快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Συντόμευση κομματιών...

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλώς ή κακώς, από την πρώτη στιγμή που άρχισα να δημιουργώ την μουσική βιβλιοθήκη μου, επέλεξα να ταξινομώ άμεσα τα κομμάτια σε διάφορους φακέλους, με κριτήριο το στυλ τους.

Αυτό το έκανα, με το σκεπτικό και να μην “δεσμεύομαι” από το όποιο software για να το επιτύχω αυτό (π.χ. φίλτρα, virtual folders, κ.τ.λ.) και να μπορώ άμεσα και με έναν απλό player να αναπαράγω μια λίστα από κομμάτια ίδιου στυλ.

Όμως, κατ’ αυτόν τον τρόπο είμαι αναγκασμένος να “σπάω” τις όποιες συλλογές ή τα όποια album ή ακόμη και τα όποια singles (εάν και όταν υπάρχουν διαφορετικού στυλ edits – versions).
Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε να διατηρώ διπλότυπα αρχεία – κομμάτια, ώστε ένα κομμάτι να υπάρχει και στον φάκελο του αντίστοιχου στυλ και στο φάκελο του album. Αυτό, όμως, δεν θα ήταν λειτουργικό και γιατί θα έπρεπε να διπλοπερνάω POIs και θα χρειαζόμουν 1 Petabyte δίσκο...

Το ερώτημα είναι εάν δημιουργήσω συντομεύσεις αρχείων (π.χ. το κομμάτι κανονικά στον φάκελο και συντόμευσή του στο album), αυτό θα δουλέψει? Το VDJ θα αναγνωρίσει την συντόμευση και θα την αναπαράγει κανονικά? Εάν όχι, άλλη πρόταση - λύση επί του θέματος?
 

发表时间 Sat 15 Oct 16 @ 7:11 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Oxi ta shortcuts den einai "pragmatika" arxeia kai den prokeitai na ta dei to VirtualDJ.
 

发表时间 Sat 15 Oct 16 @ 9:44 am
Δυστυχώς κατά την άποψη μου ξεκίνησες με τον πιο λάθος τρόπο και για τους πιο λάθος λόγους.
Λύση εύκολη δεν υπάρχει...

Η άποψη μου είναι να πάρεις 2-3 εβδομάδες άδεια, και να καθήσεις να φτιάξεις τη μουσική σου βιβλιοθήκη από την αρχή με αποδοτικότερο τρόπο.

Θες δεν θες θα πρέπει ως ένα βαθμό να στηριχθείς σε κάποιο software.
Το "κλειδί" στην όλη υπόθεση είναι οτι αν αύριο θελήσεις να αλλάξεις πρόγραμμα τότε ευτυχώς όλα τα προγράμματα διαβάζουν λίστες m3u.
Οπότε αν π.χ. οργανώσεις τις λίστες σου με την βοήθεια φίλτρων και εικονικών φακέλων στο VirtualDj, τότε για να αλλάξεις πρόγραμμα απλά θα χρειαστεί να κάνεις export μερικές λίστες σε m3u και μετά import στο νέο πρόγραμμα.
Διαδικασία σαφώς πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα από αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή...

Επαναλαμβάνω οτι αυτή είναι η καθαρά δική μου προσωπική άποψη. Όχι λόγω VirtualDj, αλλά λόγω ευκολίας διαχείρισης της μουσικής σου βιβλιοθήκης...
 

发表时间 Mon 17 Oct 16 @ 3:05 pm
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τους 2 σας...

Όσον αφορά την μουσική μου βιβλιοθήκη, όπως ανέφερα και στο αρχικό post, καλώς ή κακώς πλέον έτσι είναι τα πράγματα... :-( Θεωρώ δε, πάρα πολύ δύσκολο να κάνω αναταξινόμηση, διότι θα πρέπει να "ξεθάψω" όλα μου τα βινύλια, τα cd κ.τ.λ., ώστε να βρω τίτλους από album - maxi singles - singles, κ.τ.λ.

Πάντως, αυτού του είδους η ταξινόμηση με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ, όταν τυχαίνει να παίξω με USB Sticks σε συνδυασμό με Cd Players (που διαθέτουν ανάλογη θύρα) και φυσικά χωρίς οποιαδήποτε playlist (βλέπε φαινόμενο "κασέτα")...
 

发表时间 Mon 17 Oct 16 @ 7:23 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)