε ολες χωρις καμια αντικατασταση!καθε σκληρος δισκος απο τους παλιους πηρε ονομα στον καινουριο με φακελο!α β γ δ!σε καθε ενα απο αυτους εβαλα και την database!το κακο ειναι οτι ειχα απειρα cue και πρεπει να τα φτιαξω απο την αρχη,το καλο ομως ειναι οτι εγινε νοικοκυρεμα απιστευτο και θα με βοηθησει στο να παιζω πιο ευκολα μουσικη!ακομα δεν εχω ξεκινησει..οταν αρχισω με το καλο θα σας πω τα νεα μου!ευχαριστω και παλι ολους που ασχοληθηκατε!
 

发表时间 Sat 19 Nov 16 @ 7:20 am
hercogr wrote :
Καλημερα και ευχαριστω για την συμμετοχη!

Τις 4 database τις δεχτηκε ο σκληρος δισκος χωρις να κανει καποια μετατροπη και τις δεχτηκε ολες χωρις καμια αντικατασταση!καθε σκληρος δισκος απο τους παλιους πηρε ονομα στον καινουριο με φακελο!α β γ δ!σε καθε ενα απο αυτους εβαλα και την database!


Άραγε καμία από τις 4 δεν θα αναγνωριζόταν από το VirtualDj σαν database αφού το VirtualDj κοιτάζει μόνο το root του δίσκου για συγκεκριμένο αρχείο, και όχι μέσα σε τυχόν υποφακέλους δικής σου έμπνευσης! :P

(Εντάξει, λύθηκε η απορία μου)
 

发表时间 Mon 21 Nov 16 @ 8:52 am
hercogrHome userMember since 2016
Ναι οντως!Πρεπει να ειχα μεγαλη εμπνευση εκεινη την ωρα..τι εννοεις οτι κοιταζει το rout?και βασικα τι σημαινει rout?αν εχεις την καλοσυνη να μου εξηγησεις..σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι με αυτη την απορια!Ευχαριστω!
 

发表时间 Mon 21 Nov 16 @ 3:01 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)