快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Ελλατωματικη Pioneer DDJ-RX απο την παραλαβη της....

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Παιδια αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα και θελω την βοηθεια σας, συμβουλες κτλ....
Στις 28-10-2016 αγορασα την Pioneer DDJ-RX απο ενα καταστημα, και με το που την ανοιξα διαπιστωσα οτι το usb βυσμα της εχει τζογο, με αποτελεσμα το pc μια να την "βλεπει" και μια οχι !!!
Επεσε 3ημερο, κι ετσι την Δευτερα την επεστρεψα πισω,. Αυτοι με την σειρα τους την εστειλαν στο service (intersys) και απο τοτε ΕΜΠΛΕΞΑ !!!
Μετα απο 2 μερες απαντησανε (οχι σε μενα , αλλα στο καταστημα και εκεινο ενημερωνει εμενα) οτι η κονσολα εχει εκτος απο το usb, εχει και καμμενη πλακετα, δηλαδη αν κουμπωνα 2 cd players ΔΕΝ θα τα αναγνωριζε...
Το καταστημα ζητησε αντικατασταση του προιοντος αλλα η απαντηση απο την intersys ειναι οτι η πολιτικη της Pioneer ειναι να ΜΗΝ αντικαθιστουνε προιοντα αλλα να τα επισκευαζουν οταν μπορουνε.
Θα πρεπει λοιπον να περιμενουμε τα ανταλλακτικα να ερθουν, οταν ερθουν, 7-10-20 μερες, κανεις δεν ξερει, ουτε οι ιδιοι....και οταν την επισκευασουνε θα μου την στειλουνε.

Μα καλα γινονται αυτα τα πραγματα το 2016 ?
Ποια τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες ?
Τι μου συμβουλευτε να κανω ?

Μεχρι στιγμης
1) εχω μιλησει με την intersys χωρις να καταφερω τιποτα
2) Με τον συνηγορο του καταναλωτη : θελει εγγραφη καταγγελια, και ισως να καταφερουνε να παρω τα χρηματα πισω...
3) με το καταστημα που την αγορασα : ζητησα λογο ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ προς το συγκεκριμενο προιον, τα χρηματα μου πισω...Ειμαι σε αναμονη να μιλησουνε με την intersys
4) Με δικηγορο που απλα περιμενει το πρασινο φως για να ξεκινησει μηνυση !!!

Φυσικα και δεν θα σφησω ετσι,
Φυσικα και δεν θελω την συγκεκριμενη κονσολα,

Εχει "κερδισει" κανενας αλλος εδω τετοιο "λαχειο" ?
Ρωταω μηπως υπαρχει συγκεκριμενος "δρομος" για την επιλυση τετοιων θεματων !!

Ευχαριστω

发表时间 Mon 07 Nov 16 @ 9:45 am
Καμία εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει αντικατάσταση προϊόντος.
Υπάρχει μόνο η εγγυήση DOA 10 ημερών (Defective On Arrival) η οποία όμως είναι "πρόσθετη" υπηρεσία στην Ελλάδα και προσφέρεται προεραιτικά από τις εταιρείες. Αν η Intersys δεν δίνει εγγύηση DOA τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νομικά. Αν δείνει εγγύηση DOA τότε είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τους όρους DOA δηλαδή αντικατάσταση εφόσων το προβληματικό προϊόν τους κοινοποιήθηκε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

发表时间 Mon 07 Nov 16 @ 2:58 pm
djnet71PRO InfinityMember since 2007
Μόνο στην Ελλαδάρα αυτά!!!Τα ίδια είχα τραβήξει κι εγώ με την DENON από METRO AUDIO SYSTEMS!!!
Στείλε mail στην pioneer έξω περιγράφοντας ακριβώς τι έχει γίνει και τι σου έχουν απαντήσει!Επίσης προχώρα με καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή!
Τέλος θα σου πρότεινα ότι συνεννόηση κάνεις από εδώ και πέρα με κατάστημα και INTERSYS να την κάνεις με mail!!!Tα γραπτά μένουν,να θυμάσαι πάντα!!!

Πως και δεν ψάχτηκες για αγορά απέξω???
Στην Ελλάδα η κατώτερη τιμή που είδα έχει 986,00 ενώ εδώ : http://www.juno.co.uk/products/pioneer-ddj-rx-rekordbox-dj-controller/587440-01/ έχει 852,74 + 15,73 μεταφορικά = 868,47 !!! Άσε που αν τους στείλεις mail και ζητήσεις και κάποια έκπτωση σε τόσο μεγάλο ποσό θα στην κάνουν(μιλάω εκ πείρας)!
120 ευρουλάκια είναι αυτά και είναι ευέλικτοι με θέματα εγγύησης και έχουν και DOA!!!

Επίσης πρόσφατα αγόρασα από AMAZON.CO.UK εξωτερικό σκληρό δίσκο κόστος 210 ευρώ.Ήρθε και πήγα να του περάσω κατευθείαν την μουσική μου!Ο δίσκος πρέπει να κράσαρε και κόλλησε το copy paste!Δοκίμασα format αλλά τίποτα!Τους έστειλα mail άμεσα και περιέγραφα τι έγινε και οι Επαγγελματίες τι έκαναν????
Καταρχήν την ίδια στιγμή κάνανε αποστολή νέο ίδιο δίσκο(χωρίς καμία χρέωση ούτε για τον δίσκο ούτε για τα μεταφορικά) και μου έστειλαν και tracking number!Επίσης μου ζήτησαν να επιστρέψω τον προβληματικό μέσα σε ένα μήνα!Να βγάλω φωτογραφία την απόδειξη από τα ΕΛΤΑ και να τους την στείλω στο mail!Την επόμενη μέρα τον έστειλα πίσω πρωί πρωί,έβγαλα φωτό την απόδειξη αποστολής και την έστειλα με mail!Την ίδια μέρα το απόγευμα μου είχαν βάλει στην τράπεζα μου τα χρήματα της αποστολής(10,40 ευρώ)και σε 4 μέρες παρέλαβα και τον νέο!!!

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση!!!
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα!!!!

发表时间 Mon 07 Nov 16 @ 5:52 pm
PhantomDeejay wrote :
Καμία εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει αντικατάσταση προϊόντος.
Υπάρχει μόνο η εγγυήση DOA 10 ημερών (Defective On Arrival) η οποία όμως είναι "πρόσθετη" υπηρεσία στην Ελλάδα και προσφέρεται προεραιτικά από τις εταιρείες. Αν η Intersys δεν δίνει εγγύηση DOA τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νομικά. Αν δείνει εγγύηση DOA τότε είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τους όρους DOA δηλαδή αντικατάσταση εφόσων το προβληματικό προϊόν τους κοινοποιήθηκε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Πως μπορω να μαθω αν η intersys εχει η' δεν εχει DOA ?
Οχι βεβαια ρωτωντας τους ιδιους, αλλα καπου ισως να διαβασω τους ορους, η αν ξερει κανεις...

发表时间 Mon 07 Nov 16 @ 7:18 pm
DOA δίνει (ή δεν δίνει) το κατάστημα που έκανες την αγορά και όχι ο επίσημος εισαγωγέας ή το επίσημο service.
Για να μάθεις αν η Intersys προσφέρει εγγύηση DOA θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους ή να κοιτάξεις τους όρους συναλλαγών στο site της εταιρείας.

Αν μια επιχείρηση προσφέρει DOA τότε είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ να την προσφέρει άνευ όρων και για όλα της τα προϊόντα.

发表时间 Wed 09 Nov 16 @ 12:51 pm
το ιδιο επαθα.. και εγω με την rr αλλα ευτηχως ηταν ανοιχτο το κουτι οταν μ ηρθε..εμενα επαιζε μονο το αριστερο ντεκ.. την ανοιξαν τα παιδια να την δουν ειπε αυτος ο μ.. στο τηλ που μιλουσε απο κει που την πηρα για να την δουν.. και ειχα αυτη την δικαιολογια.. και μου την αλλαξανε μετα απο κανα μηνα.. ατυχια! τι να πω καλο κουραγιο!

发表时间 Thu 10 Nov 16 @ 3:18 pm
Τελικα κινησα διαδικασια επιστροφης χρηματων απο το καταστημα που την αγορασα φυσικα και ΟΧΙ απο την intersys !!
Δεν μπορω να πω τα παιδια εδω στο καταστημα ειναι με το μερος μου και ξεκινησανε διαδικασια να μου επιστρεψουν τα χρηματα.
Τωρα τι θα κανουν μετα με την Interys δεν εχουν αποφασισει ακομα. Αν δηλαδη θα κινηθουνε νομικα η' οχι.
Η intersys παντος ζει ακομα στον δικο της κοσμο, να επισκευασει δηλαδη την κονσολα (οταν προμηθευτει τα ανταλλακτικα) και να την στειλει παλι στο καταστημα.
Θα ενημερωσω εκ νεου τι θα συμβει, προς ενημερωση συναδελφων....

nicko111 : Οταν λες οτι το κουτι ηταν ανοιχτο τι ακριβως εννοεις ? Γιατι εγω ειδα στην δικια μου οτι το μονο που κρατουσε το κουτι σφραγισμενο ηταν το αυτοκολλητο της acs courier. Θα ψαξω στο youtube μηπως βρω αναλογο βιντεο με ανοιγμα συσκευασιας....

edit: Σε ενα βιντεο που βρηκα https://www.youtube.com/watch?v=AMa5pc3_-xE δεν φαινεται να ειναι σφραγισμενη ουτε αυτη. Ετσι μου ηρθε κι εμενα με ενα αυτοκολλητο απ εξω της αποστολης acs courier . Απο μεσα ακριβως το ιδιο, ΧΩΡΙΣ ζελατινες στα decks αλλα και σε αλλα σημεια της κονσολας, που αλλες κονσολες π.χ denon mc7000 εχουν !!!

发表时间 Thu 10 Nov 16 @ 7:19 pm
djnet71PRO InfinityMember since 2007
periptero wrote :
Τελικα κινησα διαδικασια επιστροφης χρηματων απο το καταστημα που την αγορασα φυσικα και ΟΧΙ απο την intersys !!
Δεν μπορω να πω τα παιδια εδω στο καταστημα ειναι με το μερος μου και ξεκινησανε διαδικασια να μου επιστρεψουν τα χρηματα.
Τωρα τι θα κανουν μετα με την Interys δεν εχουν αποφασισει ακομα. Αν δηλαδη θα κινηθουνε νομικα η' οχι.
Η intersys παντος ζει ακομα στον δικο της κοσμο, να επισκευασει δηλαδη την κονσολα (οταν προμηθευτει τα ανταλλακτικα) και να την στειλει παλι στο καταστημα.
Θα ενημερωσω εκ νεου τι θα συμβει, προς ενημερωση συναδελφων....

nicko111 : Οταν λες οτι το κουτι ηταν ανοιχτο τι ακριβως εννοεις ? Γιατι εγω ειδα στην δικια μου οτι το μονο που κρατουσε το κουτι σφραγισμενο ηταν το αυτοκολλητο της acs courier. Θα ψαξω στο youtube μηπως βρω αναλογο βιντεο με ανοιγμα συσκευασιας....

edit: Σε ενα βιντεο που βρηκα https://www.youtube.com/watch?v=AMa5pc3_-xE δεν φαινεται να ειναι σφραγισμενη ουτε αυτη. Ετσι μου ηρθε κι εμενα με ενα αυτοκολλητο απ εξω της αποστολης acs courier . Απο μεσα ακριβως το ιδιο, ΧΩΡΙΣ ζελατινες στα decks αλλα και σε αλλα σημεια της κονσολας, που αλλες κονσολες π.χ denon mc7000 εχουν !!!

Η σωστή διαδικασία είναι αν πάρεις χρήματα πίσω να τα πάρεις από εκεί που τα έδωσες.Μεγάλο μπράβο στο κατάστημα που ξεκίνησε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων!Το λέω γιατί στο ίδιο δικό μου θέμα το κατάστημα είχε πάρει το μέρος της αντιπροσώπου εταιρείας και μου έλεγε πως δεν δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων αλλά μόνο δωρεάν επισκευή!!!
Εύχομαι να πάρεις σύντομα τα χρήματα πίσω γιατί είναι και μεγάλο το ποσό και να αγοράσεις επιτέλους αυτό που θέλεις!

发表时间 Sat 12 Nov 16 @ 2:29 pm

(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)