快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Διακοπή ήχου για 2-3 δεύτερα

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

telsonPRO InfinityMember since 2011
Καλησπέρα παιδιά!
Έγραψα κατά λάθος το πρόβλημά μου σε διάλογο με άλλο χρήστη που έχει σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με 'μένα, ζητώ συγνώμη.
Χρησιμοποιώ την Hercules RMX2, με το VDJ 8 εδώ και 3 εβδομάδες, και πριν με το VDJ 7. Από τότε που έχω την RMX2, εδώ και ένα χρόνο, με το VDJ7, όλα μια χαρά. Πριν 3 εβδομάδες είπα να δοκιμάσω το VDJ 8, και να περάσω σε αυτό. Από τότε και στο VDJ 7 σχεδόν κάθε 3 μέρες, έχω 2-3 φορές το βράδυ που σταματάει η μουσική (κολλάει το VDJ) για 2-3 δεύτερα, και συνεχίζει μετά. Κάποιες φορές μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει ότι το firmware της κονσόλας είναι παλιό και ότι πρέπει να κάνω update στο firmware. Το έκανα πριν 5 μέρες, ακολούθησα τις οδηγίες της Hercules, μετά από e-mail σε εκείνους, να το κάνω χειροκίνητα επειδή στο auto update κολλάει στο 4 βήμα. Ξανά τα ίδια. Δουλεύω σε macbook pro 13.3, με i5, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 3000 384 MB, και OS X Lion. Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω και τα 2 προγράμματα, και να τα ξαναβάλω, μήπως και έχουν πάρει κάποιο update που κάνει αυτό το πρόβλημα. Έχω αποθηκευμένα τα προγράμματα χωρίς τα update. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
 

发表时间 Wed 30 Sep 15 @ 3:39 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιο update του VDJ 8 να δημιουργεί τέτοιο θέμα. Σε όλα τα forums των music softwares αναφέρεται ότι τα Mountain Lion είναι τα καλύτερα για τη δουλειά μας. Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα έκανα πλήρη απεγκατάσταση και στα δύο softwares, μετά θα περνούσα τα Mountain Lion και μετά θα φόρτωνα το VDJ 8 μόνο..

(απάντησα και στο δικό μου νήμα..)
 

发表时间 Wed 30 Sep 15 @ 8:41 pm
telsonPRO InfinityMember since 2011
Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω. Επειδή παίζω σε μαγαζί, με έχει πεθάνει. Χθες μου το έκανε 5 φορές (πρώτη φορά 5 σε ένα βράδυ). Θα το κάνω και θα σε ενημερώσω!!!
 

发表时间 Thu 01 Oct 15 @ 10:08 am
telsonPRO InfinityMember since 2011
Καλησπέρα DrJekyl!
Συγγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω πίσω, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω πρώτα, και να δω ότι όλα δουλεύουν σωστά.
Δεν ήταν αυτό που μου είπες, και αφού έκανα μέχρι και format το μηχάνημα και μου το ξανάκανε, βρήκα κατά λάθος το τι έφταιγε. Ήταν κάτι που είχα δοκιμάσει από την αρχή αλλά δεν μου παρουσίαζε τίποτα. Το καλώδιο USB! Αυτό λοιπόν υπό προϋποθέσεις και σε συγκεκριμένο χώρο σε ένα μαγαζί, που το το καλώδιο είχε κάποια κλίση, έχανε στιγμιαία την σύνδεση με το μηχάνημα μόνο στο τμήμα του ήχου, αφού τα controlers δουλεύανε σωστά. Έτσι η κονσόλα έβλεπε ότι δεν δουλεύει κανονικά και ζητούσε firmware update.
Κάποια στιγμή σε άλλο μαγαζί κατά λάθος κούνησα το καλώδιο και ξανάκανε το πρόβλημα. Το άλλαξα και όλα OΚ. Που να πάει το μυαλό μου όταν το έχω δοκιμάσει κουνώντας το πιο πριν και δεν μου έκανε τίποτα. Τελοσπάντων, σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση όπως και να έχει!
 

发表时间 Tue 10 Nov 15 @ 6:59 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)