快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: KALHMERA SE OLOYS!!!! NEOS USER SOFIA....

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

kalhmera se olous... den ta pao kala me ta greekglish...
thelo na matho poso exei to virtual dj pro i le i mia version pano apo 7.05 telos panton
kai an mporo na to vro stin ellada vevaia giati ektos ksero pou tha to vro...
sas efxaristo poli!!!!!
sofia...
 

发表时间 Tue 11 Feb 14 @ 2:55 am
Καλημέρα / καλησπέρα.

Το VirtualDJ LE θα το βρεις ΜΟΝΟ μαζί με την αγορά κάποιου controller καθώς αποτελεί συνοδευτικό πρόγραμμα του controller και δουλεύει ΜΟΝΟ μ' αυτόν.

Το VirtualDJ PRO FULL θα το βρεις για αγορά νόμιμα μόνο εδώ σ' αυτό το site http://www.virtualdj.com/buy/index.html καθώς δεν υπάρχουν resellers. Η τιμή του είναι $299 ή αλλιώς 242€. Σ΄ αυτή την τιμή πρέπει να υπολογίσεις και τον Ελληνικό ΦΠΑ 23% οπότε η τελική του τιμή είναι 298€.

Εάν έχεις κάποια έκδοση LE ή σκοπεύεις να αγοράσεις ένα controller που να δίνει το VirtualDJ LE σαν συνοδευτικό πρόγραμμα τότε θα δικαιούσαι έκπτωση για την αγορά του PRO FULL που ανάλογα με τον controller μπορεί να φτάνει μέχρι και το 50%

Τέλος η τελευταία έκδοση του VirtualDj είναι η 7.4.1
Όμως συνήθως οι εκδόσεις LE δεν αναβαθμίζονται συχνά (ή και καθόλου) ανάλογα με τον controller. Έτσι ο μόνος τρόπος να έχεις την τελευταία έκδοση του VirtualDj είναι να έχεις αγορασμένο το PRO FULL

Οι χρήστες του VirtualDJ PRO FULL δικαιούνται δωρεάν αναβαθμίσεις. Έτσι αν π.χ αγοράσεις το PRO FULL σήμερα (έκδοση 7) όταν θα κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση (8) θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν.
Αυτό δεν ισχύει για τις εκδόσεις LE.

Ελπίζω να σε κάλυψα στις απορίες σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
 

发表时间 Tue 11 Feb 14 @ 4:00 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)