快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: controller..off..

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Ένα ακόμη θεματάκι παιδιά είναι το ότι παρατήρησα τελευταία (καθ'οτι κάνω και lives στο μαγαζί μου που σημαίνει ότι το σύστημα μένει ανερνεργό για αρκετό διάστημα) ότι όταν ο controller (pioneer ddj ergo) μένει ανενεργός για αρκετό διάστημα, μετά δεν ανταποκρίνεται (ο controller, όχι το virtual). Θα πρέπει να το κλείσω και να τον ξανανοίξω για να λειτουργήσει. Δε δοκίμασα κάποιον άλλο controller να πω την αλήθιεια για να δω αν συμβαίνει και εκεί. Είναι φυσιολογικό αυτό? Και ένα άλλο ''κουφό'' που κάνει πάλι τελευταία η ergo είναι πως ενώ παίζω και δουλεύει κανονικά ξαφνικά σταματάει να ανταποκρίνεται που σημαίνει ότι θα πρέπει πάλι να την κλείσω και να την ξανανοίξω. Ξέρετε αν συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο ή θα πρέπει να ψαχτώ με τη συνδεσμολογία (usb σε hub κ.τ.λ.)? Τη δουλεύω από πέρυσι που την αγόρασα και δε μου δημιούργησε ποτέ τέτοιο πρόβλημα..
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:28 am
Λειτουργικό;;;

Διαχείριση ενέργειας των θυρών USB ???
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:37 am
aledjoPRO InfinityMember since 2005
logika einai to reuma ton usb.
mipos exeis balei megalytero kalodio usb apo auto pou eixe apo ti mana tou?
dokimase kai usb hub me trofodosia
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:39 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
θα συμφωνήσω και εγώ μάλλον έχεις αποσύνδεση της τροφοδοσίας των usb λόγω αδρανείας του συστήματος!!!
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:49 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Το ίδιο usb που είχα πάντα χρησιμοποιώ παιδιά και το hub είναι με τροφοδοσία. Όσον αφορά τη διαχείρηση ενέργειας δε νομίζω να πηγάζει από εκεί αφού από όταν επέλεξα υψηλές επιδόσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ίσως κάτι να συμβαίνει και με το hub το οποίο τελευταία μου κάνει κάποια ''νερά''..!!
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:51 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
H Ergo mpainei se leitourgia "demo" an den xrisimopoiithei gia merika lepta. Omws to midi den xanetai. Tha eprepe na leitourgei.
Xrisimopoieis tin Ergo kai san karta ixou ? Exeis dokimasei an afiseis to VirtualDJ na paizei me Automix kai na deis an xanetai etsi to midi i o ixos ?

Logika to provlima pou exeis einai me tin trofodosia tou HUB, mono omws stin periptwsi pou xanetai kai o ixos. Alloiws prepei na to doume.
 

发表时间 Mon 10 Dec 12 @ 11:34 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)