快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Απορία με Traktor X1

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να συνδέσω την X1 με το virtualdj αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Στην 7 έπαιζε κανονικά αλλά στην 8 ενώ την βλέπει κανονικά δεν εχει ανταπόκριση στο custom mapper. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει....
 

发表时间 Tue 08 Dec 15 @ 8:51 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
me ton default "factory" mapping, douleuei kanonika ?

An den kanw lathos, i X1 prostethike stin version 8, opote me tin 7 tha xrisimopoiouses kapoio custom definition. An einai auti i periptwsi kai theleis akoma na xrisimopoiiseis auto to definition me tin 8, tha prepei na to metonomaseis apo onoma.xml se force-onoma.xml. to definition tha to vreis sto /Devices folder.
 

发表时间 Tue 08 Dec 15 @ 9:11 pm
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Ούτε με το factory default δουλεύει. Εχω διαγράψει ότι αρχείο υπήρχε στο Devices folder όπως επίσης και στο mappars folder.
Συνδέω την X1, την βλέπει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται στο factory default παρά μόνο η ροδέλα του browser και των effect. Τα κουμπιά δεν μου δείχνουν ότι έχουν επικοινωνία
 

发表时间 Tue 08 Dec 15 @ 10:02 pm
Αν χρησιμοποιείς κάποιο custom MIDI Template τότε ναι δεν θα δουλέψει. Η X1 είναι προγραμματισμένη να δουλεύει με το default MIDI template.
Οπότε άνοιξε το Controller Editor της NI και κοίτα αν μπορείς να επαναφέρεις το factory default template στο μηχάνημα σου.
Εάν δεν μπορείς να το επαναφέρεις θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να το κάνω εξαγωγή εγώ από κάποιον υπολογιστή και να στο ανεβάσω.
 

发表时间 Wed 09 Dec 15 @ 11:06 am
yamitdmPRO InfinityMember since 2009
Ευχαριστώ Phantom αυτό που μου είπες ήταν
 

发表时间 Thu 10 Dec 15 @ 7:44 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)