登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 43

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Αν το καλοσκεφτείς όμως, ο όρος θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα για τους κατασκευαστές/ αντιπροσώπους:

Πελάτης: Θα ήθελα να σας επιστρέψω τα ηχεία γιατί σκίστηκαν τα woofer.
Αντιπρόσωπος: Εαν δεν ήθελες να σου σκιστούν, ας μην έπαιρνες αυτοενισχιζόμενα. Ας έπαιρνες παθλητικά!!!!

I'll Be There :D cu there djdad!!!

Παρουσίαση Virtual dj 8 ???????????

απο τις 8 η ωρα πρωι πρωι θα ειμαι εκει

Me prolavate :P . Tha ginei sxetiki anakoinwsi kai sto Forum mas..syntoma.

Το newsletter το πήρα αλλά δεν το διάβασα ακόμα... Θα με κάνεις να κατεβώ Αθήνα Μπάμπη;

Giwrgo, kai fysika afora ola ta paidia, tha xairomoun poly na sas evlepa apo konta.

dn exei search buttons i kapoio search mode i ergo?eleos...

Kratwntas patimeno to Shift gyrizeis to jogwheel

djdad wrote :
Kratwntas patimeno to Shift gyrizeis to jogwheel

Lew k gw...dn to iksera kai konteva na karafliasw...

stin douleia pou eimai (pros to paron) efere enas sinadelfos ta Windows 8 spasmena..kai 8a ta perasw avrio ston deftero pc mou kai 8a valw panw VDJ na dw pws doulevei..mou eipe sigkekrimena oti aftos ta perase se pc me 1 gb ram sta 1,8ghz...kai pigene polii kala....simera 8a ta perasei se ena laptop me win7 kai 8a mou pei ama trexoun kala k sosta...an isxiei afto pou mou eipe oti 8elei dld poli mikri mnimi ram tote einai poli kala!!! dn kserw sigoura oti mou eipe lew..!!! avrio sigoura 8a kserete apo emena!!

dimitris236 wrote :
stin douleia pou eimai (pros to paron) efere enas sinadelfos ta Windows 8 spasmena..kai 8a ta perasw avrio ston deftero pc mou kai 8a valw panw VDJ na dw pws doulevei..mou eipe sigkekrimena oti aftos ta perase se pc me 1 gb ram sta 1,8ghz...kai pigene polii kala....simera 8a ta perasei se ena laptop me win7 kai 8a mou pei ama trexoun kala k sosta...an isxiei afto pou mou eipe oti 8elei dld poli mikri mnimi ram tote einai poli kala!!! dn kserw sigoura oti mou eipe lew..!!! avrio sigoura 8a kserete apo emena!!

Από την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποιώ τα Windows 8 Pro με το Virtual DJ 7.2 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Νομίζω είναι άστοχο από θέμα ασφάλειας να χρησιμοποιώ σπασμένα προγράμματα και ειδικά λειτουργικό όταν αυτά μου αποδίδουν χρήματα.
Η Microsoft δίνει την δυνατότητα αγοράς των Windows 8 Pro με 30 € ενώ λόγω του χαλαρού έλεγχου που επιδεικνύει κατά την αγορά τους ηλεκτρονικά μπορεί κάποιος να αγοράσει την άδεια με 15 € έως 31/01/2013.
Με τις τιμές αυτές νομίζω δεν αξίζει το ρίσκο του σπασμένου λειτουργικού, εγώ πάντως αγόρασα και τις 5 άδειες που δικαιούμαι.

diladi me 30e ta agorazeis..kai ta 15 gt einai?? dn to poli katalava!!!! oste paizoun mia xara e?? :D kai kati allo..agorazeis apo tin arxi ta windows ??dld vazeis to dvd stn pc sou ...san format re paidi mou..h' einai mia anava8misi??

ta dokimasa kai go ta windows 8. einai ligo pio elafria apo ta windows 7 alla mou spasane ta neura me tis allages pou exoun kanei sto login kai tin aferesi tou start menu.

alex esi ta spasmena exeis?

nai ta ebala dokimastika alla tha ta agoraso

poso exoun??30e?? kai ta alla 15 pou mou eipes o filos pio panw ti einai?? gt an aksizei 8a ta agorasw k gw!!

Είναι αλήθεια ότι έχουν λίγο διαφορετικό interface από αυτό που ξέρουμε ως τώρα.
Η προσφορά των 15 € ισχύει για υπολογιστές που έχουν αγοραστεί από τον Ιούλιο και μετά.
Άπλα όταν κάνεις την παραγγελία έχουν πολύ χαλαρή πολίτικη και εάν δηλώσεις ότι έχεις αγοράσει τον υπολογιστή σου μετά τον Ιούλιο σου στέλνουν εκπτωτικό κουπόνι 15 €.
Δεν παίρνεις DVD άλλα μπορείς να κατεβάσεις iso και να τα γράψεις σε DVD ή να τα κάνεις εγκατάσταση από USB Flash Drive.

Win8 kai kaneis to pc smart phone... :p

-Αντρούλη μου πάω στο supermarket ! Θές να σου φέρω κάτι ?
-Ναί.
-Τί ?
-Ρέστα .....
===============

-Συγχαρητήρια κύριε, είναι αγόρι... μπορείτε να μιλήσετε με την γυναίκα σας...
-Μωρό μου να μας ζήσει... ποιανού μοιάζει ?
-Και να σου πω, δεν τον γνωρίζεις...
============
-Ναι, γειά σας... την Αντωνία θέλω...
-Λάθος κάνετε κύριε...
-Οχι είμαι σίγουρος, την Αντωνία θέλω ...
===========
Συζητούν 2 φίλοι....
-Πω πω, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης...
-Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό...
-Πλάκα κάνεις !!!
-Όχι, καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω...
========================
Είναι μία κατσαρίδα ανάποδα και κουνάει τα πόδια της συνέχεια. Μια άλλη κατσαρίδα απορώντας την πλησιάζει και την ρωτάει:
-Αερόμπικ, αερόμπικ??
Και της απαντάει η άλλη...:
-Όχι ΑΕΡΟ-ΖΟΛ, ΑΕΡΟ-ΖΟΛ.
===================================

-Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ ! Θα κουφαθείς στο τέλος!
-Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!!
================================

Πέφτει ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα άλλο.
-Καλά, ρε στραβός είσαι;;;
-Γιατί ρε, δεν σε πέτυχα ;;;;
=================================
Ήταν κάποτε δύο πολύ άτακτα παιδιά, και η μαμά τους αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει, μήπως και βελτιωνόντουσαν καθόλου.
Ο παπάς παίρνει πρώτα κατά μέρος τον μικρό αδερφό, του προσφέρει καρέκλα, και κάνει την πρώτη ερώτηση.
- Πού είναι, παιδί μου, ο Θεός;
Ο μικρός δεν απαντά.
- Πού είναι ο Θεός; ξαναρωτά ο παπάς.
Πάλι δεν απαντά ο μικρός.
- Που είναι ο Θεός, παιδί μου; ρωτά και τρίτη φορά ο παπάς.
Ο μικρός δεν απαντά και τρέχει έξω από το δωμάτιο.
Βρίσκει τον μεγάλο αδερφό και του λέει:
- Αστα ρε ! Χάσανε τον Θεό, και ο παπάς νομίζει ότι τον πήραμε εμείς !
===========================
Είναι ένα γεροντάκι και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του σκεπτικό...
Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα...
Η γυναίκα του τον βλέπει αλλά δεν λέει τίποτα...
Σκέφτεται δύο ώρες, τρείς ώρες και τότε η γυναίκα του απορημένη τον ρωτά...
- Καλά ρε Γιώργο..Τι σκέφτεσαι τόσες ώρες;
- Μπράβο ρε γυναίκα !.... Γιώργος .. Γιώργος..

43%