快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: remain..

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας παιδιά. Τελευταία συμβαίνει το εξής : Ανεβάζω ένα κομμάτι, το βλέπει κανονικά το deck αλλά ενώ η πραγματική διάρκεια του κομματιού είναι π.χ. 3.48'' στο length μου δείχνει 27.45''. Επίσης η κυμματομορφή στο deck δεν εμφανίζεται ολόκληρη. Αν διανύσω με το search όλο το κομμάτι θα το δει κανονικά (με την κανονική του διάρκεια αλλά και όλη την κυμματομορφή) αλλά όταν το ξαναανεβάσω θα πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία από την αρχή (κάτι που φυσικά δε μπορεί να γίνεται συνέχεια). Το έχω συναντήσει κάποιες φορές στο παρελθόν αλλά πλέον είναι αρκετά συχνό φαινόμενο (ειδικά στα νέα Ελληνικά κομμάτια). Σίγουρα θα το έχετε συναντήσει αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί να διορθωθεί και πως?
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:16 am
Δοκίμασες να κάνεις analize το κομμάτι;
To VirtualDJ (όπως και πολλά άλλα προγράμματα άλλωστε) έχουν πρόβλημα στο να διαβάζουν σωστά την διάρκεια αρχείων VBR.
Υποθέτω οτι τα κομμάτια που σου παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα είναι VBR.
Ο λόγος που δεν φορτώνει ολόκληρο το κομμάτι είναι οτι απο τις ρυθμίσεις το πρόγραμμα δεν φορτώνει ολόκληρα κομμάτια μεγαλύτερα από 15 λεπτά. (Αυτό μπορείς να το αλλάξεις)
Το καλό είναι οτι αν κάνεις analize το κομμάτι το VirtualDJ θα "δει" την κανονική διάρκεια του τραγουδιού κι έτσι θα το φορτώνει κανονικά!
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:22 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Όντως μετά το analize όλα είναι εντάξει Phantom. Πως όμως μπορώ να ρυθμίσω το πρόγραμμα να διαβάζει κομμάτια μαγαλύτερα των 15 λεπτών (αφού υπάρχουν και τέτοια στη μουσική μου)? Αν και νομίζω βέβαια ότι τα διαβάζει κανονικά αυτά..
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 7:56 am
Στις ρυθμίσεις, στην καρτέλα "Performances" άλλαξε το Memory-> Don't preload files bigger than στην τιμή που θέλεις. Εγώ το έχω στα 30 λεπτά :)
 

发表时间 Sun 09 Dec 12 @ 8:00 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)